Natijs+ Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 kO TU TE TELO NO SEVIS DAUNIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Taisni vai jābrīnās, kā karteļiem un korporācijām tik īsā laika posmā ir izdevies izskalot bez maz vai visu cilvēci un radīt globālās sasilšanas bubuli no tukša gaisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Gribat redzēt nākotni? - sākat skatīties stargate atlantis! Edited April 11, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziparzz Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) iisteniba ja runa iet par nakotni tad vnk viss saksies no gala jo cilveeku "liela" gudriba aizvien vairak iet miinusos tehnologjias attistisies bet cilveku prats samazinasies lidz ar to viss aizies uz akmens laikmeta principu Edited April 11, 2008 by dziparzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Mes visi mirsim! Bet varbut pec divdesmit gadiem musu, sirds vieta paradisies akjitis ladejams? vohohohhooo un ziemas kajas, jeej. Edited April 11, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Es nedomāju ka šādam radījumam būdu grūti iemācīt atnest tēju. un tie kas tur runā par pārvietošanos laikā, varat nemaz necērēt ar zinātniskiem faktiem jau sen kā ir pierādīts, ka tas nav un arī nekad mūžā nebūs iespējams. Edited April 11, 2008 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 ducati please present these facts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Samurai, pie sitadiem tempiem ar kadiem tiek iznicinata daba un ieviestas ahujenas tehnologijas, cukam nebus vieta uz zemes. Klau tev ir kautkas jadara lietas laba. mani teiksim nomac iespeja, ka var pazust Breksi un tad ir dirsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Lal. Es iztēlojos skatu: Bilde ar samurayu, kurā redzams viņš pats, un pie kājām atrodas mīksta, šķidra pļurza - proti cūka kura dabūja belzienu ar lāzerganu :< Da nē, jokoju. Visi zin, ka samurays cūkas neowno, cūkas owno samurayu. Īstenībā tajā bildē kur viņš ir pie cūkas - tā cūka tikai tēlo mirušu. Kukuļdevējs sasodītais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 nu būtībā es apšaubu, ka būs tādi diži izgudrojumi kā filmās, jo tomēr zinātnei ir savas robežas es domāju, ka tagadējie izgudrojumi tiks pilnveidoti un uzlaboti, bet vai kaut kas jauns drastisks radīsies - apšaubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 neatceros, kurš un kad (šķiet, ka tas bija 19.gs.) teica, ka viss iespējamais jau ir izgudrots Bet tas cilvēks smagi maldījās. Tā, ka nav iespējams paredzēt, kas būs nākotnē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Mēs tāpat mirsim visi kaut-kad!Noskatoties filmu Armagedons vai Cloverfield u.t.t. varu spriest ka katra diena jauzskata kā sava pēdēja un jaizbauda pa maximumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now