Jump to content
GIGN Forum

Palaidniibas


Seen
 Share

Recommended Posts

8 gadus atpakaļ tika nodedzināta pamatīga ferma un vēl tagad neviens nezin, ka tas biju es. Sabrauca ugunsdzēsēji un pēc tam arī mentene. Prašņāja vai nevienu neredzēja un vai nav kāds, kas to varētu izdarīt. Tajā laikā biju nereāli pārmīzis, čista domāju, ka noslānīs līdz nāvei ja uzzinās, bet redz', ka uzspīdēja laime un man paveicās. Nez kas būtu, ja tagad to uzzināt tās ferams saimnieks XD. Pats gan īsti nesaprotu, kā tas ugunsgrēks izcēlās, bet laikam jau spridzinot tā laika kukaiņu indējamos flakoniņus.

Edited by Ilvu4ka
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Biju kārtīgs un blēņas nestrādāju (vismaz pats neatminos). Atceros tikai to, kā sīkajam bratonam ielīmēju matos kožļeni un pēc tam mutere ar šķērēm grieza viņu ārā. Frizūra pēc tam jau viņam bija labā :D

parteicos ;)

Link to comment
Share on other sites

Nja skatos te daudziem vienveidiga berniba bijusi :) Ieslegsu savu ta laika muziku (The Clash un Sex Pistols) un atceresos ka tas bija dzivot dzivi, kad tev ir ediens, senci, kas piesedz un jumts zem galvas. Aaa nu ja vel skola uz kuru reizem jaiet...

Tatad musu palaidnibas parsvara bija huliganiskas, jo tada pieskana bija tikai likumsakariga, kad iepazisti Punk rock un saproti, kas taa par labu lietu, kura apveltita ar brivibas garsu :thumbsup:

Sakas visas palaidnibas ap kadu 11 vai 12 gadu vecumu.

Nodega darza majina Zolika tur, kur tagad tenisa korti :slap: Tas bija taa, ka sedejam divata - Es un mans ta saucamais coms - sauksu vinu par Atrajam Kajam. Ta bija pavasariga diena, ara spideja saulite, kas svilinaja vaigus. Sirdi un acis prieceja nupat aizdedzinata kuplas un lekanas kulas apdavinata plavina (jaa ta pati, kas pie taa diika, kura regulari keeraam uz makskeres Tritonus). Skatoties uz so skatu man galva velarvien skaneja dziesmina, ko tiku atskanojis tas pasas dienas rita, pirms atstaju dzivokli un devos pastaiga - Sex Pistols - My Way :lol: Tad nu izdomajam, ka ta vientula budina aiz muguras ir taka iestigusi vecaja zale un ta vina ari nodega.

Ja nemaldos taja pasa menesi pie Zolika stacijas notika incidents kura bija iesaistita Policijas masina :whistling: izdomaja mans draugs Atras Kajas, ka var parmest pari furgonam paris garas dienas lampas, jo tur staveja soferis un skali runaja. sagadijas, ka vins runaja ar policistu, kurs bija piestajies, lai kautko vinam pajautatu,kad vina masinai no gaisa uzkrita paris sis lampas :) Finala policists skreja pari plavai un meginaja mus nokert. Tad es no mana drauga iemacijos atri skriet. Tad bernudarza taja pasa diena dega (nu jau N-to reizi miskastes) ja nemaldos tas pavasaris bija riktigi razigs. Ja nemlados tas beidzas ar pulicistu viziti majas, uz ko tika atbildets - Bija Bulgarija. Taa beidzas mana draudziba ar Atrajam kajam :(

Bet nu ziema jau ari bija razena ar palaidnibam :muahaha:

Vislabak ir tad, kad uz Jurmalas gatves samet dafiga Smirnoff pudeles (ap kadam 50), gulot dzila sniega parsedzies ar baltu palagu kadu 20 metru attaluma :10cm: Adrenalins garantets, jo viens melns mersis sabraucot pudelu atliekas, nezinamu apstaklu del ieslideja mazliet kupena. No melna mersa izkapa papravs, skuts, trenninbikses un adas jaka ieterpts inteligents cilveks un maigiem vardiem blaujot meza, meta atpakalj vel pusplisusas pudeles, dazam nokritot pavisam netalu no manas galvas :cool:

Aaa reiz ziema tika aplieta ar benzinu un aizdedzinata smagajai masinai, kas izvada gazes balonus, aizmugureja riepa :)

Atkal skrejam

Pievienosu bildi, kura redzama mana pirma audio kasete (Zaiks biem 1991) Vina darbojas velarvien :wub:

11 gadigiem jauniesiem iesaku sakt tiesi ar so muziku, nevis kautkadiem POPS- pediniem

Link to comment
Share on other sites

Par muziku tev pilniigi piekriitu ^^ Pats nozeloju ka saku vinju klausities bet tagad klausos pa visam cita veida muziku ( smagaku ) ^^

Mums vel forshi bija rajoona kad taisijam sniega viirus uz sliedeem un 1 sniega viiru vajadzeja uztaisiit pa 5min un tad vinji ari bija tadi lieli mes bijam ~10 cilveki un tie sniegaviiri tadi gandriz 2m augstuma :D Mums vel palidzeja lielie bralji :)

Un tad kad tramvajs brauca bija forshi citi izkapa araa un ar kajam nospardija tos sniega virus bet citi izblieza cauri :D bija doma ielikt kjiegjeli sniegaviiram galva bet ta ari neatradam :(

Link to comment
Share on other sites

mes celam sniega bumbas lielas, kuras likam ieksa tas metala mazas miskastes, kas agrak tiribas laikos bija Zolika pie katra podjezda. Tad likam piku uz apsnigusaa un ledaina cela pie majas un pasi uzrapamies uz podjezda jumtina. Bija incigi klausities cik daudz lamuvardus cilveki maak :)

Link to comment
Share on other sites

Nu var ari velvienu stastu pateikt, 5 gadi, gaju bernudarza bija vasara.

