kroplisj Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Butu jauki ka jus uzrikotu konkursinu - piem menesa labakais tf2 players. - un balvinja varētu stimotu tf2! Nu tad butu galja - ja jus sponsoretu! Domaju ka laba player piesaiste! Think about it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Piedod, bet stulba ideja. Nekāda piesaiste nav vajadzīga, cilvēki paši ar laiku saradīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 cilvēki paši ar laiku saradīsies Ideja stulba... Macho - cilvēki jau ir saradušies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 jā, viņi turpina sarasties. Mērķis ir tik daudz, lai pa nakti vislaik serveris arī būtu pilns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Galvenais jau serveri salikt visādās ārzemju serverlistēs, ko worms jau ir izdarījis, bet kā no viņa nopratu, tad iespēja tikt augstās vietās praktiski vairs nav, jo lai tas notiktu, viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem ir tas, cik sen serveris tajā listē ielikts. Kā jau noprotams, daudzi serveri jau salīduši tur agrāk. Bet enivei fakts, ka serveris ir ārzemju serverlistēs palīdz tautas savākšanai. Nekādas balvas jau domājams, ka neviens nedalīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nē, nu ir daži tādi topiki, kur aptrūkstās vārdi. Parasti jau tādi, kurus nevar izlasīt, jo cilvēks ir centies uzstādīt ginesa rekordu - vienkārša, nepaplašināta teikuma izveidē no 40 vārdiem. No mārketinga neko daudz nejēdzu, bet varbūt vienkārši maksāt spēlētājiem, lai viņi spēlētu ? Tā jau es domāju, ka nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 nu ja maybe parsavu par stripu! Shit es vnk gribu tikt pie steam! jo neuzspeju uz akciju to lidz 21 aprilim.! sodien tik bablo man ieskaitija! nu tad Butu jauki ar regotu niku piemeram. jo sodien spelejot 1 cilvecins ienaca ar manu niku es jau ta par dedu atdodu no 25 points lidz vairak! a ja tas kems paspele ta ir svaki te KaRoTe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 nu ja viens nabs atnaktu sakapatu visus panjemtu stiimu un aiziet un pasutitu gign nah jega no tadas idejas butu 0, protams ja es uzvaretu ta ari turpinatu tur spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nav vajadzīgs, ja tiešam Stīmoto TF2 gribēs, tad nopirks. Un jau tā, grūti tikt iekšā... Un cerams kadreiz dustblows nomainisies XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Nu es speleju zem klana flacrec ar niku KaRoTe un es esmu gigna patriots! un man ar to naudu cabigag. tape hotj ludzu reg nnick, jo shod kad speleju skatos 1 napslis nak ieksa (1)flacrec KaRotE es biju psc. domaju kape kad ienaku liekas ka daudz pointu papistu mani ka novac uzreiz kads savac ap 25 un vairak pointu- tape nemirstu biezi pastijos ka tas spele sudigi, nu tape kka varetu izpelnities reg nick! uz konkursu vai ka, es jau ta ieprieks kapaju pa cs 1.6 tagad gignam paradijas tf2 speleju te tikai! ieprieks kso kapaju kamer gignam nebiij nu es gigna patriots esmu. nu kka worm palidzi ar reg nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 cik man zināms regoti niki vēl nav sataisīti jo wormijs slinko Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Jā un kas būs sponsors, es nedomāju, ka kādam patiktos mēnesī ne par, ko izmest 15 LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Kāda vēl tautas piesaiste? Vakar līdz 5iem no rīta ar šeriju nospēlējām, serveris pilns ( 30/32-32/32 ) ar kanādiešiem un čaļiem no štatiem, viss čiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 serveru ari var piesaistiit uzliekot labu mapsaiklu ar def mapem Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Pilnīgākās muļķības. Līdzko parādas kaut kas cits, kas nav dustbowls serveris pamazām nomirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 totaali meli Link to comment Share on other sites More sharing options...
violence Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Serveris ir pietiekoshi apmeklets,lai speletaju piesaistishanai tiktu rikoti konkursi. Principa konkurs taa vai taa butu jauka lieta. Steams balva nav vajadzigs,jo normali cilveki to var iegadaties pashi un atvainojos nebomzhot ar krekotajam versijam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now