z00m Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 Nju ko!esmu jau biku zinaams deelj domstarpiibaam ar daziem adminiem(piem Diesel) bet nu kam negadaas! pieteikumu raxtu 2 reizi! neatgadinaashu kaapeec ar 1. reizi nedabuuju!Macho un EDD pashi labi zin! nu tjip tas 4. iemesls ... jaa tas bija padebiils izmisuma sauciens! bet gribu teikt ka CS speeleeju stipri pasen!vieniigi biju paartraucis to dariit uz kaadiem 2 gadiem(tb nespeeleeju regulaari)! bet taga esmu atsaacis!taa biezaak... speeleeju arii biezhi no riitiem kad admini ir ljoti reti un kad serverii ir palikushi ff no nakts speeleetaajiem vai kaa savaadaak!(tu darees slay vai vote kick, bet protams ka ne jau uzreiz kick vote tiesiibas arii noder no riitiem playeri dazreiz taa vien diic lai nomaina mapi!pat meegina pashi votot caur console,bet par cik ir pa maz playeru tad nekaa... veel par mapeem!dazi admini maina mapes pat pa biezhu!man ta jau labaak patiik speeleet mapciklu nekaa ik peec 3-jaam karteem dd2! slaposhana jau zinaama katram prieksh kam taa... lai iesaaceejus vai dzimushus kemperus iemaaciitu speeleet CS!!! bet nu ne tikai par riitiem iet runa! nu nez dosiet, nedosiet?! varu tikai pateikt ka tieshaam esmu objektiivs un bez vajadziibas nekaadi slay! no CS tieshaam saprotu pietiekami lai ieguutu tiesiibas!kaa jau teicu nespeeleeju 1.gadu un arii ne 2. arii ne 3. ... Paldies! ceru uz sapratni! PEACE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 adminu ir pietiekami Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 4, 2004 Author Report Share Posted October 4, 2004 principaa ne jau to es prasiiju! nu teetinji kur juus esat??? ko kluseejat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 dazhi shinii komjunitii ir tikai teetinji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raicha Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 Man vinsh nepatiik! Ljoti liela mute. esmu pret Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 hmmm baarties man dazreiz sanaak, bet tas ir tikai tad ja kaads lamero Raicha tu domaa ka mana mute kljuus veel leiulaaka ja dabuushu tiesiibas? bail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raicha Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 hmmm baarties man dazreiz sanaak, bet tas ir tikai tad ja kaads lamero Raicha tu domaa ka mana mute kljuus veel leiulaaka ja dabuushu tiesiibas? bail ? Man jaunu toch nav bail. Tikai nez vai taads admins ir vajadziigs kaa tu. Ja dabuusi tiesiibas, domaaju, ka necentiisies man vai kaadam citam pieraadiit ka esi baigais kex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 zoom, no iepriekseeja pieteikuma nav pagaajis nekaac laicinjs , un nedomaaju , ka daudzu domas par tevi ir mainiijusaaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 mlee taas jau tavas probleemas!nav mainiijies nav!es tak neesmu vainiigs ka tu tik bremzeets un tev tik leeni domas mainaas! un nedomaa ka taadeelj ka raxtu pieteikumu taisos kaadam liist dirsaa piem tev!nope! nekas personisks vnk biku besij - ai z00m tu slikts u.t.t. kursh ir labs? kursh nedirsh?dirsaa liideeji un miixtie tie jau nekad neko nevar pateikt!logjiski! nevienu konkreeti te neaprunaaju!vnk varbuut man uz vakaru shirmis biku aizbraucis visu dienu pie kompja seezhot, bet sava dalja taisniibas manis teiktajaa te ir! un navajag luudzu z00mam braukt par pagaatnes kljuudaam! nobody is perfect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 dirsaa liideeji un miixtie tie jau nekad neko nevar pateikt!logjiski! taa tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 ir 2 apsverumi kuru deelj man ir visnotalj negativa attieksme un sho topiku: 1. admini tik tiesham ir vairak nekaa vajag 2. sanak, ja mes tev iedodam tiesibas, tad reali iebazham klokji barinjam citu dzjekinju kas nav dabujushi tiesibas... paaris kexi ir bijushi kas nav dabujushi tiesibas ar aptuveni lidzigu requestu kaa tev... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 paaris? shkjiet ka daudz daudz vairaak ka paaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 wormam patiik skaisti izteikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 6, 2004 Author Report Share Posted October 6, 2004 mljaa skan diezgan pozitiivi wormam jau principaa ir taisniiba BET kas tie paaris vai kaa sulik saka n-tie ir ? es nesaku ka tie paareejie nav pelniijushi tiesiibas nezinu kaapeec nav pelniijushi u.t.t. (ne man par to spriest ) adminu pietiek jaa! BET vai visi vienmeer ir serverii?teicu jau ka man ir briivaaks laix par daudziem! nju ko lai saka!?! z00ms tak jums "neapeediis torti!vinsh pat neprasiis!vinjiam pasham buus liidzi hotdogs un ekleeri!"vinsh vnk dariis savu darbu reekjinoties ar to ka "LIELAAKIE EEDAAJI eed labaak un ir tiesiigi eest daudz"!bet z00m buus tad kad nebuus citu "eedaaju" un taadejaadi uzdziis "apetiiti" paareejiem playeriem PEACE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurry Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 mosh man labaak iedodiet tiesiibas ? nju bet zoomam protams REC ja driikst , senais korish un M16 klana monstrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 7, 2004 Author Report Share Posted October 7, 2004 tb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 7, 2004 Author Report Share Posted October 7, 2004 nu aizmirsts esmu? konkreeti avreetu pateikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 7, 2004 Report Share Posted October 7, 2004 nesaprati? NEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 8, 2004 Author Report Share Posted October 8, 2004 nee nesapratu naxuj bladj! ja juus tik tupi un komplexaini ka nevarat pateikt tieshi man ar nav jaabuut extrasensam lai uzmineetu! psc! kaa var shitaa lamerot??? gruuti tiehi pateikt- nee , atpisies, nekad, aizmirsti u.t.t. ! nee labak ulikt galimaas sejinjas teelot gudros un priecaaties savaa stulbumaa! krish es jau jusuu adminu valodu nesaprotu jo neesmu admins! NEE nesapratu ka NEE! un pie dirsas varat raxtiit - nekad arii nebuusi admins u.t.t. pilniig pajaat! vnk biku jau piebesija shitas viss! vareeji tad worm vai macho pateikt END un sleegt topiku nevis teelot jaakljus! psc! P.S. es jau zinu ka necietiisiet shaadu uzbraucienu u.t.t. Buus BAN u.t.t. pa muti solishana u.t.t.! labaak pastaastiet k-ko jaunu a to jau zb shie jeelie texti! P.P.S. esmu paali (neattaisnoju sevi!par bazaru atbildu, anyway katram ir tiesiibas kljuudiities ja esmu iechurrajis ne tajaa pisuaaraa pieraadiet - izmazgaashu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 labs reason's, lai lock'otu topic'u ciet: adminu jau ir dahuja sorry, ja pieviilaam tavas ceriibas ... NEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts