Swear^ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 (edited) Kā ielādēt Sanandreas bezmaksas Šajā failā ir pamācība ka ielādēt sanandreas bezmakas T.S no torentiem! Tutu esmu taisijis es!Pamaciba.doc Edited March 16, 2008 by Swear^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Kā ielādēt Sanandreas bezmaksas Šajā failā ir pamācība ka ielādēt sanandreas bezmakas T.S no torentiem! Tutu esmu taisijis es! WOW, tu esi viskrutākais pasaulee!!!111oneoneeleven Kur šitādus sūdus var izdomāt. Uztaisi labāk pamācību, kā aizšņorēt kurpes, domāju, daudzi nezinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupers Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Manupraat shii ir ljoti debiila pamaaciiba!!! Jebkursh muljkjis kursh ir kachaajis speeles no neta zin ka taas var ieinstaleet ar daemon tools, nevis kkaadu winiso 1.tas ir vienkaarshaak 2.SanAndreas ir novecojusi speele , es vinju izgaaju jau pirms apmeeram 2,5 gadiem! 3. kapeec tev vispaar kaut kas shaads buutu jaaliek te? 4. TEv kaads prasiija, lai tu ieliec? No kroch nezinu kaa citi, bet taas ir manas domas par sho smirdiigo pamaaciibu, pat nav kaartiigi aprakstiits, kaa tas jaadara - visadi vaardi kroch, nevis skaidriiba Lab nepiesieshos! Tas ir tikai manas domas..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Bāāc vecais, paldies. Šo mirkli gaidiju vairākus gadus, domāju nekad nepaspēlēšu seno andreju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swear^ Posted March 16, 2008 Author Report Share Posted March 16, 2008 Paldies par jusu jaukajiem tekstiem Man jau stastija ka te tik vajag iepostot un tevi pec 0.5sec jau nodirsis! jus uber krutie 4omi vienk rullejat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupers Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Vnk shitas domaa, ka ir kaut kaads krutais, kursh zin kaa var nelegaalaas speeles nokachaat no torrentu trakeriem! A un vispaar no fano taa pat nokachaat nevarees, jaaregjistreejas! kas aiznjem laiku! Kroch kkaaads daunis! Tas Swear Kjip baig krutais galvenais admins! Njirga naak, kur var taadi loli buut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Man jau stastija ka te tik vajag iepostot un tevi pec 0.5sec jau nodirsis! jus uber krutie 4omi vienk rullejat!!! Nu bet lūdzu. Nodirš jau tevi te tikai kaupers. Pārējie pasaka paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ej dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts