jonathan Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) interesanti bija palasiit... http://forums.kso.lv/index.php?showtopic=5589&st=15 Edited March 23, 2008 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 allworth Nu gan apnika ar savu demo skatišanos. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 gignā nespēlē tik skilloti čēli kā kso.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) nu nezinu gan, es jūtu manāmu skila atšķirību starp gign un kso, lai ko visi apgalvotu gign'ā nespēlē tik skiloti kexi kā kso. Lai nu kā tur būtu man pret tevi it kā nekas nav, tik liekas aizdomīgi(cik esmu vērojis) tev no muguras neviens nespēj pielīst klāt, tas raisa aizdomas un tikai tas, ko demkās pamanu un in live pamanu, par cik es padaudz demkas gg.lv izskatu, tad kaut ko no tā gan jau saprotu + vel minētie skini tavi, kurus tu agrāk izmantoji, neviens jau reāli nevar pierādīt, ka tu neizmanto vel tagad. LOL jāuztaisa kāds CW 10x10 kso vs GIGN EDIT : Tad varam spēlēt TF2 10x10 Edited March 23, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 tapēc, ka kso nav būsteris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Gignā man liekas vairāk neviens vispār nespēlē vakar galīgi nebija ko darīt, iegāju csā. Gignā kaut kāds 7vs7 beigās vispār 3vs3, tinos prom tie viņa skrīni - riktīgs lol. Būtu viņš uzspēlējis tieši pirms uzlika busteri, es šaubos, ka viņš vispār kādu nošautu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 macho, to nevar teikt par CSDM, kur gandrīz visu diennakti spēlē kāds ,ja nemaldos no kādiem 7:00 līdz pat kādiem 2:00-3:00 Pie servera nepopularitātes, manuprāt, vainīgs buster Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Domaju kad gigns saliktu kso jo nak jauni latvijas talanti ,bet žēl kad vecie ar pieredzi aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Nu kā. Personīgi es spēlētu, ja nebūtu visi šitie lagi un gļuki. Varbūt šitāda štellē ir tikai man, bet nu... Pat spēlējot ārzemēs man tik daudz nelago un negļuko. Nezinu kā to var izskaidrot, bet fps man ir ~60. Tai pašā laikā spēlējot fnatic dead matchā - fps stabils ~90 un lagu principā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 ā, pareizi, aizmirsu tak, ka serveris pie visa vēl lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Tie lagi tik tiešām ir sāpes pakaļā. Es pēdējā laikā ieeju uzspēlēt, un vienmēr viens un tas pats :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 vakar galīgi nebija ko darīt, iegāju csā. Gignā kaut kāds 7vs7 beigās vispār 3vs3, tinos prom tie viņa skrīni - riktīgs lol. Būtu viņš uzspēlējis tieši pirms uzlika busteri, es šaubos, ka viņš vispār kādu nošautu Neeiistaa laikaa ienaci!Vakar pa nakti no 23:00-03:00 kamer SPITE un WORMUCIS ar mums krushiija,serveriii maz vai bija neiespejami tikt,parpilniibas deelj!Ar laiku arii samurays un parejie krutie 4eli pievienojaas Inv.gan man tiiirs liekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Es nesapratu "Samurays un krutie cheli" ? Wtf ? Samurays ? Kruts ? Tam IR jābūt jokam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Nabaga invincible ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Viņš satrennējās cūkas šaut un vakar viņam skors bija ~ 25:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Blje tas epix vispar atradies uuber dirseejs nax!!!! ja pats hotj normaali speeleetu, nee chalis iedomaajies, ka uuuu kso.lv uuuu uuuuuuuuu aaaa vaiiiiii KSO.LV admins tad var umnjichiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 u got it lol es gignā ar spēlēju, bet par cik lagu dēļ tautas nav, tad visus vecos kapātājus neredzu, pa dienu ienāku un kapā visādi kojāni utt., ko var redzēt viņa skrīnos, pāris keksi tik zināmi un labi spēlē(like jonathan, zloy un vel daži). Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Nesaprotu šī topika jēgu. Padirsties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Mana ideja ir taada, ka tu neesi nekaads PRO papa... Taatad iisteniibaa tev nebuutu jaadirsh par to, ka redz kso.lv pro serveris un gign.lv prieksh noobiem.! Takaa, labaak speeleet un neumnichiit forumos.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) to saki tu nevis es, parādīsi, kur saucu gignu par nūbikiem iedošu 5 latus, nūbiki ir skrīnos redzamie kojāni diez vai zem nika ar 10 simboliem (^*%&*%&) ir labs spēlētājs. tā, vel pavīdēja vārdi, ka gign busteri var apiet, ok, negrib kāds parādīt? jo es neticu otra lieta, ko gribu uzzināt, kas tā par mistisku anti screen programmu? p.s. kapēc jonathans uztaisija topiku? atbilde - jo es viņu metu ārā no kso dēļ lagiem, nav normāli raustīties pa mapi Edited March 23, 2008 by Dzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Nav normāli būt stulbam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 uu ja, te jau paari striipai iet...biju domaajis, ka dzeki palasiis, pasmiinees un vsjo... chillll ps: epix, neatceros nevienu reizi, ka tu mani buutu izmetis no servera...teici, lai salaboju pingu uz ko es atbildeeju, ka to nevaru izdariit, jo dziivoju UK un tad tu vairaak arii neko neteici, taka nevajag, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 GIGN FTW!!!!11!1111 vajag web lapā milzīgā fontā izcelt bustera download linku, lai visi sliņķi savilktu un spēlētu. protams, ka busteris dara savu skādi, bet ko darīt. gaidīsim jauno kasti un skatīsimies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 es nemetu, bet kaut kas kikoja, neatceros, ja tas biji vispār tu. mainamies interesantiem linkiem? http://forums.kso.lv/index.php?showtopic=5676 http://forums.kso.lv/index.php?showtopic=5694 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 mainamies interesantiem linkiem? http://forums.kso.lv/index.php?showtopic=5676 http://forums.kso.lv/index.php?showtopic=5694 Nesaprotu, kas tur tik interesants? Ir redzēti daudz, uzsveru daudz, smieklīgāki topiki. Btw. tas ir tas pats chiKy^, kas spēlē gignā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts