feature Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Es nospriedu, ka jāizmanto viss potencionāls, ko vien var... Tāpēc nolēmu piedalīties degadētās mājaslapas (face.lv) akcijā... Mēķis ir savākt 15 cilvēkus, kas pieregjistrējas face.lv un ievieto vismaz vienu bildi (kura protams tiek apstiprināta)... Balva ir "Creative Zen Stone" plejerītis.. Nav diezko labz, bet es vēlētos pie viņa tikt... Tātād tiem, kuriem nav grūti - lūdzu links http://www.face.lv/reg/inv/feature ,lai reģistrētos 'tajā mājaslapā... Paldies, ja neskaidrības-jautājiet, bet ceru debīlus komentārus nesagaidīt! .... PALDIES JAU IEPRIEKŠ PAR ATBALSTU ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ej dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 vot jutu, ka kāds duriks ņems un uzdirsīs. Vot pasaki nafig? Pārmaiņas pēc cilvēks neslēpj savus "referāļa" linkus, bet atklāti lūdz palīdzību un pie reizes izs'tasta kāds viņam no tā labums. Stulbā latviešu mentalitāte, ka tik uzdirst un noskaust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Labi, ja tev tas palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feature Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 Gluži manas domas, ka tikai kādam kaut ko sliktāk, galvenais neļaut citiem uzvar'te, tas nekas, ka pašam izredžu nav... P.s. Paldies apr atbalstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feature Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 Nu palīdzēs gan, proams,ja (kā jau bijuu rakstījis) ievietosi bildi, kura tiks apstiprināta... Paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Piedo, esmu jau sen reg in face un negribas pa jaunu regoties. gl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feature Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 gl. Pa jaunu nemaz nevari regjistreeties (tad tā būtu anktu kopēšana, kas ir aizliegta ..)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 taakaa daudzi izpaliidzeeja un balsoja par dr.lv supersievieti tad riit peec pasaakuma arii caur sho cilveeku pieregoshos tajaa hujnjaa vnk. tagad nav laika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Jānīt, es jau tev labprāt izpalīdzētu, bet diemžēl nelietoju face.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Nemainišu savas domas, EJ DIRST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 blood, kursh veel tajaa pubertaates portaalaa seezh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Šajā brīdī novijas pieregojas face.lv un sāk piedalīties konkursā. Izsūta visiem draugiem lūgumus pieregoties, lai tiktu pie pleijera, ko protams nevienam nepasaka. Pēc tam palien zem gultas, savelkas kokonā un ar ļaunu smīnu atkārto : "I'm evil ! I'm EEEEVILLL ! AHAHAHAHAHA, vēl viens konkurents neitralizēts. MUAHAHAHHA HAHAHAH. Esmu ļaaaaauns" XD Edited March 14, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 moby :D XD XD vnk lol ka es reecu Par tēmu jau palīdzēju vienam vinēt to mp3 tgd vins iet uz portatīvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 moby rakstītais gan nebija smieklīgs, bet novijas tik un tā ir daunis. feisā esmu regots, tāpēc izpalīdzēt šķiet nesanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feature Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 Šajā brīdī novijas pieregojas face.lv un sāk piedalīties konkursā. Izsūta visiem draugiem lūgumus pieregoties, lai tiktu pie pleijera, ko protams nevienam nepasaka. Pēc tam palien zem gultas, savelkas kokonā un ar ļaunu smīnu atkārto : "I'm evil ! I'm EEEEVILLL ! AHAHAHAHAHA, vēl viens konkurents neitralizēts. MUAHAHAHHA HAHAHAH. Esmu ļaaaaauns" XD Yey bog... Par šito es tā rēcu :D !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miscuzii Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Pieregojos. LINKS Edited March 14, 2008 by miscuzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Šajā brīdī novijas pieregojas face.lv un sāk piedalīties konkursā. Izsūta visiem draugiem lūgumus pieregoties, lai tiktu pie pleijera, ko protams nevienam nepasaka. Pēc tam palien zem gultas, savelkas kokonā un ar ļaunu smīnu atkārto : "I'm evil ! I'm EEEEVILLL ! AHAHAHAHAHA, vēl viens konkurents neitralizēts. MUAHAHAHHA HAHAHAH. Esmu ļaaaaauns" XD Ka tu zini ka esmu emo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 es to neteicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Man-nepatīk-nēģeri-un-rasisms stilā ieturēts pieņēmums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 paprasi mammai, tētim māsai un brālim lai pieregojas XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
feature Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 XD mammai un teeetim labaak nee ..! p.s. maasa un braalis jaw ir! (nesanaaks!)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 LOL vai tad nav, ta ka tikai uz vienas ip viens var?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feature Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 nee taa nav!..! p.s. cilvēki, kas piereģistrējās caur šo linku http://www.face.lv/reg/inv/feature lūdzu ievietojiet arī vienu bildi, jo citādi labuma nekāda! bildes varat ievietot caur linku http://www.face.lv/pictures.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
feature Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 p.s. cilvēki, kas piereģistrējās caur šo linku http://www.face.lv/reg/inv/feature lūdzu ievietojiet arī vienu bildi, jo citādi labuma nekāda! bildes varat ievietot caur linku http://www.face.lv/pictures.php tauta sanjemaas... man veel kaadus 5 vajag! (visi taadi slinki)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now