Jump to content
GIGN Forum

Css, Tf2 Un Garry's Mod Nosteam Serveri.


Recommended Posts

Guugli var izrakt krustām šķērsām - nav tur nekā par Source NoSteam serveriem. Vai arī es nemāku meklēt? Rokos jau i pa guugli, i pa šejieni jau stundu, beidzot domāju, kad atbilde ir atrasta - dedicated-server.ru - bet še tev - jāpiķo. Ir kādam idejas kur izraut failus / manuāļus ar CSS / TF2 / Garry's Mod dedicated servera failiem? Vēlams būtu priekš win, bet ja nu akurāti nav nekur, tad gan jau derēs arī priekš nixa. Visideālākais variants, ja kāds varētu savu dedicated-server.ru acc pašārēt, vai izvilktu no turienes vajadzīgos failus un manuāļus.

Link to comment
Share on other sites

tu visticamak menaki meklet dedikeitotos serverus >.< pirms gada kad kramejos ap css serveri atradu ka taiisit un kko noseivoju ari kada cd :)

ja nemaldos tad hlds tuulim pie geima bija jaraksta counter-strike: source vai lidzigi.. un tas ari vis.. ar tf2 domaju ir lidzigs variants :)

Link to comment
Share on other sites

Swear tu lasīt māki? Laikam nemāki. izlasi vēlreiz manu pirmo postu. To forumu es izķemmēju. Kā jau teicu, varbūt ir problēma, kad es nejēdzu meklēt / ievadu nepareizos atslēgas vārdus, ja tā, tad varbūt iedosiet hintu tieši pēc kādiem atslēgas vārdiem meklēt? Bez uzbraucieniem laikam neviens nevar, visi tik nervozi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...