SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Pirms kada laika jau bija par so jefinu izveidojis topicu.. Kjip pardevu sim steamu, nu ko pirms paris dienam atcerejamies ka jajiet pastities mosk calitis ir uzskaitijis, bet nu ne suda.. Tagad sim sis dienas neliku mieru + sovakar zvaniju (caur skype), tagad vispar calis mani noblokeja, nu kur sitads aazis var rasties, blje pimpausis, tiesam skrobe. Tas pimpazis nedzivo kuldiga ko? Atceros ka viens no kuldigas teica ka calis jau nekrapsies utt, bet nu redz ka sanaca.. ja nemaldos samurajs ari teica ka sis jau nav tas kurs neparskaitis, bet nu re ka sanaca.. Tik tiesam sitadam merglim gribetos iedot pa zobiem.. Ak ja vel kaut kad vins murgoja ka stradajot nav laika, bet nu ja tu strada tad blagj pa ko? Ja nav pat 5ls ko parskaitit.. Man ta nauda pie kajas, bet tas ka tu sita piecakare, tas vel lidz kajai tomer nav.. Mosk kads zin ka so azi draugos atrast ? ak ja reku vel vina topics - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry292971 Edited April 9, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Viņa pieteikums vienā forumā- 1. Niks Irc - CONMAN 2. Niks Cs - CONMAN 3. Pieredze [Vadot turnirus] - Esmu veidojis turnīrus, pārsvarā 5x5 un 2x2 4. Vecums ? - 15 Tālāk cenzēju.. Varbūt kkā palīdzēju, ša pameklēšu draugos EDIT: draugos nekā.. Edited April 9, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Nu jau vis skaidrs 15, gadi un strada.. Hmm laikam calim ar smadzenm nav veicies un nacies meklet darbu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Pazistams cilveks (online) negro.lv galvenais vismaz kādreiz bija smadzenes viņam biški pietrūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Noķer, sasit, atņem naudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 No konmena negaidīju. Cik esmu ar viņu saskāries, likās norm čels... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 ahahha labi tas man bija tads uzspluduma dusmu vilnis ĻOĻ, tai vina foruma atradu ka vins strada http://bux.to/ ĻOĻ + vel viskaut kas interesants bija.. Un 15 gadi, nu ne, es vinu labak nemeginasu meklet, tas kaites manai reputacijai Sisanas vieta es vinu vienkaarsi apcuratu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) ĻOĻ, tai vina foruma atradu ka vins strada http://bux.to/ ĻOĻ + vel viskaut kas interesants bija.. Un 15 gadi, nu ne, es vinu labak nemeginasu meklet, tas kaites manai reputacijai Sisanas vieta es vinu vienkaarsi apcuratu.. Skatos kad tu baigais izsitējs. Aij pazaudēju CONMAN skype Edited April 9, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 vai tad viņš agrāk gignā nespēlēja? ja nemaldos, kad vēl uz tagiem bija sloti viņš zem, kaut kāda klana spēlēja vai, kaut kas tamlīdzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 toch neticas ka conmans kko tadu daritu! :/ esmu spelejis ar vinju vienaa klanaa, tiri sakarigs chalis likaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Nu tu redzi CONANS var visu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Nav gadījumā šitais ? quelyd, pirmais links būs īstais Edited April 9, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) http://www.draugiem.lv/friend/?569639 un varbūt šis? ja nē tad- http://www.draugiem.lv/search/?query%5B9%5...mp;country=none Edited April 9, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 1links izskatās izstais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Ja tas pirmais ar to kleitinju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ienāca doma prātā varbūt viņu kāds speciāli feiko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Stipri saubos, bet tagad tu vinam pasviedi labu ideju, malacis, varu deret ka ta tagad ari bus.. LOL uzrakstiju si draugos un ko sis man pretii "kaada sakaraa tu man tagad brauc virsu par kko, zinaaji kaa varu tevii churkjii ielikt, par aizskaroshiem vardiem?" Vienigais ko aizskarosu pateicu bija "Kaulainais merglis" un dullais aapsis, kas manuprat nav nekas traks.. Edited April 9, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Jau domāju, ka kaut kur redzēju viņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Tak poh piedraudi vinjam lai atsuuta to naudu jo tas jau nav normali. Chalis pieradiis uz citu reikjina dzivot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Blaviens iegrozijies tik labs vakars miegs pat vairs nenak.. Tas ir 5ls verts, manuprat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Tas ir 5ls verts, manuprat! Aizmirsti. Nedabūt to naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 psc, pac cman ta izdarija, esmu dzilji vilies vinja, nekad nespetu noticet, ka vinsh kaut ko tadu izdaritu, faaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 tu domaji ka tu vienigais esi pilnigs daunis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Starpcitu, šī nav pirmā conmana reize, kad čalis kādu piečakarē. EDIT: Ja tik cman = conman. Edited April 9, 2008 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Tas ir 5ls verts, manuprat! nu nez, es neko no džeka, kam niks ir CON MAN nepirktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts