tofiks *007 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 nezinu vai jus piekopjat to lietu (6 lapas nelasīju) bet nu: visiem kas ir servera admini jabut orginālajam tf2- ja tik ļoti velas adminu serverī tad nopirkt orģinālo tf2 nebūs problēmas.... ak jā vel neuzlikt anormali lielu raundu limitu jo sodien dustbolam bij kādi 25 raundi vismaz (50 chekpointi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Ja nezinaji dustbowls stav visu laiku un dazreiz kaads admins nomaina mapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 OMG vakar itkā spelejot 2h visulaiku mainja kartes taka nezināju sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Forši ka ir monitors lapā, prasās gan tāda lieta ka pie katras kommandas nosaukuma iekavās ir spēlētāju skaits kommandā, tāpat kā ir CS serveru monitoriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 man kaut kā liekas, ka tas monitors kaut ko nepareizu skaita, jo vairākas reizes salīdzināju ar servera statiem un nekad nesakrita Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 fragus skaita nevis points. yes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 varbūt, šito vajadzētu izlabot uz pointiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 jau pateici, ka tūlīt būšot gatavas tiesības tāpat kā CS'am caur webu liekamas, tā ko nedomāju ka vajadzība vēl kādam likt šitās pagaidu. nu tas "tūlīt" var ieilgt drusku kas attiecas uz monitoru, partaisishu velaak uz pointiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 worm varbūt varētu noņemt kaut kā tos textus kas saka cik punktus tu dabū pie statiem. Šausmīgi traucē kāds kaut ko raksta un parādās pāris šādi teksti un ziņa pazūd nebūtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 bullet piespied y un redzesi chata vēsturi... par statiem runājot ieteiktu pamainīt punktu sistēmu jo viņa manuprēt nav sabalansēta uz visam klasēm vienādi.... kil asist - no 1 pointa uz 2-3 jo medikam tas ir viens no galvenajiem punktu ieguves veidiem un netikai.... ubercharge- no 5 uz 10 kill sentry gun- no 10 uz 2-5 ho viņu nav novākt tik grūti, kauchvai 3 levelu... nu vel bij kautkas bet tagad neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 ko isti tie punkti dod ? es esmu noneemis say text tape ari isti nenojausu.... es dzirdeju itka tie dodot kko rankam , ja taa tad tiem rankeriem jau labi bet man personiigi POHU** Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 nu apskaties šeit tur tie punkti skaitas un tev parada kurā vietatu esi pēc punktu skaita... man tas diži nav svarīgi, bet tomēr ja tada sistema ir būtu labak ja viņa būtu sabalansētaka un ir arī dažreiz intresanti paskatīties kura vietā esi un salīdzināt citu status ar savejiem....... PS. kā var noņemt to say text? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) hud_saytextimes 0 vai kkas tamlidzigs raksti konsulee hud_saytext un tur paradisies srazu tad pieliec 0 un viss buus ok ooo esmu kruts esmu 1 vietaa pa to jadzer :DDDDDDDDD Edited May 2, 2008 by John Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now