Jump to content
GIGN Forum

Tiriju Pc Un Vairs Neiet!


SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Tatad sodien izdomaju iztirit savu datoru no putekliem, rezultata iznemu proci, kurs nebija tirits veselu muzibu iztiriju, atliku PAREIZI atpakalj, sledzu ieksa pc, bet ne suda neiet.. Skanja ka jau vienmer kad iesledz, bet melns ekrans un nekas nenotiek.. Atceros ka bija jasmere tada lieta ka Termopasta (neatceros vai tiesi ta sauc), ja liek kopa sitadas detaljas, kjip lai strava jeb kas tur vadiitu.. Tadu neuzliku protams, lai gan daljeji tur vina vel bija, bet tada izkaltusi, varbut ta pie vainas.. Nu mosk kads zin ko ieteikt, lai vel apskatos.. SKrobe! :(

Nezinu, vel izskatijos vai kaut ko netisam nesmu izravis, tacu neko tadu neatradu + vispar it ka neko citu neaiztiku, pagajuso nedelju biju iznemis ramu un iztirijis, tacu tad nekas tads nenotika..

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

alnis

kapēc tev bija jāizņem procis ārā? proci bāzt atpakaļ bez termopastas nevajag.

bet tu teici ka tev skaņa slēdzot iekšā ir, bet ekrāns melns. nu ja visu esi pareizi salicis tad moš videokarte niķīga. esmu tādas sastapis - nākas resetot cmos (ja tas nelīdz tad norauj visus strāvas vadus un izņem bateriju uz 10 min)

Link to comment
Share on other sites

Man bieži gadās vnk monitora kabeli pielikt pie intergrētās, kura ir atslēgta :D un tad neiet, paskaties vai tas viss ir!! termopasta nav pie vainas, vienīgi ieteiktu tev to smērēt, jo pašalaik tavā gadījumā procis uzkarst par kādiem 7 grādiem pēc Celsija skalas vairāk !! Un vēlreiz pārbaudi vadus kas iet uz mātesplates, nezinko tu tur esi savārijis, tavā gadījumā vajadzētu būt tikai CPU coolera vadam raustāmam.

Link to comment
Share on other sites

Kompis kkādu pīkstienus izdala? Pārbaudi ram`u un v-karti. Termopasta nodrošina siltuma novadīšanu no proča un radiatoru, sliktākajā gadījumā, kamēr veikali ciet oludienās, termopastas vietā var zobupasti iemērēt, palīdz.

Link to comment
Share on other sites

vainai jābūt videokartē!! parbaudi videokartes savienojumu pie mātes plates un monitora vadu!!

man vienreiz tīrot kompi vispār vis videokarte nopisaas!! naacās jaunu pirkt!!

man bija radeon 9550

Link to comment
Share on other sites

Kr4 sito varat slegt pie pc ilgi netiksu.. Lita tada ka laikam biju izdarijis neveiklu kustibu un uztaisijis pus centimetru lielu svitru uz matesplates un rezultata kaut kadas 26 sunas bojatas + tada matesplates suga ka man laikam ir izmirusi..

Link to comment
Share on other sites

Nekas, driz tiks uzmeklets lietots pc adbilstosi vecajam detaljam un tad jau vis bus cikiniekaa.. :) Tagad sezu pie tada monstra (mans pirmais dators pirkts kaut kada 99/2000 gadaa) Rams 64, 2 pentiums.. Vienkarsi owno.. Tagad jamegina, cerams ka betwaya pokera programmu pavilks :)

+ cietais 4gb

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...