rblockXspinner Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Sveiki kad var ludzu man pateikt ka no Outlaw vaj kada cita trackera novilktaas ps2 speles ielikt diskaa un spelet uz ps2??? es itkaa noka4aju - ieksaa bija tie bin faili un kkads system! iemetu vinus visus diskaa ielieku ps bet rada ka jaievietu ps vai ps2 disks!! Karo4 Neiet! Kas jadara? HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 nu blood idejas arii... nevareji guglet to ?> apspriests daudzas reizes! noteikti jaraksta lidzigi ka OS diski.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rblockXspinner Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 es tak neziu ka OS disks jaraxta Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Nu ko tad nahuj prasi? Nemāki zagt - nopērc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rblockXspinner Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 kada jega pirkt ja var noka4at netaa nu..! baigi gruuti izstastiit? neizskataas ka te risinaajumu var dabuut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss2 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Aga izveodo pamacibu ka uztaisit OS disku !!! es ar nezsinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) Kaada jeega pirkt? - Neesi zaglis. os disks.. Nevaram paliidzeet, jo esam specializeejushies cs jautaajumos btw. lol, atradu pamaaciibu 2min, nemaz nezinu kaapeec jums paliidzu .. =/ Edited March 24, 2008 by DeimoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
rblockXspinner Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 liels paldies pare to pashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Idiotiem nesaprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Negribēju taisīt jaunu topiku un no gūgles neko jēdzīgu neizzīdu! Spēles ieinstalēt es māku, bet kā var ieinstalēt vairākas ps2 spēles vienā diskā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Epix nevar vairakas viena diska padoma pats tas ir ta pat ka divi OS viena diska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 hmmm...ps one spēles es esmu redzējis vairākas vienā diskā, tiešām nevar? Baigā jebļa, ka spēle aizņem tikai 700mb un 4gb aiziet pa dirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Varbūt tā kā būtu laiks sākt ievērot noteikumus? Ja nemāki zagt, nopērc! Visi topiki, ar jautājumiem par softu zagšanu, cd-key`u, crack`u dabūšanu, hakošanu, vīrusu izveidošanu, inficēšanu, vai kādu citu kaitējumu nodarīšanu trešajām personām, tiks dzēsti bez brīdinājuma un autori vārnoti. Tas attiecas arī uz komerciālo web aplikāciju (IPB forumu, CMS u.c) copyrights vai citu tekstu/uzrakstu likvidēšanu bez izstrādātāja atļaujas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 (edited) Ja spēles jau atrodas manā pc vai tad es vel turpinu zagt vai esmu nozadzis? Manā gadijumā runa iet par ekspluatāciju. Edited December 4, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Tur vienkaarshi 4uvaks uztaisiijis ir launcheri iso failaa prieksh taam speeleem. Maaki uztaisiit - aiziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now