Jump to content
GIGN Forum

Cs_hellfire2

Recommended Posts

cs_hellfire2

reaali liela karte, T var lidinaaties apkaart ar helikopteru (!!) ct braukaa ar dzhipiem, CT meegina izglaabt hostus un noshaut T, T meegina noshaut CT un nosargaat hostus laugh.gif turpat meetaajas review angiski, skriinshoti, download..

Manupraat shaada-liela, neparasta karte buutu tieshi laikaa prieksh gign, kas gandriiz vienmeer ir pilns..

nu bet protams tew ka tikai paspeeleet inferno d2 un savaakt labi daudz fragu dry.gif kaa jau lielaakajai daljai sheit speleeejosho.. diez kaada jeega vispaar no shiis foruma sadaljas taapat nevienu karti ko sheit kaads ieposto neviens uz servera neliek [iznjeemums rambohulk ko arii reti kad uzspeelee] sad.gif

pirmkaart jau fun kartes iet tikai naktiis. tad veel pati karte ir nesmuka un arii nepopulaara. un vispaar shaadaas nezinaamaas kartees biezhi izveidojas situaacija, kad viens, kas to zina no galvas, baigi kempo un frago. baigi mums to vajag. un vispaar cs gluzhi nav driving vai chopper simulators.

ak jaa. gribeeju uzsveert savu viedokli, ka d2 un inferno ir labas kartes (ar akcentu uz to, ka tavs viedoklis ir nepareizs happy.gif). nu un, ka taas vislaik tiek speeleetas. man piemeeram, 100 reizes vairaak vai mazaak - no taa nav nekaada starpiiba, jo tas taapat buus labi ja 0.2% no kopeejaam speeleeshanas reizeem wink.gif un shinii gadiijumaa mans viedoklis ir daudz vairaak no svara, nekaa tavs, kaut vai taapeec, ka mans speleshanas laiks serverii ir "nedaudz" lielaaks par tavu.

p.s. tas ko tu saki, ka nav jaunu karshu (ar vieniigo iznjeemumu rambohulk) ir vienkaarshi speeciigs bullshits.

cs_hellfire2

reaali liela karte, T var lidinaaties apkaart ar helikopteru (!!) ct braukaa ar dzhipiem, CT meegina izglaabt hostus un noshaut T, T meegina noshaut CT un nosargaat hostus laugh.gif turpat meetaajas review angiski, skriinshoti, download..

Manupraat shaada-liela, neparasta karte buutu tieshi laikaa prieksh gign, kas gandriiz vienmeer ir pilns..

varbuut var meeginaat

EDD bet es runaaju par karteem, kas man patiik laugh.gif tb cpl man ne paaraak.. un protams ja tu zini kaadu karti kas ir naakusi klaat tad saki es neesmu itkaa manijis..visu laiku d2 inferno aztec d2 inferno aztec.. shoriit admini nebija tad vareeju forshi paspeeleet savu miiljaako karti - oilrig..

un 2. juriss.. violent1.gif aizej pie aarsta varbuut tew var ielikt gorillas smadzenes..

EDD bet es runaaju par karteem, kas man patiik laugh.gif tb cpl man ne paaraak.. un protams ja tu zini kaadu karti kas ir naakusi klaat tad saki es neesmu itkaa manijis..visu laiku d2 inferno aztec d2 inferno aztec.. shoriit admini nebija tad vareeju forshi paspeeleet savu miiljaako karti - oilrig..

un 2. juriss.. violent1.gif aizej pie aarsta varbuut tew var ielikt gorillas smadzenes..

varu dereet ka tu tur speelee kaa CT wink.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...