Jump to content
GIGN Forum

Fakinie Luuzeri...=]

jonathan
 Share

Recommended Posts

nu nezinu gan, es jūtu manāmu skila atšķirību starp gign un kso, lai ko visi apgalvotu gign'ā nespēlē tik skiloti kexi kā kso. Lai nu kā tur būtu man pret tevi it kā nekas nav, tik liekas aizdomīgi(cik esmu vērojis) tev no muguras neviens nespēj pielīst klāt, tas raisa aizdomas un tikai tas, ko demkās pamanu un in live pamanu, par cik es padaudz demkas gg.lv izskatu, tad kaut ko no tā gan jau saprotu + vel minētie skini tavi, kurus tu agrāk izmantoji, neviens jau reāli nevar pierādīt, ka tu neizmanto vel tagad.

LOL jāuztaisa kāds CW 10x10 kso vs GIGN :D

EDIT : Tad varam spēlēt TF2 10x10 :D

Edited by Zorg`s

Gignā man liekas vairāk neviens vispār nespēlē :)

vakar galīgi nebija ko darīt, iegāju csā. Gignā kaut kāds 7vs7 beigās vispār 3vs3, tinos prom :)

tie viņa skrīni - riktīgs lol. Būtu viņš uzspēlējis tieši pirms uzlika busteri, es šaubos, ka viņš vispār kādu nošautu :)

:)

Nu kā. Personīgi es spēlētu, ja nebūtu visi šitie lagi un gļuki. Varbūt šitāda štellē ir tikai man, bet nu... Pat spēlējot ārzemēs man tik daudz nelago un negļuko. Nezinu kā to var izskaidrot, bet fps man ir ~60. Tai pašā laikā spēlējot fnatic dead matchā - fps stabils ~90 un lagu principā nav.

:)

vakar galīgi nebija ko darīt, iegāju csā. Gignā kaut kāds 7vs7 beigās vispār 3vs3, tinos prom :)

tie viņa skrīni - riktīgs lol. Būtu viņš uzspēlējis tieši pirms uzlika busteri, es šaubos, ka viņš vispār kādu nošautu :)

Neeiistaa laikaa ienaci!Vakar pa nakti no 23:00-03:00 kamer SPITE un WORMUCIS ar mums krushiija,serveriii maz vai bija neiespejami tikt,parpilniibas deelj!Ar laiku arii samurays un parejie krutie 4eli pievienojaas :pizdiblee:

Inv.gan man tiiirs liekas!

u got it :) lol

es gignā ar spēlēju, bet par cik lagu dēļ tautas nav, tad visus vecos kapātājus neredzu, pa dienu ienāku un kapā visādi kojāni utt., ko var redzēt viņa skrīnos, pāris keksi tik zināmi un labi spēlē(like jonathan, zloy un vel daži).

Mana ideja ir taada, ka tu neesi nekaads PRO papa... Taatad iisteniibaa tev nebuutu jaadirsh par to, ka redz kso.lv pro serveris un gign.lv prieksh noobiem.! Takaa, labaak speeleet un neumnichiit forumos.!

to saki tu nevis es, parādīsi, kur saucu gignu par nūbikiem iedošu 5 latus, nūbiki ir skrīnos redzamie kojāni ;) diez vai zem nika ar 10 simboliem (^*%&*%&) ir labs spēlētājs.

tā, vel pavīdēja vārdi, ka gign busteri var apiet, ok, negrib kāds parādīt? jo es neticu :)

otra lieta, ko gribu uzzināt, kas tā par mistisku anti screen programmu? :muahaha:

p.s. kapēc jonathans uztaisija topiku? atbilde - jo es viņu metu ārā no kso dēļ lagiem, nav normāli raustīties pa mapi :)

Edited by Dzii

uu ja, te jau paari striipai iet...biju domaajis, ka dzeki palasiis, pasmiinees un vsjo...

chillll

ps: epix, neatceros nevienu reizi, ka tu mani buutu izmetis no servera...teici, lai salaboju pingu uz ko es atbildeeju, ka to nevaru izdariit, jo dziivoju UK un tad tu vairaak arii neko neteici, taka nevajag, ok?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...