Jump to content
GIGN Forum

Cman, Krapniecisks Merglis

SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Pirms kada laika jau bija par so jefinu izveidojis topicu..

Kjip pardevu sim steamu, nu ko pirms paris dienam atcerejamies ka jajiet pastities mosk calitis ir uzskaitijis, bet nu ne suda.. Tagad sim sis dienas neliku mieru + sovakar zvaniju (caur skype), tagad vispar calis mani noblokeja, nu kur sitads aazis var rasties, blje pimpausis, tiesam skrobe. Tas pimpazis nedzivo kuldiga ko? Atceros ka viens no kuldigas teica ka calis jau nekrapsies utt, bet nu redz ka sanaca.. ja nemaldos samurajs ari teica ka sis jau nav tas kurs neparskaitis, bet nu re ka sanaca.. Tik tiesam sitadam merglim gribetos iedot pa zobiem.. Ak ja vel kaut kad vins murgoja ka stradajot nav laika, bet nu ja tu strada tad blagj pa ko? Ja nav pat 5ls ko parskaitit.. Man ta nauda pie kajas, bet tas ka tu sita piecakare, tas vel lidz kajai tomer nav..

Mosk kads zin ka so azi draugos atrast ?

ak ja reku vel vina topics - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry292971

Edited by SchWarZ ;)

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Viņa pieteikums vienā forumā-

1. Niks Irc - CONMAN

2. Niks Cs - CONMAN

3. Pieredze [Vadot turnirus] - Esmu veidojis turnīrus, pārsvarā 5x5 un 2x2

4. Vecums ? - 15

Tālāk cenzēju..

Varbūt kkā palīdzēju, ša pameklēšu draugos

EDIT: draugos nekā..

Edited by quelyd

:) ĻOĻ, tai vina foruma atradu ka vins strada http://bux.to/ ĻOĻ + vel viskaut kas interesants bija..

Un 15 gadi, nu ne, es vinu labak nemeginasu meklet, tas kaites manai reputacijai :) Sisanas vieta es vinu vienkaarsi apcuratu..

Skatos kad tu baigais izsitējs. :lolza:

Aij pazaudēju CONMAN skype :(

Edited by htrc

Stipri saubos, bet tagad tu vinam pasviedi labu ideju, malacis, varu deret ka ta tagad ari bus.. :)

LOL uzrakstiju si draugos un ko sis man pretii

"kaada sakaraa tu man tagad brauc virsu par kko, zinaaji kaa varu tevii churkjii ielikt, par aizskaroshiem vardiem?"

Vienigais ko aizskarosu pateicu bija "Kaulainais merglis" un dullais aapsis, kas manuprat nav nekas traks.. :(

Edited by SchWarZ ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...