Jump to content
GIGN Forum

Ja Es Būtu Vēl Lielākā šmigā Tad šis Te Būtu Gign Galvenajā Lapā

macho
 Share

Recommended Posts

...

izdzēšam šo. ( postu )

quick edit : aj, nē, nedzēšam. Topiks pilnīgs sviests, neiefiltrēju, kas tur bija tik smieklīgs vai vispār kaut mazliet smieklīgs, mejbī pašam lasot liekas jautrāk, bet citam ... Jocīgi. :blink:

Edited by minOrity

Kāpēc jūs no manis visu laiku gaidat kaut ko nenormāli smieklīgu? es vienkārši rakstu to ko es gribu. Nahuj ir jākomentē "KAS TUR BIJA SMIEKLĪGS?"

es to reklamēju kā kaut ko smieklīgu. Es lieku te sūdu. zaibaļi lol - komentējiet - sūds, nebija jēga likt nevis - KUR TE IR KAUT KAS SMIEKLĪGS?

nepateicīgie pidari. nekas. man ir jauns video (par to es protams taisīšu jaunu topiku).

Bljee man piemeeeram asaras aciiis XD nespratu kapeec citiem nelikaas smiekliigi.... man jau pietika ar laivu lai buutu gar zemi.... un blje novijas un no vijas XD blje nee es nez mosh man vnk paaraak labs gariigais bet es vnk pa zemi....

P.S.(vispaar vaardu novijas vareetu lietot vaarda noiet vietaa, lai mosh nebuutu dazhreiz forshaa vaarda noiet lietojot nebuutu paarpratumi!

XD nespratu kapeec citiem nelikaas smiekliigi.... man jau pietika ar laivu lai buutu gar zemi.... un blje novijas un no vijas XD blje nee es nez mosh man vnk paaraak labs gariigais bet es vnk pa zemi....

P.S.(vispaar vaardu novijas vareetu lietot vaarda noiet vietaa, lai mosh nebuutu dazhreiz forshaa vaarda noiet lietojot nebuutu paarpratumi!

Mr. Brūnais Deguns.

mozgi ozslēgti laikam :D

nez. kā var tā humors, tā izjūta, visiem tā atšķirties? piem es pievienojos riskam. nu laba intervija nu lab...drīzāk tur monologs bij... bet tāpat :) man patika. ierēkt varēja daudz labāk pa usual crap ko te liek. blin tiešām nesaprotu - kā tur nevarēja rēkt!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...