Jump to content
GIGN Forum

Grādi !


rusty
 Share

Recommended Posts

so. manam pc cietajam ir ap ~ 34 grādiem un procim ~30.

1) mani interesē tas ir tā - okei/so so/bad.

2) ja es vēlos overklokot savu proci pa ~ 0.5-0.7 ghz kā arī 1gb ram līdz 1.5 gm man nepieciešams ieinstalēt papildus dzesēšanas iekārtas. un, ja es overklokoju, tad ~ cik grādu temepratūrā būtu droši turēt pc?

Link to comment
Share on other sites

boot.lv/forums ir tavs draugs visu tur vari prasit un atbilde bus apmeram tada ( ka ari atieksme ) aj ko tu rubi labak neaiztiec mates kompi ...

lai ko tur prasitu no juzeriem 95% bus shada atieksme..

runajot par overkloku, nav jegas griezt uz augsu lai iegutu paris mhz un nestabilu kompi, ja neizproti to visu tad jega 0, pats pirms kada laika interesejos, un uzinaju tiesi to :)

vairak atmaksajas nopirkt jaudigakus dzelzhus un miers..

ja kloko tad jagriez netikai procis rams, bet ari vkarte un vel sazin kas, lai vis butu lidzsvaraa..

Link to comment
Share on other sites

nu es uzmetu pa 5% vairāk video kartei virsū. vnk šuasmīgi interesanta padarīšana :) nagi niez vēl ko paaugstināt, bet kautkā negribas lai karte nosvilst - vienreiz jau nosvila. :)mby jāpaprasa kādam no čomiem, kas māk. lai šis bišk man te pakloko un tad jau redzēs... :)

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

man ir nedegošie sloti mātesplatei un automātiski atslēgsies procis sevis pašglabāšanās dēl.

lol. spēlēju tf2 ar klokoto video. pēc 30 min pc vnk restartējās :) so. labāk visu uz def saliku. proci es varu klokot, bet video karte man tam nav radīta.

Link to comment
Share on other sites

manam procim ir ap 30

cietajiem ap 40

video kartes procim ap 60

ko tev tas izsaka? dažādiem pročiem normālā darba temperatūra ir dažāda, ir p4 kam normāli ka ir 60, ir tā kā man ka normāli ir 30

overklokošana? ha! uzdzinu 10% savam procim, tas ir AMD S939 Venice kurš pie 2000 skaitās 3200+ bet uzdzīts tika uzskatīts par 3500+ :D rezultātā man mēdza pēkšņi rebūtoties kompis un citādi ieguvums nekāds. protams ir proči kas labi dzenās un ir kas slikti, bet reāli jēga maza. sporta pēc protams forši :)

Link to comment
Share on other sites

pirms es klokoju savu kompu, man aizgāja nedēļa informācijas iegūšanai vien. a jūs te gribat visu uzreiz. meklē googlee, čali. out of the box cooleris klokošanai neder nekādā gadījumā.

un kāda jēga vispār klokot kompi ? kloko, lai miskastes padarītu par kaut ko, nevis zvērus par vēl lielākiem zvēriem. ko es gribēju ar to pateikt ? kloko 1Ghz uz 1,5Ghz, nevis 3Ghz uz 4Ghz. Tam vnk nav jēgas. Atšķirību diez vai manīsi. Tikai karsēsi kompi, kā rezultātā prasīsi mammai naudu, lai nopirktu jaunu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...