Jump to content
GIGN Forum

Nopietns Jautājums Rock Mūzikas žanra Sakarā.


Ilvu4ka
 Share

Recommended Posts

Labs gandrīz vakars brāļi un māsas!

No rīta piecēlos, nomazgājos, iedzēru siltu kako un nolēmu nedaudz piekārtot istabu un skapi. Ko nu, ko nu? Nu neko. Likās garlaicīgi kārtot bez mūzikas un tā es uzliku savu mīļāko Playlistu un kolbasījot visu saliku pa plauktiņiem.

Vecais Playlists, tomēr ir atklausīts un man paliek bail, ka tas vispār nesāk riebties. Vēl nonācu līdz secinājumam, ka tucis nav mūzika, bet katrs jau jūk prātā savādāk. ^^ Tā nu es girežos pie jums, tauta, lai lūgtu iemest jūsu mīļākās dziesmas. Ko man varētu piedāvāt ? Nu, es teiktu - labs rocks. Tas, portams, ir ļooti palašs jēdziens un būs grūti ieteikt kaut ko, kas ir labs, jo katram ir kaut kas savs sirdij tuvs. Lai pār jums, dāmas, nāktu apgaismība, iemetīšu to, kas man patīk. Tēmu veidoju ar nodomu, ka varbūt šeit ir sakarīgi cilvēki, kuri var kaut ko sakarīgu arī ieteikt. Dziesmas būs visiem zināmas un jau vecas, bet kā es saku - labas. Un jā, varbūt arī es te iebraucu mežā ar žanru rock, taču jūs esat laipni lūgti mani palabot!

* Visiem zināmais Sum 41

Lūk viena dziesma no šo sawljuku repertuāra: The Hell Song Noklausīties ;*

* The Killers - Somebody Told Me Noklausīties ;*

* Alien Ant Farm - Smooth Criminal Noklausīties ;*

* Red Hot Chili Peppers - Dani California Nu klipiņš dievīgs. Kur tādas sawljas rodās? Noklausīties ;*

* The Cure - Friday I'm In Love Šī baaigi patīk ^^ Mīlu šo dziesmu. Noklausīties ;*

* Nasty Smile - Rebound mCā. Noklausīties ;*

Nu vot i viss. Nav jau daudz to dziesmu, bet es ceru, ka ir skaidrība ko ieteikt, ja kāds to vispār darīs. Es būtu tiešām ļooti pateicīgs. Varat piedāvāt arī kaut ko citu, kas zin', varbūt iepatīkas.

Pē. Es. Man domāt, ka tēma ir tīri sakarīga, ja nu kādam rodas iebildumi par tās lietderību. Te tāpat daudzi spamo par to, ka redz nevar iedot savam zadrotam klasesbiedram admina tiesības, lai gan te tas ir ļoti labi paskaidrots.

Varam arī padiskutēt. Mož sanāks kas sakarīgs.

Ā, un vēl. Ir viena tāda adresīte http://music.aol.com/song/ ! Diezgan sakarīga. Var klausīties dziesmas onlainā. Nevarētu sūdzēties, ka bremzē. Varbūt šis tas trūkst, bet es pagaidām neesmu saskāries ar tādu sitāciju, ka nav kādas dziesmas.

Edited by Ilvu4ka
Link to comment
Share on other sites

Paklausies Offspring, System of a Down, Blink 182, Green Day, Bloodhound Gang, Weezer. Gan jau ka vēl kaut kas foršs līdzīgs nosauktajām grupām ir.

Varbūt ieinteresē last.fm, tur ir tāda lieta kā recomendations balstīti uz dziesmām kuras es klausījies. Šo to tīkamu tā esmu atradis.

Link to comment
Share on other sites

Nu vari paklausīties kautko no Breaking Benjamin, piemēram, dairy of a Jain, firefly, blow me away. Kautkas no Papa roeach (piemēram, forever). Kā jau Vincister teica - sistēma. AAA tam pašam Alien Ant Farm ir vēl daudzas labas dziesmas, bet tās jau noteikti zini.

Link to comment
Share on other sites

KoRn, SlipKnot, 30 Seconds To Mars, ACDC, Disturbed, Flyleaf, Metallica, Guns N Roses, Yellowcard, Good Charlotte, Billy Talent, Foo Fighters, Guano Apes, Kiss, Pillar, Simple Plan, The White Stripes, Tenacious D, The Bloodhound Gang, The Offspring, Thousand Foot Krutch Edited by *jancis38*
Link to comment
Share on other sites

Šausmīgi nāk miegs. ;[

Rītdien uzrakstīšu pilnu rezumē par ieteikumiem. Katrā gadījumā paldies! Droši postojam arī citus māksliniekus, konkrētas dziesmas. Es vienkārši mirstu nost un vēl man te bija sarežģījumi ar uzstādījumiem...

Link to comment
Share on other sites

TOP.1000.of.the.last.30.years.torrent

Konča :wub: Pie tam vēl freeleech torrents!

P.S. vincister, ir aizķērušies pāris ielūgumi. Ja vajag, varu uzcienāt ;)

EDIT: Tas pats vien ir.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

klausies Disturbed, pirmajiem albumiem laikam žanrs bij nu-metal, bet tagad jau šie ir Hard Rock. Ja vien kaut ko nejaucu. Grupai dziesmas ir vienkārši debešķīgas, visas ir klausāmas, citām man liekas tikai dažas foršas pārējās nepatīk. Iesaku Disturbed.

Link to comment
Share on other sites

Nu, nekādu dižo kopsavilkumu es laikam uzrakstīt nevarēšu. Daļa no nosauktajām grupām ir protams klausītas, kā piemēram SOAD, RATM, AAA, Blink, Offspring ... Tās pazīstamākās. Noteikti kādu piemirsu, bet nu jā.

Tā Sunshine dziesma ir forša. Novilku diskogrāfiju. Jāpiebilst, ka negribās neko smagu. Tie laiki ir garām, kad tika klausīts metāls. ^^, lai gan ir pa reizei arī tas tiek uzlikts. Ehh, nostaļģija.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...