Jump to content
GIGN Forum

Bucj.lv


bucj.lv
 Share

Recommended Posts

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lapas ideja ir uzskatāmi demonstrēt, kā nevajag fotografēties (un kur nu vēl publicēt iegūto materiālu internetā). procesā "fotografēšanās" iekļauta gan attēlotās ainas iegūšana (pozēšana`n`stuff), gan arī bildes iegūšanas metode un apstrāde ar Photoshop vai kādu citu grafisko redaktoru.

kā piemēri šeit izmantotas tikai un vienīgi publiski pieejamas bildes no dažādiem socializēšanās tīkliem Latvijā (face.lv, draugiem.lv un varbūt arī citiem), kuras to [ne]laimīgie īpašnieki tur paši ielikuši (mēs gan tādas bildes neliktu pat savā slepenajā ģimenes albumā).

mūsu mērķis ir ar šo attēlu palīdzību veidot sūdīgas bildēšanās antireklāmu un tādējādi popularizēt kvalitatīvu un interesantu fotogrāfiju, nevis lētu padjobku, kādu gan kopš digitālās fotogrāfijas parādīšanās netrūkst.

tu vari palīdzēt, iesūtot jaunas fotogrāfijas (cerams, ne savas), komentējot un vērtējot (viena sirsniņa - "tai bildei te nepienākas atrasties", piecas - "o jā, tas tiešām ir PIZĢETS!") jau esošās. paldies!

mēs ceram, ka kādam šī ziņa aizķersies kādā smadzeņu stūrī un mēs tādējādi padarīsim pasauli labāku. pašlaik gan - par laimi lapas apjomam, par nelaimi pasaulei - izejmateriāla, ko parādīt tev, mums netrūkst.

ar ierosinājumiem, atsauksmēm un spamu vērsties pa e-pastu "bucj, tā figņa, bucj.lv

Nu jasna, gl ar projektu.

Link to comment
Share on other sites

Ja tās bildes vēl būtu kaut cik interesantas, tad varbūt to projektu varētu saukt par izdevušos, bet pagaidām tur neko interesantu neredzēju. Un man nezkāpēc liekas, ka pašiem projekta bīdītājiem(-am) nebūtu nekādu iebildumu nokniebties ar jebkuru no ūber p0k3 bilžu īpašniecēm.

p.s.

mm, pāris tomēr bija ok, bet nācās ilgi meklēt. Un galīgi ne tās kas topā.

Link to comment
Share on other sites

vincister, ir jau debīli, jo varu derēti 90% no visām tām bildēm ir ielikti aiz skaudības, jo citu reālu iemeslu tam nav..

ediīt: ja tiešām admini tās bildes vēl skatītos, kuras apstiprināt un, kuras nē, ja izveidotos tieš vieta, kur buhņītu 'īpašos' gadijumus, savādāk es varu tagad ar nokiu nofočēt baltu sienu un ielikt..

p.s lai, kurš no jums to veidotu, ieteiktu tās injekcijas novērst..

Link to comment
Share on other sites

Ideja jau interesanta, bet tur ir pārāk maz tādu tiešām dabas brīnumu. Tās čiksu bildes mani kaut kā nepārsteidz, jo pašam draugos ir kaudze ar tādām, kuras ik nedēļu uztaisa kādu bučīgo fotosesiju. Vot bet džeki pozeri, tas jau kas pavisam cits. Man viņi visi kā viens atgādina gejus.

Link to comment
Share on other sites

Sākumā 'neiebraucu' saita jēgā... Bet tad izlasiju šo, un sapratu tā galvano domu, kuru arī atbalstu... Kopš šīs dienas mana signature kādu laiku stāvēs tās bannerītis :P

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...