Seen Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Tatad esmu dzirdejis ka esot tetuvejumi kas pec 3 meneshiem pazuud... Vai tadi ir? Un kur vinjus var uztaisiit? Neinterese nekada henna... Vnk pagaidam kamer jauns negribas tetuvet tadu kas uz visu muuzu. Gribas sakuma pastities ka labak u.t.t Taka ja kadam ir kada informacija sakat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Izlasi un padoma ko tu gribi darit ar sevi http://www.lpa.lv/article/57/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Ja henna tevi neinteresē, tad arī tetovējumu uz 3 mēnešiem tev neredzēt! Nav tādas vielas, kas "uzsūcas" pēc pāris mēnešiem. p.s Kas hennai vainas, ja gribi īslaicīgu tetovējumu? p.p.s Aizmirsu! Pērc košļenes, kurās ir līmejamie tetovējumi. Edited March 23, 2008 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 http://www.lpa.lv/article/57/ Ko gribu to daru. Darek paldies ka pateici Bet nu koshlenes es toc nelimeshu. Pagaidishu gadu vai divus un tad domaju bushu isti izlemis ko gribu. Varbuut kads var paradiit savus tattoo ja kadam vsp ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Bildes samērā vecas. p.s Ja tomēr sadomā taisīt bildītes, tad iesaku tev vienu labu tetovētāju - Vadims. Viņam tetovēšanas salons ir uz Barona ielas, nedaudz uz centra pusi no Sporta Pils. Varbūt samaksāsi vairāk kā citos salonos, bet tā būs kvalitāte. Nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 Nice! Man masas viram draugs tetuvetajs itka taisa normali...Nez vel padomashu kadu laicinju. Un ka ir ar tiem tetuvejumiem vai ta ir ka ja parak vinji redzami tad var nepienjemt darba u.t.t? vai tas ir fufelis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ja nu vienīgi tev ir doma būt modelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 ne, modelis nekad nebushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 jo, jo. arii varu ieteikt iet pie vadima ! chalis riktiigi labs. pasham mugurkauls noziimeets + veel uz pleca viena chiksa saziimeeta, bet tai bildes nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 pasham mugurkauls noziimeets + veel uz pleca viena chiksa saziimeeta, bet tai bildes nav. tu vispār zini, kas tev tur rakstīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 dareks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 Atkal celju sho temu augsha Tatad... Ir kadas majas lapas vai k-kas tads kur var pastities gatavus tatto... nevis uz adas bet vnk kadi izskatas. Atradu vienu bet lai palielinatu vajag maksat. Gribas k-ko uz kajas muskuli ( ikru ) uztaisiit ir idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Pinky vot tas ir zaibis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 nav taada veida tetoveejumi, kas paliek aadaa uz 3iis meeneshiem, un peec tam mistiski pazuud, tev jebkuraaa gadiijiemaa paliks tetoveejuma vietaa reetas! bet tu jau vari uzliimes ilglaiciigi palietot p.s. man draugs ir tetoveetaajs, vinjsh buus prieciigs ja atvediishu kaadu pie vinja ciemos, iespejams iedos atlaidi salons atrodas Jelgavaa, ar visaam atljaujaam, pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 cēsinieks. vnk zvērs. http://www.draugiem.lv/friend/?977938 - iekš albūma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 pasham mugurkauls noziimeets + veel uz pleca viena chiksa saziimeeta, bet tai bildes nav. Vienmēr esmu gribējis šitādu mugurkaulu, bet esmu pārak slinks, lai painteresētos par šito vairāk. Cik Tev tāds brīnums izmaksāja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 lol man ar bija tāda nenopietna doma uzmeikot tetuvējumu un arī ja taisītu, tad tikai uz uz kājas(ikriem) tā lai no sāna varētu redzēt. Tas ko es tur tetuvētu būtu rāvējslēdzējs vis cauri melns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 http://www.draugiem.lv/friend/?505161#d.g.f|505161 vēlviens džeks no cēsīm, draugam uztaisija ideālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) http://www.draugiem.lv/friend/?505161#d.g.f|505161 vēlviens džeks no cēsīm, draugam uztaisija ideālu. Ar Aivi vakar tieši sadzēru un runājām par tetovējumiem. Čalis tik tiešām ir talantīgs šajā mākslā. Edited May 4, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 bet tu jau vari uzliimes ilglaiciigi palietot p.s. man draugs ir tetoveetaajs, vinjsh buus prieciigs ja atvediishu kaadu pie vinja ciemos, iespejams iedos atlaidi salons atrodas Jelgavaa, ar visaam atljaujaam, pm To jau mes noskaidrojam ka nav tadi tetuvejumi...Ir tadi vispar bet nu tetuvetaji vinjus neiesaka jo var palikt plankumi cik lasiju Man ir pazistamais pasham pie ka varu tetuvet un par samera leetam cenam. Tagad tikai domaju KO varetu tetuvet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Man ir pazistamais pasham pie ka varu tetuvet un par samera leetam cenam. Tagad tikai domaju KO varetu tetuvet... Nažmi meņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 ja taisishu lielu pimpi pa visu kaju pietiek ar to ka bikses jau tad ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Pazīstu pāris cilvēkus, kas ārzemju ceļojumu laikā paspēja iegūt spīdīgos tetovējumus, respektīvi pa dienu gandrīz neredzams, bet tumsā spīd kā kaķa pauti... Pašam gan liekas, ka varētu traucēt gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 acis žilbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! 13337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now