Glud!naTajs Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Pēc nosaukuma var spriest, ka tu domāji vasaras lielo gign party. Nedēļas laika prognoze. Svētdiena izskātās forša. Temperatūra ap 17, vēja vispār nav. Tikai jaatrod vieta, kur ir tīkls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 es gan domāju, ka tagad vēl ir par agru, jāpagaida, lai ūdens sasilst Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 next weekend...pa šo šaubos. uz voļuku varu arī paķert tīklu un tur meiģināt kautkā samukāt kautkādus stabus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Tik tikko nesen biju Jūrmalā tagad nav jēgas jums tur jo nezēļīgs vējš + ūdens auksts ka maksimums 4min ūdenī nostāvēt par peldēšanos vsp aizmirst var pagaidām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Esmu kaut ko palaidis garām. Vai, aizbraucot uz jūrmalu, obligāti jāpeld? Nevar vienkārši pachillot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Izlasi manu postu tur tāds vējš ka govis lidotu pa gaisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Bet tu izlasi manu postu, kur es iemetu laika prognozi svētdienai. Ķipa tas, ka tu biji kaut kādā Asaru pludmalē uz 30 minūtēm, un tad pūta spēcīgs vējš, liecina, ka visās aprīļa turpmākajās dienās arī pūtīs tik pat stiprs vējš, un ne tikai Asaros, bet visā Latvijā :skalda: :violent: :lohs: :pizdiblee: Mans favorīts IRON MY SHIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 nē, nu var jau arī tīri pačillot, bet es tomēr labāk pagaidītu siltāku laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 voč voč, derētu pagaidīt mazliet Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 jee rait.. pie manis var braukt jebkura laika. ja sabiida laicigak ari pirtii var iebraukt... pa vasaru protams es esmu atvelejsi savu plai GIGN tusam, ta ka jaizlemj ir tikai un vienigi datums. bet tas jau paliek auugstako prjaniku zinjaa shonedelj brauciens uzz to smilteni, ta ka es jau laikam atkriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Pirms 4-5 menešiem biju policija par alkahola lietošanu un pec 12 ara samaksaju 10ls. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 Nē nē!!!! Ne šonedēļ točna nēēēē! Drīzāk pēc nedēļas vai divām! Kad solīs riktīgi labu laiku, tad arī laižam uz pludmali! Nu tur volejbols, futbols, frisbijs! Būs baigais čils! Vaig tikai playboy zaķus dabūt, kas fonā dejos pie mūzikas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Ne šonedēļ točna nēēēē! Drīzāk pēc nedēļas vai divām! Kad solīs riktīgi labu laiku, tad arī laižam uz pludmali! Nu tur volejbols, futbols, frisbijs! Būs baigais čils! Vaig tikai playboy zaķus dabūt, kas fonā dejos pie mūzikas! sarunā... nu es domāju, ka vislabākais būtu kaut kur uz maija beigām, tad nu ūdenim un gaisam vajadzētu būt siltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 FUCK ūdeni! Reāli tas silts paliek tikai ap jūlija beigām... laikam... Bet var arī bez ūdens riktīgi forši iztusēties saulainā dienā pludmalē! Par peldēšanos.. baidos, ka jāaizmirst! :/ nu es domāju, ka vislabākais būtu kaut kur uz maija beigām, tad nu ūdenim un gaisam vajadzētu būt siltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 jūra, alus, saule, volītis, futbols pie tā visa, ja baigi gribēs, kāds gan jau, ka arī ielīstu, ja ahujena cepinātu. ceru, ka beidzot man viss būs čiki un varēšu ierasties uz gign ballīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Pirms 4-5 menešiem biju policija par alkahola lietošanu un pec 12 ara samaksaju 10ls. ;] Tu gan esi kruts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Gign paintball noteikti buus, un buus maija beigaas es domaju Par to neuztraucaties, uzrikoshu a par gign summer meet man liekas nav bazara, vieta ir vajag datumu un labaaku laiku kaa pagajusho gad, tad varees riktiigi nodot Un beefiju tapat ik pa laikam satieku kalku vartos, ta ka es to seju redzu pietiekoshi biezhi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 Benčik! Nevajag paintball! Nākamo pasākumu noteikti vajag šito pie jūras, jo tur būs daudz vairāk cilvēku (manuprāt), jo tas pasākums ir daudz lētāks! Rēķini - 1.20Ls par vilciena biļeti un nauda aliņiem! Pārējo saorganizēsim paši! Tu - protams - varētu pārņemt pludmales tusiņa organizēšanas stafeti no manis! Par to neuztraucaties, uzrikoshu a par gign summer meet man liekas nav bazara, vieta ir vajag datumu un labaaku laiku kaa pagajusho gad, tad varees riktiigi nodot Un beefiju tapat ik pa laikam satieku kalku vartos, ta ka es to seju redzu pietiekoshi biezhi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Kr4 esmu ar visām 5ām par patusēšanu pie jūriņas bet tiešām jāsagada normaljnijs laiciņš piem tāds kāds bija pagājušajā wēkendā un jāmauc... frisbija disks no manis garantēts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Arī piekāpšu. Ceru, ka nebūšu vienīgais ronis. Nu vismaz jaiedžumī un pa fiksam laukā. Nevaru sagaidīt gigna pārtiju pie divīša Tā arī laikam būs vienīgā reize, kad visa gada laikā atļaušos piedzerties, tik ceru ne līdz tādam līmenim, lai Ali nāktos stāvēt blakām un teikt "Vem! Vem! Še ar alu muti paskalo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Ble jus traki esat shitaada laika auz juuru maukt NAv probleema, gan paintball uztaisiit gan juuras pasacienu Juuras pasacienu var izlemt pedeja briidi, lai 100% zini, kad buus labs laiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 That was the point ... Jūras pasākuma datums ir jānoliek spontāni max nedēļas ietvaros... organizatorisko pusi gan vajag jau iepriekš idomāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 esmu par paseedeeshanu pie juuras arii shaadaa laikaa +15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 (edited) Taatad mans variants ir taads - vajadzetu gan gin beach party, gan gign paint party, gan gign officiaalo sabraucienu! Ar sabraucienu es domaaju noiireet banju un tur visi giniskie pasaakumi notiek! Jaa tas vareetu izgriezties uz 10 ls no cilveeka, bet vaitad nebuutu veerts? Personiigi esmu gatavs izmaksaat kaadiem diveim izredzeetajiem (respektiivi 30ls) esmu gatavs zidot! lai vairaak cilveeki buutu!!! Un veel varu no riigas liidz notikuma vietai 3 cilveekus atvest! Mans ieteikums varam panjemt banju tepat pie manis bauskaa dyversants mani atbalsiits(es ceru) banjas cena aptuveni 150 ls pa nakti bet vismaz visiem ir kur palikt! un mocijam un bliezham taadu nopietnu gign tusu!! KO SAKAT? Esmu gatavs buut par organizaatoru! p.s. es reekjinos uz to ka buus kaadi 15-20 cilveeki! Edited May 1, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) Mans ieteikums varam panjemt banju tepat pie manis bauskaa dyversants mani atbalsiits(es ceru) Mja... Cik atceros no 2007GIGN party,tad man ceļam izgāja pie 13Ls... tatad ja Es sagribos tikt lidz turienai tad sanak šādi: 13Ls(ceļš) ; 10Ls(pirts) ; 20Ls galdam ; sanak bikiņ ap treknu prieks manis ,kopa ~ 45Ls Šoreiz Attrurešos... bus jagaida Jūlijs un jabrauc uz lielo 2008 party Edited May 2, 2008 by HUSEINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now