Jump to content
GIGN Forum

Mss

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Mss's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Jap, tieši tā, nebūs spēļu serveris, ko izvietoju, bet gan specifisks webserveris, tāpēc vajag kolokāciju, tā kā padalās vēl kāds, ja zin kaut ko. Kas ar lhc.lv? Brīvdienās skaipā neatbild, jeeeb uz turieni ir jāzvana?
  2. Tā, pagaidām +1 esteria.lv labā, varbūt vēl kāds kaut ko var pateikt?
  3. Izlasi kārtīgāk - meklēju kur izvietot SERVERI, nav vajadzība pēc web hostinga.
  4. Jau kādas pāris dienas meklēju kur izvietot serveri. Agrāk turēju iekš techpoint.lv, bet meklējot gūglē, kas ar to iestādījumu noticis, vairākums noved iekš gign.lv, palasot visas atsauksmes šajā lapā vēlme, pāriet, tāpēc gribēju pajautāt, varbūt kāds var ieteikt kaut ko par lētām naudām? Cik šajā forumā sakasīju un arī iekš sudzibas.lv sakasīju, tad uzskrējis esmu sekojošiem variantiem: lhc.lv beok.lv esteria.lv Varbūt var kāds pakomentēt, čo pa čom? beok.lv vispār ir kaut kāds svežaks, tāpēc gūglē neko neatrodu, par esteria.lv pāris negatīvas atsauksmes kā par interneta provaideri un sms sniedzēju, par serveru hostingu nekā nav, un cik saprotu, tad lhc.lv ir kādam no šejieniešiem? Paaaldies jau iepriekš!
  5. Ja tiešām vēlies tādu projektu veidot, tad nopērc no manis to lejup.lv Jo nevienu nepārsteigsi ar kaut ko tādu pašlaik, ja nu vienīgi ar integrētu unikālu fīču kādu. Problēmas ar naudām (paldies dievam, tfu, tfu, tfu) man pašlaik nav, bet ir vienkārši citas prioritātes un 26ls mēnesī priekš lejup.lv hostinga man ir žēl. Reāli to projektu taisīju sākumā lai pats varētu savas bildes izvietot, bet nebiju nekad iedomājies, kad aizies tik tālu tas viss. Un par servera cietā diska izmēriem nevajag uztraukties. Pēdējo reizi skatījos lejup.lv patērēto vietu mēnesi atpakaļ - ~80gb failiem kopā ar bildēm (tas viss gada laikā). Tā kā nav nekādu problēmu.
  6. Rakājos pa gūgli jau pāris stundas, bet nespēju atrast. Šāda te tipa biju domājis: Vai arī šāda:
  7. Nē pēc CSS Cracked dedicated, CSS No Steam, Counter Strike Source Server manual, etc. edit: Paldies deimon. Nesaprotu, kāpēc tas topiks nav uzlikts kā Pinned.
  8. Swear tu lasīt māki? Laikam nemāki. izlasi vēlreiz manu pirmo postu. To forumu es izķemmēju. Kā jau teicu, varbūt ir problēma, kad es nejēdzu meklēt / ievadu nepareizos atslēgas vārdus, ja tā, tad varbūt iedosiet hintu tieši pēc kādiem atslēgas vārdiem meklēt? Bez uzbraucieniem laikam neviens nevar, visi tik nervozi.
  9. Guugli var izrakt krustām šķērsām - nav tur nekā par Source NoSteam serveriem. Vai arī es nemāku meklēt? Rokos jau i pa guugli, i pa šejieni jau stundu, beidzot domāju, kad atbilde ir atrasta - dedicated-server.ru - bet še tev - jāpiķo. Ir kādam idejas kur izraut failus / manuāļus ar CSS / TF2 / Garry's Mod dedicated servera failiem? Vēlams būtu priekš win, bet ja nu akurāti nav nekur, tad gan jau derēs arī priekš nixa. Visideālākais variants, ja kāds varētu savu dedicated-server.ru acc pašārēt, vai izvilktu no turienes vajadzīgos failus un manuāļus.
×
×
  • Create New...