Jump to content
GIGN Forum

Mobilā Telefona Drošības Koda Uzlaušana.


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Tātad, dabūju toreiz no Outlawz telefonu, bet viņam ir drošības kods uzbāzts, kurš "bļauj", kad ieliek nepazīstamu, telefonā nebijušu Sim karti un pats Outlawz neatceras kādu ir uzlicis.

Iepriekš jau bija topiks par tīklu uzlaušanu, bet šis tākā būtu mazliet savādāk. Ir kāda programma or smth, kas palīdz to izdarīt ? ( Prasa viņš precīzāk "Security Code", pēc PIN ievadīšanas, so es pieņemu, ka tāpēc, ka cita SIM ielikta )

Telefona modelis - Nokia 3310

Mans mobilā tīkls ( ja nu vajag ) - LMT

Link to comment
Share on other sites

Stamdarta izmēģinājos.

icecube proga ir tīklam.

reāli šķiet, ka nearvienu progu nekas tamlīdzīgs man neizdosies, ja nu pēkšņi ir kaut kāda pogu kombinācija, ar kuru visus setingus restartē or smth, bet savādāk.. mjā.

:(:(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ir dažādi veidi kā jaunajos telefonos to drošības kodu var resetot, bet bez datu kabeļa tur neiztikt un man pat šķiet, ka parastais USB kabelis tur nederēja, bija vajadzīgs COM kabelis. Tik vecam telefonam vienīgā iespēja ir mēģināt interesēties kādā kaktu bodē, kur ņemās ar telefoniem. Iesaku šito čali- http://www.atbloket.lv/ uzzvani viņam un uzjautā vai, kas tāds iespējams kā arī cenas pie viņa ir demokrātiskas.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...