Nezinu ka to nosaukt par skuni vai ko, bet tur miskastes bija mums saliktas, pienemsim ka ta bija setnieka budina, augstuma 4m.

Vienreiz sadomajos sevi patelot KING loma, dabuju trepes vienigas uzrapos, protams trepes lidzi panemu, un sezu gar malu velak saku staigat, auklite protams O_O paniku sacela.

Ieradas kaut kads puisis, sauksim vinu par Raivi, nebij nekads vecis, bet jauns puisis skolas gados. Vins rapas man lidzi pa kiegelu spraugam, es sadomajos se tev bija 2 king uz sava jumta neatlausos turet :D

Vins kad bija ticis lidz galam, ar rokam satvera jumta apaksu un velejas iesupoties, lai vieglak uzrapties lidz pedejam :)

Es taja bridi izdomaju einsteina cienigu atbrivosanas planu un uzlecu vinam uz pirkstiem :whistling: protams tas ka vins uz muguras nokrita uz betona bija vel sikums, es izdomaju, lai tas efektivak viss butu nemsu un noleksu, es veiksmigi piezemejos bez skrambinam....vinam uz vedera.

Nezinu kas ar to Raivi notika talak, bet vinu atra savaca, bet es tiku cauri ar morali, lai ta vairs nedaru :( ko tu padarisi sikajam kuram 5 gadi :10cm:

Link to comment
Share on other sites

kā reiz, saietā saklausījos visādus stāstus un atmiņa arī atplauka: topā bija piemēslot vienu taisno ceļa gabalu ar visu kas pa rokai. uz ceļa izmētāja mazos mistkastes maisus, kas gan neradīja pietiekamu efektu. aber ar kaut kur atrastu drāti bija jautrāk - to pārvilka pāri ceļam, nostiprināja un krūmos gaidīja upuri. viens bembis kā nesies tā parāvis drāti līdz un dzirksteles vien pašķīdušas.

par jumtiem sarunai klājoties, teķī visām piecstāvenēm bija horizontalie ar melno piķi nolietie jumti un ēkas savā starpā savienoja koridoru pārejas ar tādu pašu jumta segumu. sagadījās tā, ka zem mūsu logiem bija viena tāda pāreja no vidējās piecstāvenes uz tehnisko nodarbību kompleksu, kam vēl galā pievienojās sporta zāle. jumti tika izmantoti, lai nebūtu jāiet apkārt tas gaisa gabals. interesanti bija vasarās, kad tas piķis sasila un kļuva mīksts, vienreiz lavoties, tika iekāpts tādā pabiezākā piķa slānī - liekas, ka iešļūcene tur ir iekaltusi vēl tagad.

Link to comment
Share on other sites

Man ir gājis biški mierīgak nekā te dažiem citiem.

Pirmie lielie (pat varētu nesaukt par blēņudarbiem :) ) podi man sanāca 6 gados! Bija viena veca kūts, pamesta, mūsu ciemā. Māte man aizliedza uz turieni iet :( Bet kādu dienu visi nolēma tur laist un kā tad es, protams, ka neņēmu vērā mātes aizliegumu un devos visiem līdzi!

Sākām tur ārdīties, sist stiklus, karoč tādā garā :D Viens ieminējās, kurš varētu uzlīst uz jumta un nolauzt kaut kādu vecu sarūsējušu stabu, kas bija jumtā iedzīts !

Protams es lielais varonis līdu :D Uzlīdu ta labi, bet lejā tiku diezgan neracinālā veidā :D

Kāpjot lejā, man aizķērās kāja ( pat īsti nezinu aiz kā :unsure: ) un maucos ar ģīmi pret zemi ! NO kādu 3 metru augstuma ! Nokritu, atslēdzos, pamodos, šokā aizgāju uz māju, māte parāva ģīboni, aizveda uz slimnīcu un noteica man 2 mēnešu ilgu gultas režīmu slimnīcā ! :slap:

Šitas tagad liekas kā labs atgadījums, smieklīgs, bet apzinoties kādas sekas tam varēja sanākt, smiekli nenāk !

Link to comment
Share on other sites

Kad biju mazs vispār reti kad uz poda gāju! Vienalga vai dirsu biksēs vai tur pat uz vietas! Nu vo un parasti es aizgāju aiz durvīm un tur spiedu kluci stāvot kājās! Vecāki protams to visu redzēja un pat paspēja bildi uzņemt kur es ar kluci blakām stāvu! Tas tā dīvaini likās! Vēl tā smieklīgi sanāca ar brālēnu Rēzeknē urlas ''kacināt''! Nu un tad pie reizes ar bija jābēg! Par laimi nekādi starpgadījumi nav sanākuši nepatīkami!

Edited by xenophobia
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

:superlol:

P.S es пффti atvainojos ka pacзlu vecu topiku :(

Bпeм, ja tu vзl kaut ko normвlu bыtu ierakstоjis, bet nз, vajadzзja iedirst nedзпas debоlвko postu, kuram es esmu pвrliecinвts, ka visi noticзs.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...