bencik Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) Blin sen nebiju(3dienas shajaa topikaa) taa aizdirsts, sakot ar kaut kadu ritsuki debiliem postiem beidzot ar visaadu naudetaajiem, kas spejiigi noziedot, kad redzees, kas notiks... Ja gribi noziedot tev ir vienalga, kas un kad un kaa, noziedo un viss nevis gudri kaut ko dirsts Mle padzesh kaads shitos suudu araa es pat vairs nevaru atrast cik kurs ir noziedojis Nosutiiju veel nedaudz skatos biki par iisu Edited March 30, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 nu ko, vēl ~100ls jāsavāc, esam jau finiša taisnē Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 finiša spurtā varētu mēģināt beidzot palīdzēt, ja dabūšu naudu no basketbola savienības k-kad ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
300 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 a varbut kadam neliekas ka piem kads gign admins vienakr6i nodzera naudu vai kko un tagad saka kad aplaupiija :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 300, Aprill Aprill? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FruktinjsS Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Njaa, skatos un ar sajusmu gaidu to kad jaunais procis ies aprite! Bet runajot par ziedoshanu es esmu ar mieru kaut kaadu latu noziedot! Tikai ar vienu norunu, ja man par to bus kaut kas preti-teiksim,acc,votemap,slay,slap!Man no ieprieskh pieminetam fignjam der jebkura, kaut vai ari viena!Un to es veeletos ieksh puba. PS.Tas procis laikam tiesham ir nezeligi labs, cik vel ilgi bus jagaida?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 ceru, ka šonedēļ atnāks, tad pa nākamo nedēļu sainstalēšu kasti un notestēšu... un tad jau redzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Bet runajot par ziedoshanu es esmu ar mieru kaut kaadu latu noziedot! Tikai ar vienu norunu, ja man par to bus kaut kas preti-teiksim,acc,votemap,slay,slap!Man no ieprieskh pieminetam fignjam der jebkura, kaut vai ari viena!Un to es veeletos ieksh puba. PS.Tas procis laikam tiesham ir nezeligi labs, cik vel ilgi bus jagaida?! da tu stūlbais rītārd, pasties vārdnīcā ko nozīmē vards ziedot. ja gribi kautko pretī, tad arī saki - PĒRKU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 aaaj... tomēr sanāca 32Ls muita SAY HELLO TO THE CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 YAAAAAHOOOOO!!! beidzot! kad montēsi kopā un instalēsi augšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 pašlaik to daru, nēesmu pat brokastis paēdis vēl... im so excited Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 haha, atkal vidējā istabā būs putekļu sūcējs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 its ALIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Varbūt būs jāatsāk spēlēt kontra Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Mēs, visi kopā, taču esam ahujenākie Gaidu nelagojošo serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Finally! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 ā. a tev atseviški monitoru nebij jāpērk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Molodec Tagad tiesham jasaak apsveert doma atgriezties gignaa, cs nav kaadu menesi speeleets Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) Es visvairāk gaidu Tf2 serveri bet galvenais ka nebūs lagi!!!! P.s. FTW Edited April 2, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhigulis Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 (edited) OFFTOPIC: Saaksim ar to ka registreejos Forumaa jo aizraavos ar lasiishanu ar ieprieksh gaidaamo proci ka tiku liidz tam ka vinjsh ticis iegaadaats un bij ieliktas ta bildes ko ar gribeeju apskatiit kas bez registraacijas nav iespeejams bet taa lasot diezgan biezhi uzskreeju uz taada IDEOTA postiem ka beigaas neiztureeju un naacas sho postu uztaisiit ritsuki - tu esi Debiiliku TOP10 augshgalaa! Es tiem taviem postiem taa ar jeegu nesapratu un ko tu ar vinjiem veeleejies mums pateikt? Ka tu esi super chalis jo tev Ziemassvetku Veciitis(iisteniibaa teetis* - piedod ka es tev to atklaaju bet veciits neeksistee!!) iegaadaajies tev baisaako kompiiti... tev tape ar parejos netiksi :? vismaz spelet, bet nu sini man pings ir 5 fps 120 tape domaju kad nebus tev parak slikti laigan man tads pings ir visos serveros ;D vienigi kkados japanu koreju ir pingsd 20+ =./ un fps ap 80 ja tev butu css un tu spelet 60 slotu serveros, tu tajos pat ieksa netiktu, jo pasaule ir tik kkadi 5 tadi serveri, vnk dzekiem nevelk pc nevienam btw, 1tb hdd? :D:D lol tas ir nieks ja jau tu doma par hdd loool, tagad tu tik tiesam mani sasmiidinaji ;D XD 5hdd x 5 gavali, tb nesanak ne? zel kad tev matene -1 EDIT: samuraij srry, bet nu nava taka cs serveri css gribi ieodsu servera ip (vins steams) tu vina netiksi vairakas h ieksa kaut vinam ir 60 sloti, ja nemaldos popularakais pasaul css serveris ir un nezkapec tur nespele 5cilveki ....vai tu gribi noziimeeties ka tu esi mezhoniigaakais Pro ieksh CS... (iz saita) april april, lol XD btw, vsp kam jau vajg hollow'a palidzibu nje? un kada jega tadus seedus turet tikai del 1x lai zuspeletu, tiiunta csdm'a ar visu banu var spelet =/ tik varu saderet kad dabusu 1majas 10min, jo esmu taks 4iteris xDDDD TB- 10minutes dabusu banu :@ ...bet normaaliem cilveekiem neizdodas saprast ko tu ellee rataa speelee CSS vai CS?? ko tu vari dirst ka CS ir speele kas taa vareetu teikt sastaav no paaris lieliem kvadraatiem... aij what ever, ja butu normals css serveris tad ar ziedotu, maybe EDIT: umm... respektivi man nava citadak jegas ziedot, pub bans stav ... csdm nobanoja tape kad jums nepatiku, unban neliek, tad kada jega vel ziedot ne? =/ butu css butu vel cita lieta, un to action figur speliti es ar nespeleju :? ...un tani pashaa laikaa piedaavaat visu peec kaartas(bez ziimeehsanaas protams neiztiekam) ritsuki 2008.04.03 16:20 ja es dosu 200gb upload or more? dabusu unban? taka bra4ka nemaina ruuteri, man neceret unabn tomer, doh =/ ritsuki 2008.04.03 16:22 400gb anime 100gb movie 100gb games 200gb learnkay ap 100 gb visadi shroti? ja butu unban dotu upload man ir 60mb lai tik tev nonjem no taa "JAA JAA TAA KO TU DEEVEE GANRIIZVAI PAR 2D SPEELi (action figur)" banu?!?!?! Lielaaku Ambiili gruuti atrast dodu tev 5 acis no 5! Taa tureet tu rullee.. Ar Cienu "Baigais Chiekurs" aka "Zaraki Kenpachi". Edited April 4, 2008 by zhigulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Bet pa tēmu, kas notiekās ar serveri??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Bet pa tēmu, kas notiekās ar serveri??? worms muķī augšā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now