Guest blody Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 Eh...runaashu iisi, laikam akal nojaushat , ka buusit spiesti paliidzeet , vop6im ir triis teemas: 1. Iedod velnam pirkstu, viņš paņems visu roku. 2. Kas Dievam neder , to velns nerauj. 3. No velna ar krustu, no suņa ar mietu, bet kā no ļauna cilvēka? pasviediet kaadu ideju - kura teema buutu vislabaakaa un tad es meeģinaašu te iepostot savu versiiju, kaa rezuultaataa juus atkal dabuusiet paspamot "tipa" paliidzot ar komatiem un paareejo shitu. jau iepriekš - paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 manupraat visvienkaarshaak buutu rakstiit par pirmo.. pashlaik gan nenaak praataa ko konkreeti vareetu rakstiit par sho teemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 ieteiktu raxtiit par 1. nu uzraxti tipa ka ja kaadam iedosi kautko , tad ssis naaks veel un veel un liidz beidzot atnnems visu nu ceru manu domu uztveeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 (edited) tip taa? (..)skiet ka vinjsh man velkaas liidzi kaa eena:"Dod, dod , man vajag , es gribu" - vai tas kaadreiz beigsies? (..) manupraat nav originaali...kaukas interesantaaks jaaizdomaa - kaukas kas lasot pashu nosaukumu tekstaa atspoguljosies miklaini tachu vaig lai ir briizji kad u4ene saprot ka tu raksti par doto teemu nevis caalju koeficienta sviedriibas pakaapi... vot taa - tachu anyway paldies kad pats izdomaashu vai juus pasviediisiet ideju saakshu tepat rakstiit uzmetumu... Edited October 1, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 Vienoziimiigi raksti par pirmo... paareejie abi reaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 nu baac, labi es rakstiishu par pirmo bet mosh tomeer kaadu konkreetu ideju pasviediisiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 raksti par csshitu kaa tu saaki salonos pa pusstundai ar draugiem uzspeeleejot un tagad tas ir paargaajis atkariibaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 urlopaati jau parasti paprasa 5sant, tad 10, tad 20 , tad 40 utt. t.i urla - velns , 5santiimi pirksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 nee parasti prasa tev 2 santiimi ir..., ja saki ka ir tad atnjem visu (man taan nekad nav bijis). AA un veel vinji prasa cik pulkstens izvelc to un tev vinja vairs nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 parasti prasa jestj kapeika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 Vai muusdienaas var uzticeeties cilveekam? Varbuut var, bet retajam... Biezji rodas situaacijas kad cilveeki ljaunpraatiigi izmanto savas privileegjijas, dotaas iespeejas vai sniegto paliidziibu. nu re shite es taa pamazaam saakshu drukaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 ieliec "tikai" starp bet un retajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 nu baac, labi es rakstiishu par pirmo bet mosh tomeer kaadu konkreetu ideju pasviediisiet? Raksti par noakomaaniem un narkotikaam tas ir kruta! Tas tagad taa aktuaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 man otrais temats personiigi patiik. Lai gan taads videeji sarezhgjiits. To domu arii visaadi var izvilkt.... bet nu ja jau tu saaki tad turpini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Iesaku padomaat par to, kaadus piemeerus tu vareesi dot katraa no topikiem. Taa kaa shis domraksts ir literatuuraa, buutu labi, ja tu vareetu iesaistiit piemeeru arii no kaadas graamatas (tas reaali patiks skolotaajai). Piekriitu arii madball par tiem narkomaaniem. Buutu ljoti skaisti , ja tu iesaistiitu piemeeru/s no savas dziives. Piemeeram, par savu mazo maasinju. kuru tu uzcienaaji ar konfekti un peec tam, kad tevis nebija maajaas, vinja iegaaja tavaa istabaa un panjeema visas. Nu kauko taadu. Taatad uzraksti piemeerus, savas domas utt. Man shkjiet, ka tu vareetu arii likt pretii kaadu preteeju piemeeru. Nu galvenais izdomaa paaris domas un tad raxti, tad jau aizies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 (edited) Piedodiet par , bet tu Bloody buusi, man taa liekas, ka liealai daljai sho cilveeku, nenormaali paraadaa un naaksies riikot tusu kur tu visiem uzliec alinju Edited October 4, 2004 by madball Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Piedodiet par , bet tu Bloody buusi, man taa liekas, ka liealai daljai sho cilveeku, nenormaali paraadaa un naaksies riikot tusu kur tu visiem uzliec alinju ideja ir ok, vieniigais es sagaadaaju vietu, cilveekus un atmosfeeru - dzeramo pashi stiepj liidzi kaa kuldiigaa taa nav probleema madball Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 ideja ir ok, vieniigais es sagaadaaju vietu, cilveekus un atmosfeeru - dzeramo pashi stiepj liidzi kaa kuldiigaa taa nav probleema madball Nu tad es nesaprotu kapeec mees veel jo projaam seezham te pie kompja Vieniigi tagad ir ziema un nez kaa cilveekiem ar briivo laiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Vieniigi tagad ir ziema nu kaa kuram.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 nu kaa kuram.... eh nu labi drusku nepreciizi, kaut gan nav jau vairs taalu un laiku shobriid ar nevareetu saukt par to pashu jaukaako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 ir, ir ziema klaat davaj, meikojiet tik pasaakumus pa wiikendiem, un es piedalos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 sarunaats...tikai jaapagaida labaaks laiks un vel ir taads shits ka guleet nebuus kur, ja vairaaku dienu pasaakums Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 nu es, atklaati sakot, esmu pieradis pie vienas dienas, biezhaak pat viena vakara/nakts pasaakumiem... domaaju, ka nevajag obligaati organizeet uz 2 dienaam. bet ja reiz tu to uznjemies - respekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 visi pietempsies - un brauks maajaas hm... nez... ja ir uz divaam dienaam tad kaut via paguleet var un biki atiet kaugan cik zinu ir dazji unikaali cilveeki kaa piem. macho kas dzer un dzer bet veel joprojaam kauko sajeedz...vop6im taa - parnesu shito teemu uz jaunu topiku pasaakumu sadaljaa, tad redzees ko citi teiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 davai tad arii visas idejas/ieteikumus izsakam tajaa topikaa - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=2596 manupraat vieniigais miinuss tam pashreizeejam variantam ir ljoti iespeejami aukstais laiks oktobra beigaas. nez, vai futeni varees laist =/ ak jaa, un 1 diena arii skaitaas kaa miinuss. nu bet mani jau apmierina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts