Meds Posted September 24, 2004 Report Share Posted September 24, 2004 Es gribetu palught MEsI klanam slap slay vsay kick komandas mans draugs spele ar sho klanu bet vinsh ar sho klanu vel pagaidam nav statos slap:izmantosim tikai tad kad kads sedes viena vieta un kaves raunda beigsanas laiku slay: lietoshu tad kads sedes baze un bus frefrags bet es to nedarishu ja viena komanda bus cetri cilveki bet otra viens kick:lietoshu tad kads sedes piecas minutes spectatora lai atbrivotu vietu citiem speletajiem vsay:izmantoshu tad kadam nepatiks si mape kas ir uz servera vispirms kontaktejoties ar adminiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 24, 2004 Report Share Posted September 24, 2004 dauniz. un man ir cieša pārliecība, ka flyers. nu, vismaz niks ir pietiekami debīls. bet kopā 12 topiki. pagaidīsim, kad daudzi būs redzējuši un varēs dzēst visus ārā. šķiet, ka sasniegts jauns stulbuma rekords Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted September 24, 2004 Report Share Posted September 24, 2004 speeciigs raksturs cilveekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 25, 2004 Report Share Posted September 25, 2004 Nu vinja draugs ir Undeslock . Es redzeju ka vinsh rakstija to klanu! Un tas Undeslock ar vienreiz prasija tiesibas un jus visi tur teicat ka tas ir Flyers! Te pekshni uzrodas kaukads Meds, kuru pirmo reizi dzirdu ! Droshi vien tas pats ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts