*jancis38* Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Nespēju tam noticēt, bet metallica taisās močīt uz rīgu, kādam ir vairāk informācijas par šo ? FROM GOOGLE: Citāts no NRA: Neatkarīgās rīcībā esošā informācija liecina, ka ? būs, būs beidzot arī pie mums! Lai gan koncerta organizatori FBI klusē kā partizāni (tas arī saprotams ? uz 2006. gada koncertu Tallinā 70 000 biļešu tika izķertas teju trīs dienu laikā), pēc Neatkarīgās informācijas, Metallica uzstāsies 20. jūlijā Skonto stadionā. Plašāku informāciju FBI sola 10. martā. Nebūs jākratās uz Poliju. EDIT: Tikai šeit nekas par to nav.. Edited February 24, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 skaidrs, ka nebus! un 70 000 skatitaju... sapno vien talak.. kādam ir vairāk informācijas par šo ? FROM GOOGLE: Citāts no NRA: Neatkarīgās rīcībā esošā informācija liecina, ka ? būs, būs beidzot arī pie mums! Lai gan koncerta organizatori FBI klusē kā partizāni (tas arī saprotams ? uz 2006. gada koncertu Tallinā 70 000 biļešu tika izķertas teju trīs dienu laikā), pēc Neatkarīgās informācijas, Metallica uzstāsies 20. jūlijā Skonto stadionā. Plašāku informāciju FBI sola 10. martā. Nebūs jākratās uz Poliju. EDIT: Tikai šeit nekas par to nav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 Bet ja būs? Labi, jāgaida līdz 10. martam, tad redzēsim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Cik es klausījos ziņas, tad FBI katru otro nedēļu paziņos nākamo māklsinieku vai grupu, kas koncertēs Latvijā. P.S aizvakar tieši iedomājos, ka nākamā, man tīkamā, grupa varētu būt metallica. Cik šī ziņa ir patiesa, to laiks rādīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 eh, es viņus jau divreiz redzēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Būtu jau labi, bet katik nesanāk tāpat, kā sanāca ar LP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Es tevi apskauzu ;( Es vnk ta gribu uz vinju konci sapnoju jau entos gadus... Butu vel labi ja Pantera pastaveetu...ehh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ja būs, es būšu viens no tiem, kas iet gulēt teltī pie biļešu pārdošanas punkta iepriekšējā dienā. un pirksim normālam bariņam virs 50 biļetēm noteikti runājot par tallinas biļetēm - tas ir "understatement", ka izpārdeva 3 dienās, jo patiesībā tās bija kādas 6h. pēc tam rīkotāji izdomāja piepludināt vēl ~20 000 biļetes. paldies par ziņu, neatkarīgo pats rokās neņemtu pat ja man maksātu, jo tā ir sūdaina ventspils lapele, bet šeit gluži jāpriecājas. gaidām 10. martu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 runājot par tallinas biļetēm - tas ir "understatement", ka izpārdeva 3 dienās, jo patiesībā tās bija kādas 6h. pēc tam rīkotāji izdomāja piepludināt vēl ~20 000 biļetes. paldies par ziņu, neatkarīgo pats rokās neņemtu pat ja man maksātu, jo tā ir sūdaina ventspils lapele, bet šeit gluži jāpriecājas. gaidām 10. martu!!! ja tu tieshām ta darīsi, tad paķer man ar kādas pāris biļetes, no manis pudele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 Cerams ka pašam izdosies uz koncertu tikt, nav īpaša vēlēšanas pirkt biļeti par lielu summu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 EDD ja tu taa izdariisi es tev samaksaahshu biletes cenu un veel 1l viskija no maniim !!!! Yeees vinji buus LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Būtu jau labi ja būtu Rīgā un beidzot nebūtu jākratās uz Igauniju, bet kodiens jau pa ceļam sanāk labs Bet ir viena broblēma. Cik tad tajā sūda skonto stadionā salien cilvēki... Es labāk esmu gatavs atkal kratīties uz Igauniju, kur ir ap 800000, 900000 tūkstošiem skatītāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Bet ir viena broblēma. Cik tad tajā sūda skonto stadionā salien cilvēki... Es labāk esmu gatavs atkal kratīties uz Igauniju, kur ir ap 800000, 900000 tūkstošiem skatītāju Kāda jēga no tik milzīgas masas? Kas ir galvenais? Pūlis vai grupa? Tātad šodien FBI paziņoja nākamo lielo mākslinieku, kurš koncertēs Latvijā. Citēju: "21. jūnijā "Arēnā Rīga" koncertu sniegs Lenijs Kravics. Četru "Grammy" balvu īpašnieks Rīgā ieradīsies sava jaunākā albuma "It Is Time For A Love Revolution" popularizēšanas ietvaros un izpildīs kā jaunākās dziesmas, tā savus lielākos hitus. " Tad gaidam 10. marta ziņas. *tur īkšķus* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 ou jēē', atkal varēs nopelnīt uz biļēšu rēķina jāsāk zvanīties un izprašņāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Koncertaģentūra "FBI" apstiprina informāciju, ka 20. jūlijā "Skonto" futbola stadionā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies viena no pasaulē ietekmīgākajām roka apvienībām ? grupa "Metallica". Tādejādi tas kļūs par lielāko kādas ārvalstu grupas vai izpildītāja koncertu Latvijas jaunāko laiku vēsturē, portālam "Delfi" pavēstīja FBI pārstāvji. HELL YEAH!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salms Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 http://www.tvnet.lv/izklaide/music/news/ar...e.php?id=499859 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 biļetes iegādātas.... tas bija psc... zibens tik ātri nepārvietojas, kā krītas biļešu daudzums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 wiii man jau biletite rokas par 50ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 (edited) JĀĀĀĀĀĀAĀĀĀĀ!!! Es to izdarīju, nopirku! Nopirku stāvvietas biļeti , viss bija vienkārši ideāli. Bijām 6 cilvēki mazajā HansaBankas filiālē (?), Kuldīgā, un mūsu foršais pārdevējs jau ziņoja, ka biļetes tiek izpirtas milzīgā ātrumā. Edited March 12, 2008 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Labakais ir tas, ka pulkstens 13:30 aptuveni jau bija palikushas pari tikai 3000 stavietas un aptuveni kadas 2000 sedvietas no 29000 vispar pieejamajam. Bet vel pats labakais ir tas, ka pavisma oficiala bileshu pardoshana sakas 17 martaa nakampirmdien Nu tad var aptuveni rekjinat, ka latvija droshvien biletes izpirks kada pusdienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 HELL YEAH 4 stāvvietas iepirktas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Arī iegādāta biļete Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Man ir trīs pa 25 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 chilla nostaveju 25min un biljete man rokas k-kados divos aizbraucu nobastoju vel skola 2 stundas... viss čikiniekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 njā, 10:01 jau vairs nebija pieejamas pa 25ls iespējams pat nedaudz ātrāk. Es ar iepirku 8. ss.lv jau pa 250ls pārdod stāvvietas biļeti viens asprātis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now