Jump to content
GIGN Forum

Pokers


Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

Nu tākā esmu nedaudz apslimis ar pokeru, gribētu arī jūs tur ievilkt :khehehe: kā arī jūs varētu nedaudz piepelnīties kā to daru es :thumbsup:. Tev pat nav jabūt nez kādam pro, lai vilktu naudu arā vnk shis kā arī shis lv valoda pokera portāls piedāva lielisku iespēju, kuru nedrīkst palaist garām ;). Tas viss ir līdzīgi, kā tie referāļa linki vai kā tos sauc, kur ķip jāspiež uz linkiem un pajiet pusgads kamēr izvelc kko arā XD, bet šeit tas ir daudz vienkāršāk, kaut gan ir nedaudz jāriskē (Domāju ikviens, kurš ir draugos ar smadzenēm vai arī iepriekš ir spēlējis pokeru, problēmām nevajadzētu rasties, bet drošības pēc ieejiet šeit, kur pat pilnīgs iesācējs visu ļoti labi sapratīs).

Nepieciešamais inventārs

1) 50$ + 1-3 euro

2) Kontam

3) e-pastam ^^

4) Smadzenēm

Kāds ir tas mega piedāvājums?

Reģistrēts cilvēks iekš pkr (es) aizsūta uz jūsu norādīta e-pasta ielūgumu. Jūs piereģistrējieties un ieskaitiet sev 50$, sākat spēlēt dažādos turnīros un vāciet pkr punktus. Kad esat savākuši 1000 punktu atsūtat man pm un es tālā visu nokārtošu un 7dienu laikā es un jūs dabūsiet 50$, kurus varat pēc tam atskaitīt atpakaļ uz kontu. Es tos 1000 punktus savācu vienas dienas laikā un man vēl bija ap 20 dolāriem tātad 20+50=70 :thumbsup:. Un tas viss vienas dienas laikā :).

Kādi mīnusi?

1) Jūs varat arī nesavākt tos 1000 punktus un naudu jums nedabūt (Protams var ieskaitīt vel naudu un turpināt vākt līdz saniedzat 1000, bet tad jūs būsiet mīnusos 50-75+50=-25 :( (Kpc 25, jo 25 ir mazākais ko var ieskaitīt un, lai šis joks darbotos ir jaieskaita vismaz 50 ^^)).

2) Pirms nepilna mēneša pkr izdomāja uzlikt lielāku drošību, kura dēļ ir neliels čakars ar naudas ieskaitīšanu, bet es visu aprakstīšu, kas un kā.

3) Viss šis var ievilkties, jo es katru dienu pie neta netieku un nevaru tik ātri aizsūtīt tos ielūgumus, bet ja labi grib varu meiģināt katru dienu iečekot vai nav kāds e-pasts.

4) Vairāk mīnusu nav XD

Kā tikt līdz spēlēšanai?

1) Atsūtat man uz pm vai te pat forumā e-pasta adresi un gaidiet kamēr es aizsūtu ielūgumu uz e-pastu

2) Kad esat saņēmuši ielūgumu aptuveni šādusakumswv4.th.png, kur drošvien nevarēsiet lāgi salasīt tad uzspiediet uz augšā norādītās pogas, ja tik ļoti gribat lasīt, bet tas nav nepieciešams, jo nakādi apstiprināšanas linki nav vajadzīgi. Vnk nolādējiet pkr un uzinstalējiet. Kad esat izdarījuši palaidiet un viņš sāks lēnā garā vilkt spēli. Spēle aizņem 700 mb. Kad tas ir izdarīts atvērsies šāds logs logspy2.th.png, kur lejā spiediet uz creat new account tālāk bildes nerādīšu, jo domāju tur nekam sarežģītam nevajadzētu būt :fsckinsad: tikai obligāri norādiet epastu, kuru iedevāt man ^^.

