akec Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Labvakar! Kā labāk taisīt cw serveri tā lai tas pēc iespējas ēd mazāk resursu, respektīvi, mazāks choke serverī, nelago. Ar vai bez amxx? Proti, pliks hlds vai serverim vēl jāmet addons, metamod u.t.t. only sakonfigurējot cvarus? Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Nu drošvien jau bez amxx, bet ja gribēsi ahujelo CW modu bez amxx neiztiksi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serif Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 +1 vismazak resursus rij prosta rcon bet ja gribi visus shitos "ECUP" un nez ko tad amx bus vajadzigs + plugini taka ja gribi mazak reusrsu tad noteikti cvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 VIss labak kadu anti4itu bet var izmantot ka obligati jaizmanto chiten dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
serif Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 wtf? vinjsh prasija mazakedoshu cw modu nevis mazakedoshu anti4itu progu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 (edited) VIss labak kadu anti4itu bet var izmantot ka obligati jaizmanto chiten dead lol, TU laikam esi zaabaks vinjsh neprasiija pa kkaadu antiichiiitu vai ko tu tur :/ Pa teemu : Nu es nezinu atkariigs viss no tevis pasha, kaa gribi. Rcon - mazaak lago toties vairaak darbu. Amxx + plugins - Vairaak lagi, bet aatri izveidot. Nu nezinu man pilniigi vienalga, ja liktu sev tad RCON+amxx, man liekas kad vienkaarshi un nav jaachakareejas . Edited March 12, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Mhm, RCON modu nav gruti uztaisit, ka jau esmu teicis. Bet, AMX serveri taisot butu viens pluss, uzliktu to pluginu ka raksta POV, un pec tam var pieprasit ja čito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now