Traffic Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) Tu domā nikam krāsas??? Vai tu par mašīnu runā? Ja par niku, tad te dažas lapas iepriekš bija tabula ar krāsām, ja par mašīnu, tad vnk izvēlies valsti Latviju un defaultā jau būs lv mašīna. Edited May 2, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Visiem tā vai man vienam? a, tu novelc speli no trakera vai citur, kur nav caur steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ooo thx trafic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Atvainojos, ka rakstu šeit, bet nebija citu vietu, kur šo rakstīt. Tākā esmu skatījis, ka mums nav tādu Trackmania Nations Forever mājaslapu, kuru ir tieši atveltīts forums ar visādām sadaļām priekš šīs spēles. Un arī iekš mūsu mīļā Steam nebija TMNF LV grupa. Tad esmu izveidojis TMNF LV grupu iekš Steam un visi šīs spēles spēlētāji tiek aicināti pievienoties. Šīs grupas plusi. 1. Varēsi redzēt, kuros serveros vairāk spēlē un kuros mazāk. 2. Būs vieglāk arī TMNF komandām atrast spēlētājus, ja viņu būs daudz. 3. Arī kādreiz būs, kādi kopējie braucieni vai kādi konkursi, bet tie ar laiku. 4. Varēsim arī palielīties ar saviem rekordiem kādā no oficiālajām mapēm. Cerams šis netiks izdzēsts ar iemeslu SPAMS, jo domāju, ka šī ir tiešām noderīga lieta TMNF braucējiem. Visi laipni aicināti ŠEIT. Paldies P.S. Varat arī aicināt savus draugus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3VOLUTION Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Shadu topiku nebiju redzejis, mans steam niks: csnexus_92 Un varat nevarnot par veco topiku rakshanu, te viens cits chews to izdarija! Izskatas inchiga, ceru, ka nav taka cs un tf2 (narkotikas) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenal Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 izskatijās inčīga geima pēc screeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 sitā ir ir forša , pats no steam novilku un braukājos ! Man steam niks : Giftz , ja kas , varama pabraukt kopā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 WARNING! : Nebraukāt ļoti daudz, izraisa atkarību un beigsiet spēlēt TF2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 l1nk1nlv Un spelite tik tiesham aizrauj... ar emporio un velvienu chomu tagad katru vakaru spelejam, jo CS nevar uzspelet, nets gljuko @ CS... shodien aizgaju parsleegt ligumu uz bik lielaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Agrak braukaju , pec pointiem biju top 1k pasaule. steam acc ngear4ik , pievieno kads mani vares pabraukat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now