3) Un kad esat veiksmīgi reģistrējušies vajadzētu taka ieskaitīt naudu, nu tad dodamies uz moneybookers un reģistrējamies. Būtu vēlams, ja jums būtu ārzemju e-pasts nevis inbox vai kads cits, yahoo ir ļoti labs ^^(jo varētu būt čakars ar vēstules sagaidīšanu). Kad esam to izdarījuši varam ielagoties iekšā un pieregot savu karti, kad tas izdarīts jums būs jāieiet i-neta bankā un jāapskatās cik euro viņi norāva un tad jāspiež uz upload amout(vai kkā tā viņš saucās) un jāizvēlas credit card un zemāk viņš prasīs to skaitli, kas parādījās i-neta bankā (kkāds 1.80 vai līdzīgi)!! Un ieskaitiet 50$ tad kad esat ieskaitījuši tur naudu ejiet iekšā pkr un pie account spiediet deposit un paņemiet moneybooker logu, un ievadiet nepieciešamo. Tur kur būs prasīts bonus kods to atstājiet tukšu.

4) Un sāciet spēlēt spēlējiet tournament pa 1$ vai arī pie ring games, kur ir mazāk naudas jāliek, jo savādāk vēl visu papisīsiet 1 partijā XD

5)Katru dienu 19.00 un 00.30 ir turnīri pa velti, kur kopējais laimests ir 20$ XD un piedalās 700 cilvēki (vienreiz paliku 18. vietā un dabūju 0.18 centus XD, bet ja paliek 1. dabū 5$ ^^).

Tas arī viss ceru uz sapratni, jo 50$ man nenāktu par ļaunu :). Nedomājat, kad esmu kaut kāds naudas izspiedējs, tas viss ir jūsu pašu ziņā, kurš gribēs spēlēs, kurš negribēs nespēles :).

P.S Atvainojos jau sākumā par gramatiskajām kļūdām :(

P.S.S Lieki netaisiet :spam:

P.S.S.S Ceru neko neaizmirsu :unsure:

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

:giggle: Kādi vēl punkti? Iesācējam ieguldīt naudu ir pašnāvība, agri vai vēlu to pazaudēsi. Šobrīd no galvas atceros kādus piecus piedāvājumus, kur 50$ ir iespējams iegūt bez jebkādas punktu gūšanas vai testiem (kā tas ir pokerstrategy.com, no kurienes gan ir krietni vieglāk pārskaitīt naudu uz vairākiem pokera klientiem). Vērts paskatīties yourpokercash.com - 450$ par brīvu. Edited by vbyuer
Link to comment
Share on other sites

:giggle: Kādi vēl punkti? Iesācējam ieguldīt naudu ir pašnāvība, agri vai vēlu to pazaudēsi. Šobrīd no galvas atceros kādus piecus piedāvājumus, kur 50$ ir iespējams iegūt bez jebkādas punktu gūšanas vai testiem (kā tas ir pokerstrategy.com, no kurienes gan ir krietni vieglāk pārskaitīt naudu uz vairākiem pokera klientiem). Vērts paskatīties yourpokercash.com - 450$ par brīvu.

Ja musdienas tik tieshaam pa velti shadi naudu dotu -patstavigi,tad butu jau miljonars! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

Tā nauda, protams, ir jāapgroza un jāiegūst noteikts punktu skaits pirms to var izņemt. Ja to nav pa spēkam izdarīt, nedomāju, ka vispār ir jēga sākt spēlēt pokeru uz naudu :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

nee, nu, tada sistema tiesham ir, bet tos punktus nav nemaz tik viegli savakt

es joprojam domaju, ka labak nelikt naudu ieksa vispar. ieej triobet.com, tur katru stundu pa vakariem ir free rols, uzspele sit&go un liela nauda ir kabata :)

Link to comment
Share on other sites

Agrak speleju betway poker un visus tos freerollus,bet tad pec kada laika zajebala un tagad tur viss kaut kaa mainijies un esmu aizmirsis kaa tur reiz vareja tikt :) Nju i shtrunts ar vinju :) Augstakaa vieta bija no 10 000 dalibniekiem 13vieta :) Kaut kadus dolarinjus tjipa dabuju,bet man neko neieskaitija :(

Link to comment
Share on other sites

:) Nju i shtrunts ar vinju :) Augstakaa vieta bija no 10 000 dalibniekiem 13vieta :) Kaut kadus dolarinjus tjipa dabuju,bet man neko neieskaitija :(

emm, tad c ik ilgi tu to freeroolu speleeji? Ja es no 2 000 speleetaajiem paliku 5 vietaa, nospeeleedams 4,5 h, cik tad tu h speleeji to freeroolu? :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...