JustPOKIS Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 vai ir iespeeja 1 brush uzlikt vairaakus vai vsm 2 enity jo piemeeram es gribu lai vareetu braukt ar mashiinu func_venhile un gribu tur func_button lai vareetu atveer piemeeram bagaaznieku jo ja uzlieku pogai func_button kas saprotami atrodas mashiinaa kad saaku braukt man poga paliek gaisaa XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Nē nevar, jo vienam solidam iekš HL1 nevar piešķirt vairāk kā 1. entitiju. Laikam... Cik pats esmu mēģinājis nekas tāds nav sanācis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 ja godiigi tas ir stulbi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Nu sk ka stulbi, jo ir pagrūti uztaisīt kaut, ko kas spēj darīt vienu lietu, bet nespēj tā pati lieta darīt vēl otru šinī gadījumā minētā mašīna, kurai attaisīt bagāžnieku. Nu fun mapju taisītājiem drošvien šī ir lielākā bēda ar HL1, bet es nez kā ir uz HL2 vai tur var uztaisīt peimērām jau minēto mašīnu ar bagāžnieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 HL2 var visādus brīnumus uztaisīt, bet HL2 mašīnu no brushiem netaisīsi Bet kapēc tev mašīnai vajag pogu? Kur tu izlasīji tādas muļķības? func_vehicle vadība notiek ja player stāv func_vehiclecontrols entity zonā. Netīšām atradu pamācību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Bet kapēc tev mašīnai vajag pogu? Kur tu izlasīji tādas muļķības? func_vehicle vadība notiek ja player stāv func_vehiclecontrols entity zonā. Netīšām atradu pamācību. ne tu laikam nesaprati ko prasu es zinu kaa uztaisiit masiinu bet man vajadzeeja zinaat vai var uztaisiit mashiinu ar ko var braukt un lai vinjaa iekshaa veel ir poga ar ko piemeeram var attaisiit bagaaznieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 My bad! Kaut kā pārlasījos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now