mucho Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 iedzeri pa daudz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 p.s Husein atceries mani?! Ja atceros... Au GooD MeN tu no mums Ar pliko biji kadus dazus m attaluma... nja pirma diena man beidzas ~4:00 ( biju noguris) otra diena ~7:00 ( bija perfekti ) |Audiosmog normali nosledza! Pasakums Perfekti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 nupat atlaidu majas baigais nogurums, piedzivots plus minus viss iespejamais, gulets maz, dzerts daudz. ja salidzina ar pagajuso gadu, tad bija :thumbsup: ak, jaa, Dima Bilan - Nevozmozhnoe Vozmozhno si dziesma pavadija mani cauri divam garam dienam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Pasakums Perfekti ! Kuraa dienaa biju es tos dazhus m attalumaa? 1maa diena man arii beidzaas 4:30 bija koma.lv + nogurums otraa diena man beidzaas 8:00 pa 2vam dienaam uz 2purniem 80alus izdzert ir jamak okej 40pudeles no tam bija D-Light Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Man otrā diena patika labāk nekā pirmā. Man tās grupas vairāk piesaistīja un arī štīmis otrajā dienā bija vairāk manāms. Satiku flashbaku , kurš mani faking neatcerējās un skatījās uz mani tākā uz muļķi Satiku arī naktrīsdē. kopumā smuki notusējos. ES NODZEROS NO KRĀNA(ar Zani) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 plikais bet es za to ietuseeju ar ZANI un iedeva mums arii nelielu degustaciju no savas zelta mantiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Priekš manis, šajā pasākumā pats labākais bija Reamonn. Vienkārši ideāla uzstāšanās, vispār pirmajā dienā var teikt tikai viņu dēļ gāju uz pasākumu. Rihtīgi patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ta po, gūdmen Man patika audiosmogs, vienīgi baigi maz dziesmas dziedāja. Kā viņš latviski dziedāja arī bija labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 (edited) un vispār, man besī ka telšu pilsēta ir tik mega tālu no ieejas..baigi neērti... Pasaki kad Tu biji tas ar ko es kaavos?!! LOL, tajaa bbp, laikam tikai pa dienu biju iekshaa, neskaitot kad mani savaaca naktii menti... Edited July 27, 2008 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 LOL, tajaa bbp, laikam tikai pa dienu biju iekshaa, neskaitot kad mani savaaca naktii menti... alkasha Man patikaas viss Jaa ir jau publicets ka oficiali 55 000 apmeklejushi pasacienu! Ir okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) muusdienaas ir internets kur daudzkas ir atrodams oke oke Edited July 28, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 mozg Adik: Liepajaa tak nav elektriba-mums viss jaskaita uz pirkstiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 njā.. nu.. tiko majas atgriezos.. pasākums izdevies Husein, kā patika vietējais pārtijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 LOL tu ar savu kukuruznjiku gan ilgi majas brauci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 a kam tagad viegli bet nu, ta mašīna bija to vērts Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 kāda mašina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 partybuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 lol, frīkin kewl Njā, uz nākamo gadu gan derētu no kautkā dabūt kko tamlīdzīgu, tikai piekabes veidā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Eij tas nav bencik kas tur augshaa gulj>? Reals autinjsh XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ir tas benciks es ap šo laiku ar bezfilmā esmu izrubijies k-kur busā iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Eij a kur jus štromi pīzdojāt? Jeb Jums tas bus uz elektriibu tikai iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 elementāri: vienkārši frīkā piebraucām pie vienas mājas, noparkojāmies, iesūtījām mājā iekšā meiteni, lai sarunā elektrību, nepagāja ne 2 min, ka jau no otrā stāva loga viena vecenīte saka lai dodam vadu šī mūs "pabaros" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 nu tam neticu ~150k biletes pardotas tika.. un tikpat aproces iznestas, nesaprotu ka tie idioti nav izdomajusi citu sistemu lai nevaretu apist ja noskata sakarigu apsargu tad pat ir cersija ka soma shnabi paslept kads zin cik narkashus savaca ? pirma diena kad sedejam kadi 7 cilveki ara pie tam 3 budinjam netalu kur biletes tirgoja viens chalis pienaca <1337 chalis>: jums cigatere butu ? <we>: nepipejam... <1337 chalis>: ae kkas shnjaucam nav ? nu saprotat.. (aiztika degunu) <we>: ne atstajam majas ... so chalis manas acis stipri vilka pec menta... nu hz myb ari kads narkash varetu pienakt ta klat, bet nu es manliekas 1337 chali izkodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeMonS Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 150k? biljetes.. laikam nelasi zinjas ka taas bija tikai baumas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 http://www.beachparty.lv/news/news_8055.html analgīn palasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now