macho Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 bet tavs skatiijums sheit nav svariigs edited mosh to lapeles uzgjenereeshanas statistiku var ielikt kaukaadaa linkaa. Ja taa padomaa tad tas nemaz tik ljoti netraucee, es tik par stilu uztraucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 macho, tev liekas, ka tikai tavs un tavu pazinju skatiijums ir svariigs? Tad kaada jeega vispaar bija izveidot shaadu topiku, kur var izklaastiit savas idejas, ja neviena nepaziistama cilveeka skatiijums nav svariigs? Vieglaak nav vienkaarshi jums, paziistamajiem, satikties un parunaat par sho teemu un nemaz neveidot shaadu topiku? Katraa zinjaa, macho, tu esi krutais dzeks, kura idejas ir viennoziimiigi vislabaakaas P.S zhiidi ir tur aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 22, 2004 Author Report Share Posted October 22, 2004 bet tavs skatiijums sheit nav svariigs edited mosh to lapeles uzgjenereeshanas statistiku var ielikt kaukaadaa linkaa. Ja taa padomaa tad tas nemaz tik ljoti netraucee, es tik par stilu uztraucos to statistiku redzu tikai es, tu, vinsh, meenestinsh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 pulkvedis a mosh iedomajies ka tikai TAVS viedoklis nav svariigs bet ir cilveki kuri pasaka kautko tiesaam labu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 macho, tev liekas, ka tikai tavs un tavu pazinju skatiijums ir svariigs? Tad kaada jeega vispaar bija izveidot shaadu topiku, kur var izklaastiit savas idejas, ja neviena nepaziistama cilveeka skatiijums nav svariigs? Vieglaak nav vienkaarshi jums, paziistamajiem, satikties un parunaat par sho teemu un nemaz neveidot shaadu topiku? Katraa zinjaa, macho, tu esi krutais dzeks, kura idejas ir viennoziimiigi vislabaakaas P.S zhiidi ir tur aaraa to, ka es iedomaajos ka tikai mans un manu pazinju viedoklis ir svariigs, teici TU nevis es. Es taa nedomaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 vareetu izveidot atsevishkju Auto bilzhu sadalju Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 nebuutu slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 ir jau - citas bildes ~-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 veeleetos piekrist aldim , par sho jaunumu pasvaidzinaashanu ! domaaju , ka vareetu tikts izveidotsb kaads meils uz kura visi centiigie gribeetaaji vareetu suutiit savus gara darbus , kur attieciigi ik pa laikam kaads caurskatiitu un gign`am pieljaujamo ar iepoustotu jaunumos , nav jau jaaliek visi , a tie kas ir taa veerti , iisaak sakot domaaju , ka sho domu nevajag tik viegli laist prom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 te tikko speeciigs beztolks panesaas. censhamies tureeties tuvaak pie teemas. es nez kaapeec esmu jauks un nelieku warn leveļus, kaut vajadzeetu. jums veicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 ejot uz priekshu atkal man naakas pakjertu vecu lietu , tas ir auto bildes jeb muusu transportliidzeklji , kam auto kam ritenis kam autobuss vai mikrinsh , lai gan ir shiis vecaas bildes ja pareizi sapratu no macho teiktaa tad ir tada lieta ka tas ieruuso bish , aa jauns , atcereesimies cik labi gaaja otrs albuums jeb meitenju bildes , ko vienoziimiigi par interesantu un eertu atrada daudzi memberi un tas lab gaaj uz priekshu , tatad domaaju ka shaada transportu bilzhu sadalja jaarada . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 par jaunumiem - domaaju, ka iipashas probleemas neizraisiis izveidot vienu formu, kuraa gribeetaaji vareetu pieteikt rakstus (gluzhi kaa niku regjistraacija). admini vnk [ne]apstiprina iesniegto materiaalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 to jau izdomajam ka varetu jau pietiekami sen bet pa cik mes parejie esam luuzeri un worms mus nelaistu pie majas lapas chakareshanas tad nav realizeeta. Bet pats worms tad kad vinjam uznaak chaklums parasti taisa pirmo lietu kas vinjam uz to bridi ienak prata un ne vienmer ta ir tik vitaala Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 jap. Mums taada diivaina lapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 WORM vai nav iespeejams, ka tos video failus kas ir uz gign servera, paartaisiit par avi vai kaadiem citiem populaariem video formaatiem. Lai tikliidz nokaccaatu taa uzreiz vareetu vinnus skatiities jebkurss cilveeks nekaccaajot visaadas papildus programmas un kodekus. (Bet drossivien, ka buus baigais ccakars.) Vai tu nevareetu pateikt cik mb aiznnem visa gign lapa, jo pats maacos cciniit web pages un gribeetos zinaat cik daudz vietas ssaada lapa aiznnem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 nee nu tu esi apbriinojams....veelviens DB. citaa formaataa ,lol nu kur shitaadu stulbumu var uzrsaktiit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 (edited) 19/11/2004 ap 14:00 * labaa mala sadalita 2 kolonaas lai lapa nav tik gara * kopejais lapas platums palielinats no 790 pixeljiem lidz 930 pixeljiem... sorry 800x600 juuzeri palielini veel , teiksim uz 1024 ? Edited November 27, 2004 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 27, 2004 Author Report Share Posted November 27, 2004 1024 neliidiis explorera logaa, janjem nost kaut kur 20-30 pixelji ir lai ieliistu... bet tad vairs nav redzamas baltaas malas kas savukaart neizskatas smuki... takaa n00b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 man izskataas ka veel daudz vietas ! p.s nu jaa tu jau esi php code profs , labaak nestriideeshos , veel kautko pavisam aplamu pateikshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 DAREK ar tevi lo neviens nerunaa. Dirseejs atradies Visulaiku baazz savu purnu kur nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 piemeeram man taa labaa mala nepatiik, nav praktiska... bija labaak kad bija 1 stabinaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 l3l. a vot tieshi divos stabinjos ir PRAKTISKAAK. tev vairaak jaapiestraadaa pie tik "sarezhgjiitiem" vaardiem savaa vokabulaarijaa, pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Lapa ir ok, biezhaak mosh votus visaadus vareetu uzlikt, tur parasti ir ko iereekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Es gribeeju uzprasiit vai nevereetu izveidot vel 2 foruma sadalas 1.par Webiem <nu kur vareetu prasiit kaa tur klanam uztaisiit web u.t.t> 2.Clanwars <shitajaa vareetu sarunaat cw un padaliit infu par saviem claniem> Nu tie tikai mani ieteikumi, bet varbuut tomeer realizeesiet es buutu loti pateiciigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 mosh uztaisiit atsevishkju sadalju ar atbildeem uz biezhaak uzdotajiem jautaajumiem? piemeeeram, kaads, kam nav slinkums, uztaisa manuaali kaa uzlikt cs serveri, otrs - kaa uzlikt amx vai amxx.... tad vareetu droshi spaardiit tos mazos spamerus, kas aizdirsh server and plugins sadalju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts