Jump to content
GIGN Forum

Pudele, Kas Smējās Par Mani


macho
 Share

Recommended Posts

:10cm:

Es pat iedomājos tevi pālī, kustinot tās durvis.

Btw vakar tev parkā arī bija tāds dīvains smaidiņš. :khehehe:

nedirsies sīkais, man viss bija kārtībā, biju skaidrs kā stikliņš!!! Tu biji tas kas biji pielējies.

Link to comment
Share on other sites

Man jau paliek bail no tā, ka nezinu, kas vakarā par macho smiesies... Iespējams kāds saimniecības priekšmets, vai kāda bumba... :D Karoči, gaidu turpinājumu.........

Link to comment
Share on other sites

Vot vel pasakat, ka nē..

Redzi, es īstenībā tās lietas ko daru nedaru priekš jums, gign apmeklētājiem. Kāpēc? Jo jūs to nespējat novērtēt, jo jūsu humora izjūta ļoti atšķiras no manējās. Es parādīju šito viģiku saviem draugiem un viņiem patika un tas ir absolūti vienīgais feedbacks kāds man ir vajadzīgs. Man ir smagi pie dirsas kādas atsauksmes šeit tiek ģenerētas.

Atbildot uz tavu neadmina sūdu - iespējams ka visi viņu nodirstu (jo kā jau es minēju, jums dārgie gign apmeklētāji vairumam humora izjūta nerullē) - toties es, ja kaut ko šādu redzētu - uzreiz to novērtētu. Un ja tu man netici, tad es to varu pierādīt. Viss kas ir nepieciešams ir kādas oriģinālas idejas foršs izpildījums (ko diemžēl es šaubos ka kāds spēs [no jums, dārgā gign komūna]).

Es pat teorētiski varētu nelikt savus lieliskos kreatīvus gignā. Bet es to tomēr daru, jo es zinu ka no 100 cilvēkiem kādiem diviem tas kreatīvs "aizies" un viņiem būs jautri. Un man pie kājas tie 98 cilvēki, kuriem smieklīgas liekas lietas, kuras es nevaru ciest. Man patīk pieturēties pie idejas, ka nospiedošais cilvēku vairākums tomēr neko nerubī. Tāpat man arī patīk pieturēties pie idejas, ka tas ko es veidoju ir kaut kas unikāls. Un tas arī būtu tas svarīgākais, jo mūsdienās reti kas ir unikāls.

Link to comment
Share on other sites

Reku, šitais ir kreativitātes un humora kalngals:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=27384

Jo kā zināms, kreativitāte ar katru nākamo postu aug - katra wannabe dzima kerija piekritejam ir jāieposto tas sūds, kas pēc gatava sablona viņam sanāk. Tas jau nekas ka pārējie 140 threada apmekletaja nelasīs to sūdu ko iemetis ir viņš, bet uzskatīs par vajadzīgu obligāti pievienot savējo mēslu.

Kādu bļe humora izjūtu var gaidīt, ja rekur vienam ir jākārto ieskaite RUNĀŠANĀ un viņš nezin ko nu darīt.

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=27348

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...