MeGaPiiLe Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Skatos jums tur patik makšķerēt, vai bļitkot, nez pats tagad velku to spēli. Hroč šeit rīkojam cups. BEZ SPAMA. Viens raksta savu cup, cikos un kādā serverī. Kas piedalās taisa quote uz cupa rīkotāja postu un saka, ka piedalās. Nu bet lūdzu bez bardaka, esam pieauguši (izņemot mani un vēl 20% šeit mītošo) Let's start have fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpoCinjS Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Hroč šeit rīkojam cups. BEZ SPAMA. Viens raksta savu cup, cikos un kādā serverī. Kas piedalās taisa quote uz cupa rīkotāja postu un saka, ka piedalās. Nu bet lūdzu bez bardaka, esam pieauguši (izņemot mani un vēl 20% šeit mītošo) Let's start have fun! Vismaz pasaki kādu spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 eh pēc virsraksta cerēju ka būs kautkas sakarīgs par īstu makšķerēšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 Bļāviens, Pro Plikki2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 (edited) Taisam CUP ! ir viens piedāvājums ! Katrs taisa savu komandu ! jābūt max 3 memberiem vienā komandā (Piem. ŪBERKLANS_bļitkotājs) 1. 2. 3. Pirmo CUP taisam @ 87.110.55.177 serverī ! 3 kartes, 30 min 1 karte ! kopā visu komandu dalībnieku punktus savelk kopā un iegūst uzvarētāju komandu ! Ko sakat par tādu domu ? Ja ir kāda komanda kas piesakas sūta man PM vai pa skype -> andris6661 ! Trenniņš pirms CUP 15 min ! CUP 5-dien vai 6-dien 19:00, kā jums ērtāk pateiksiet ! Ok gaidu PM no jums ! Pilno spēles versiju var nokačāt -> ŠEIT ! Edited February 26, 2008 by Desp3radoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 nu tad ko sakat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Vareetu jau, bet problema tada ka nezinu kur savaaksu 3 speeleetaajus, mosk seit buutu kads ar mieru? savacamies grupnjikaa ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Es saku nav obligāti, man tikai jāzin kas piedalīsies ! P.S esi par spēli tad pievienojies TEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Vispār jau tāda grupa eksistē http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=148745&tab=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Sēžu un un lasu postus un tā nu ienāca prātā viena doma - varētu uztaisīt īstas makšķerēšanas sacensības. Lai geimeri varētu atpūsties biki no PC, varētu aiziet uz tuvējo dīķi, upi vai ezeru un izvilkt laimīgo lomu! Jānofotogrāfē zivs, kura uzlikta uz svariem un bildē pie reizes varētu ielikt lapiņu ar savu vārdu, lai nevarētu kautko nošmaukt. Tam, kurš noteiktā laikā izvilks visslielāko zivi t.i. smagāko tiek pasniegta kāda balva vai kautko piemiņāi. Es nesaku, ka tas ir obligāti jarealizē, bet tā ir vienkārši mana ideja. P.S. vajadzētu kādu no foruma moderatoriem, kas par to uzņemtos atbildību un, tad būtu pavisam forši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Laba doma . P.S vakar ar spinningu noķēru 1.5 kg līdaku, bet tad vel nebija shis posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Nu nezinu, tagad tāds laiks...Bet varētu pamēģināt...kad būsim ar draugi veseli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now