Jump to content
GIGN Forum

Www.denata.lv


krish
 Share

Recommended Posts

iecekojiet elitaru majaslapu.

www.denata.lv

dazi citaati:

Firma SIA "DENATA" dibināta 2000.g. decembrī. Pamata idejas viņas veidošanā, organizācija ar kvalitatīvu servisu sfērā masveida izklaidē ar datoru, ar informācijas nodrošināšanu un tirgošanu ar saistītām lietām un pakalpojumiem.

sitais labs :0

Vecāki var būt pārliecināti un pateicīgi mums par to, ka viņu bērni nav piešķirti paši sev, var būt mierīgi, ka viņu "atvases" neosta līmi un neložņā pa daudzstāvu celtnēm - viņiem parādās nodarbe, kuš katrs var parādīt, uz ko vinš ir spējīgs.

un

Par vardarbību neiet ne runas - visa agresija parādās spēles laikā.

karoshe izlasiet pashi ;)

Link to comment
Share on other sites

. Mūsu kluba zēni ne tikai spēlē, bet arī apgūst jauno informāciju par tehnoloģiju, paplašina savu zināšanas loku dator programmas ietvaros, procesā ar saviem vienaudžiem no visas pasaules ar čata palīdzbu un On-line spēlēm paaugstina pieredzi angļju un citās valodās. Par vardarbību neiet ne runas - visa agresija parādās spēles laikā

blood labs XD.gifXD.gifXD.gifXD.gifXD.gifXD.gifXD.gifXD.gif

better

Pieslēgšanas cena 15 Ls (summā tiek ikļts darbs un materijāls), mēneša aboniments 10 Ls. Pieslēgšanas veids UltraDSL līdz 1 Mbit. Ar jautājumiem griesties pa Tel. 3023997

XD.gif perfekti

10.03.04    Šodien tika  ap-publicēts jauns  "DENATA" saits.  Sākta kļūdu  mekle-šana un labošana.

gruuti jums iet ar to kljuudu laboshanu smiliez.de_2524.gif

Edited by ExtraOrdinary
Link to comment
Share on other sites

Deniss Fetisovs,

Fetishovs wink.gif

tika atvērts 2001.gada 17.martā. "DENATA" šodien - augstā ātruma piekļūšana internetam, mūsdienīgās dator spēles, skanešana, augstas kvalitātes dokumanetu drukāšana, CD ierakstīšana, tirgošana ar saistītām lietām kuras atiecas ar firmu.

lol vareeja veel buut dokuminetu happy.gif

pieņemam nepieciešamos mērus, lai aprobežotu mūsu klientus no nepieklājīgām mājas lapām pirms interneta izmantošanas, uztādot speciālās programmas.

rofl da tur visu var kopeet happy.gif

LOL

procesā ar saviem vienaudžiem no visas pasaules ar čata palīdzbu un On-line spēlēm paaugstina pieredzi angļju un citās valodās.

aha - taalaak par "fuck you bitch" un "bljedj ti pidaras kemper" parasti netiek wink.gif

Kategoriski aizliegts pielietot necinzurētus izteicie-nus.Vainī-gie var būt izdzīti no zāles un atlikušais laiks būs anullēts. Samaksātā nauda neatgriežas.

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

aaaaahahahahahahaha

bet cenzurineetus izteicienus lietot ir ok, tad laiks netiks analleets un nauda atnaaks atpakalj *tipu tapu*

4. Kategoriski aizliegts apmeklēt pornosaitus.Vainīgie var būt izdzīti no zāles un atlikušais laiks būs anullēts. Samaksātā nauda neatgrižas.

peec shitaa es vienkaarshi zaudeeju samanju

Aizligts pārsēsties no kompjutera uz kompjuteru bez admi-nistracijas atļaujas.

happy.gif

7. Kluba atrašanās noteikumi - "viens kompjūters - viens spēlē-tājs" Divi vai vairāki cilvki drīkst atrasties pie kompjūtera ar administracijas atļauju. Vainīgie var vairs būt neielaisti klubā.

  8. Gaidot brīvo vietu klubā - var tikai ar administracijas atļauju.

  9. Gadijumā ja tiek sabojāta aparatūra (programmu izdzēšana, ustadīt proggrammas ar vīrusu utt.) Kluba administrācija ir pilnvarots piepra-sīst no vainīgā kompencāciju par nodarītiem postiem.

vienkaarshi smiliez.de_2125.gif

Link to comment
Share on other sites

heh mani izbesiijaa aaraa , tjipa danara interneta aatrums nu ir ''dieviigs'' psc es gaidiiju kameer vinjsh atver to lapusi valjaa kaadas 5 min ,bet veel neatveera....psc.

bet skatoties juusu quotes vareeja paareekties...tjipa XD.gif

Link to comment
Share on other sites

Doma viniem bij laba - pat loti laba (noreklamets), bet diemzel sii reklama iedarbotos tikai uz maniem senciem, bet mums PC plosiitajiem atliek vienigi norekt nabadzinus. 4.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...