Jump to content
GIGN Forum

Samazinam Datoru


worm
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 7 months later...

interesanti, a ko citu darit ja vietas nav bet vaig tadu radit ? :)

man likas ka riiga jau nu vajadzetu but vietam kur noiret kvalitativus instrumentus par kapeikam uz kadu stundu vai divam .. bet ta jau sakarigs skats, sakuma skatijos domaju "lol un tas ir taisni? XD " bet nu ja, saprotu ka visiem majas apstaklos nav laboratorijas:)

Link to comment
Share on other sites

ir vairākas metodes kā notīrīt putekļus:

1) mazgāšana - vistīrākā un higēniskākā metode, bet ilga... pēctam jāžāvē

2) putekļsūcējs - arī higeniski tīri, bet tomēr daudzviet putekļi paliek, piemēram dažādos radiatoros, kur netiek klāt

3) matraču piepūšamais pumpis - nav ieteicams mājās, bet nu ja apstākļi spiež, tad vismaz ieteicams lietot sejas masku un darīt to vannas istabā, jo putekļi būs pēctam VISUR - matos, uz sienas, uz griestiem un pat tavā dibenā... diezgan labi notīra visu, arī radiatorus... protams, tas atkarīgs no pumpja stipruma

kas attiecas uz keisu, es iespējams viņu pārtaisīšu kaut kad pa vasaru, kad būs pieejams kāds metināmais un fleksis or something :)

Link to comment
Share on other sites

tas nebūs praktiski, jo tu tā nevarēsi izskalot atsevišķas detaļas... pietam ir dažas lietas ko labāk ūdenī nebāzt, piemēram dvd-rom :)

un vajag atcerēties, ka mazgājot mātesplati, baterija ir jānoņem...

p.s.

es nedodu nekādu garantiju, ka pēctam kaut kas strādās :D tu visu dari uz savas atbildības :)

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, arī mazgājot elektroniskas padarīšanas, vajag izmantot galvu. Pirms to darīt, pārliecināties, ka nav spraugas, kur ūdens varētu uzkrāties (nežāvēties pietiekami ātri), tādējādi vēlāk radot īssavienojumu vai "rūsēt".

Kad pārvaldīju kādas mēbeļu ražotnes datortīklus, viņiem bija baigi labais gaisa pūšamais aparāts (nav ne jausmas, kā to pareizi sauc). Pāris sekundes un viss korpuss atbrīvots no putekļiem un citiem nevēlamiem objektiem :D

Link to comment
Share on other sites

saucas kompresors, vismaz to es majas izmantoju, ideali iztira puteklus, protams es to nedaru sava istaba, bet gan garazhaa, kur ir pofig par putekliem, neaizmirsisim arii ka ventilatoriem nevaidzetu pust virsu ar kompresoru, kaut ari tie sak forshi duukt un atri griezties, at to gaisa plusmu tos iespejams griest daudz atrak neka izgatavotajs paredzejis, un tie sak razhot stravu griezoties, kas vareetu nelabveligi ietekmet mateni ..

Link to comment
Share on other sites

Zem ūdens var bāzt māteni, RAM, video/skaņas karti un tas ir arī laikam viss. HDD nevar, nav germētisks. Nezinu, man katrā ziņā būtu bail. Ja taisies skalināties, tad labāk izmanto destilēto ūdeni. Krāna ūdenim nav ticības. Pats izmantoju putekļusūcēju un otiņu/pindzeli, bet ar kompresoru/pumpi vieglāk.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...