HoLLow_LiFe Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 gan jau ka puse būs zinoša pa šo, bet tai otrai pusei būs jautri. _____________________________________________________________________________________ Pirmā diena: Saņēmu ķīlniekus. Iedzēru ar katru no viņiem. Tik tikko izdzīvoju. Otrā diena: Iedzēru ar ķīlniekiem. Viņi tik tikko izdzīvoja. Trešā diena: Visiem paģiras. Izvirzījām prasības: lidmašīnu un katram ķīlniekam kasti alus. Ceturtā diena: Visu mums iedeva. Alu izdzērām. Ķīlnieki negrib iet projām. Nācās nodzert ieročus. Piektā diena: Atnāca OMON, piedzērāmies. Iemainījām granātas pret degvīnu. Sestā diena: Pazaudējām lidmašīnu. Visu dienu meklējām. Atradām un nodzērām. Septītā diena: Gaidām mūsu sagūstīšanas grupu. Apsolīja atnest alu. Atnāca. Atnesa degvīnu, maitas Astotā diena: Visiem slikti. Atnāca ārsti, atnesa spirtu. Palika vieglāk. Devītā diena: Atnāca kaut kādi cilvēki. Teica, ka esot ķīlnieki. Izrādījās bezpajumtnieki. Neko mums neatnesa, tāpēc iemainījām viņus pret alu. Desmitā diena: � turmējot tikām klāt pie aviācijas kerozīna rezervēm. Tam gan ir pretīga garša. Vienpadsmitā diena: Divas dienas dzīvojām kā murgā, ķerot halucinājas. Ilgāk to nespēju paciest. Jātiek prom. Divpadsmitā diena: Mēģināju tikt prom. Nelaida. Apsolīja piekaut, ja padosimies. Dzērām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Nebiju šito lasijis, iereecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black.out Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Ir okej. šitāds nebija dzirdēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 es vienkārši nesaprotu kā šitādus sūdus var nezināt. Es kādas 4 reizes viņu esmu redzējis. Ka tik ne arī gign forumā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 macho izsklausās sašutis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 neesi gadījumā ahūnākais CAPTAIN OBVIOUS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 esmu, esmu. visu ļoti labi pamanu. da nē, vnk, lielāko daļu topicu kurus es ielieku ar kādu prikolu, tu jau esi redzējis un tad vienmēr tu brīnies, kā viņu var kāds būt neredzējis, nelasījis. un tad man nākas atgādināt, ka nejau katrs ir i-net jūzeris ntos gadus, lai būtu visu iečekojis, ko tu, protams, esi izdarījis. NOOOOOT! redzi, 3 cilvēkiem jau es esmu padarījis pāris minūtes smaidīgākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Un kādi 200 tagad domā "lol tas hollow laifs kaut kāds lohs, es šito lasījis kādas 10 reizes jau esmu" NICE TRADE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 NICE TRADE. -1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Tiešām varēja ierēkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Tam gan ir pretīga garša. Nu ka tulkot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 NICE TRADE. kā var domāt par cilvēku, ka viņš ir lohs tikai tāpēc, ka viņš ielika prikolu, kuru tu zini? roflmao P.S. šito prikolu nezināju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 NICE TRADE. nu nezinu gan. ja es esmu redzējis kādu prikolu, kuru kāds ir ielicis, neuzskatu viņu par lohu. katrs jau zināmā mērā pēc sevis spriež, no kā izriet, ka tev visi, kas ieliek tev zināmu priklu ir lohi. es pats īsti nezinu, kas tas ir, bet aptuveni var nojaust, kas pa lietu ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Nu nav latviski tāds "kerozīns", kerosene latviski sauc par petroleju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 17, 2008 Author Report Share Posted April 17, 2008 tad jau būsi atradis, kas tas ir, un vari izlabot. malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 lol nebiju shito lasijies ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now