Jump to content
GIGN Forum

kroky

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

kroky's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

3

Reputation

  1. ESL rīko turnīru, kur jāpiesakās 5 cilvēku komandai un tad viņi visiem pieciem iedos CS:GO beta key's. Vienīgais, ka turnīrs ir 24. datumā. http://www.esl.eu/eu/csgo/news/193733/
  2. Pagaidām viņi labo visus BUG un citas lietas. Pašās izstrādes beigās tikai labos FPS problēmas. Tā kā CS:GO ir taisīts uz Source dziņa, tad vajadzētu iet tik pat labi, kā CS:Source un Portal 2. Vairākas komandas, lai uzlabotu FPS vēl nav atļautas mainīt.
  3. 1. Spēle ir vēl Beta stadijā. 2. Visus savus iebildumus tu vari rakstīt Valve, nevis sēdēt rokas sabāzis kabatās un tik teikt "spēle ir sūds", varbūt izmainīs to, ko vēlies. Plašāk būtu izteicies, kāpēc domā, ka spēle ir sūds. (Nevari nošaut nevienu, procesora vietā ir kartupelis un fps ir -40, u.c.)
  4. Tā kā daudziem ir beta's un domāju, ka arī vēlāk tiks iegādāta spēle. Tad izveidoju steam grupu, kur pievienoties, lai vakaros vieglāk iespējams savākties un uzšaut kādu mix. Var jau arī gather spēlēt, bet tajos nav tik liela aktivitāte un uzspēlēt kopā ar latviešiem, pēc manām domām, ir daudz patīkamāk. http://steamcommunit...m/groups/csgolv
  5. Ja tas ir control panelī tad ir izslēgts. Iekš CS nezinu, kur, ko vēl var noslēgt.
  6. Prasi viņam Btw ATI nevis AMD ^^
  7. Man jau tur viss ir sen uz low uzlikts, bet nevar būt, ka CS 1.6 vajag tādus dzelžus
  8. Senāk, kad spēlēju CS 1.6 uz Win XP viss bija normāli. Vēlāk, kā dabūju jaunu videokarti sāku spēlēt COD4. Šodien izdomāju uzspēlēt CS 1.6, bet bija manāms, ka kautkas īsti nav pareizi. Man nebija stabils 100 FPS. Un bija jūtams, ka visa bilde raustījās. Domāju, ka kautkas config'ā nav. Nokačāju netā Heaton config, jo tas bija visvairāk lejuplādētais. Un uzliku. Tagad vienkārši CS pakārās un vairs nemaz nevaru uzlikt D3D un OpenGL grafiku. Tikai software. Domāju, ka problēma ir tā, ka lietoju Windows 7. Varbūt kādam tā ir bijis un var palīdzēt? Datora parametri ir. 2.0 GHZ dual procesors 2GB ram video karte HD5670 Nu domāju, ka man obligāti vajadzētu būt konstantam 100 ^^ Nevis, kā dažos momentos 68 uzleca. Un vai ir iespējams uzlikt rezolūciju uz 1920x1080?
  9. Atvainojos, ka rakstu šeit, bet nebija citu vietu, kur šo rakstīt. Tākā esmu skatījis, ka mums nav tādu Trackmania Nations Forever mājaslapu, kuru ir tieši atveltīts forums ar visādām sadaļām priekš šīs spēles. Un arī iekš mūsu mīļā Steam nebija TMNF LV grupa. Tad esmu izveidojis TMNF LV grupu iekš Steam un visi šīs spēles spēlētāji tiek aicināti pievienoties. Šīs grupas plusi. 1. Varēsi redzēt, kuros serveros vairāk spēlē un kuros mazāk. 2. Būs vieglāk arī TMNF komandām atrast spēlētājus, ja viņu būs daudz. 3. Arī kādreiz būs, kādi kopējie braucieni vai kādi konkursi, bet tie ar laiku. 4. Varēsim arī palielīties ar saviem rekordiem kādā no oficiālajām mapēm. Cerams šis netiks izdzēsts ar iemeslu SPAMS, jo domāju, ka šī ir tiešām noderīga lieta TMNF braucējiem. Visi laipni aicināti ŠEIT. Paldies P.S. Varat arī aicināt savus draugus.
  10. kroky

    Steam

    nu es veeleetos netaa nopirkt orgjinaalo counter strike 1.6 bet iisteniibaa nezinu ko tas dos? un arii kaa to izdariit? zinu ljoti smiekliigi jautaajumi bet vienkaarshi nekad neesmu intereseejies par steam
  11. PSC nahuj shitaadus suudus likt??? MW serveris visu laiku tiek pakaarts ZB jau??? kautkaadi siikie daunji visu laiku vinju pakar!!!
  12. kroky

    Sry

    paldies!
×
×
  • Create New...