Jump to content
GIGN Forum

Herpiiiiz


Alise
 Share

Recommended Posts

ā, reku viens minēja "acic", es tikko pamanīju, ka man uz galda tas pats draņķīc mētājās, viņš tiešām palīdz ātri tikt vaļā no herpes. dienas 2 un nav.

Link to comment
Share on other sites

Vot uzzinaju ka saucas tas pushamas zaales Comsi.

Uz pudeliites rakstiits ir pret kadam kaiteem... Vinsh ir tads universaals. Preksh brucem, alergijam, aukstum pumpam ( herpi ) u.t.t ;)

Aaatri savelk bruces :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

njuuu cik man zinaams, tad herpe ir inceksijas paveida slimiiba un ja vinja aiziet taalaak par luups kontuuraam tad tas jau ir nopietni :ermm: ljoooti karsti tev ieteiktu aiziet pie demataloga .)

p.s. reeta topmeer palika

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

Hehe , man ir LIELA pieredze ar šitām (kopš 9 gadu vecuma vidēji 1 pumpa uzmetās pa gadu). Un tā arī īsti neesmu atradis līdzekli, kā lai tiek galā ar šīm. Vislabākā metode , ja nēsi paspējis uzsmērēt zovirax vai Acic, pirms vinja ir jau parādījusies vizuāli, ir vienkārši neaiztikt to. Man šo 2 nedēļu laikā uzmetušās 3 pumpas... (pirmā - pagājušo nedēļ pirmdien, otrā,trešā - šo pirmdien). Nezinu , kā pirmā , bet pēdējās divas uzmetās dēļ novājinātas imūnsistēmas (sestdien bija drudzis). Ar pirmo pumpu tiku galā vienkārši to neaiztiekot , līdz viņa pati pārvērtās par kreveli un nokrita. Jau otrajā dienā es viņu vispār nejutu, kā arī viņa nepalika lielāka , kā tas notiek ja to aiztiek. Bet ar pēdējām divām (kuras man vēljoprojām ir :/) cīnīties ir daudz grūtāk. Mamma no sākuma ieteica kaut kādu random krēmu , dēļ kura protams pumpas palika daudz lielākas. Tad viņa tomēr izdomāja man nopirkt Acic, kurš arī tā īsti nepalīdz. Nopirka man arī tos plāksterīšus , bet tos diemžēl kaut kur pazaudēju :/ Lai gan , ja tev pumpa nav liela , tad acic palīdz labi , jo tikko atcerējos - man bija arī ceturtā, bet viņa bija maza , un pazuda lietojot acic krēmu. Ā , un jā - nekādā gadījumā nedrīkst viņu lieki aiztikt vai laizīt ! Tas padarīs lietas tikai sliktākas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...