bencik Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Labdien ! Shoreiz palidzibu sniegsim shim subjektam, atrodaas gan patalu no parejiem, bet tas nenozimee, kad nepalidzeesim. Lieta tada, kad shis ir uzbruceejs, kas vienmeerr skauto, tapeec neatgadinahsu, kad daudzi pashi vainigi, kad pilsetas sataisa lielu defense armiju ar 0 skautiem. Shoreiz tieshi svariigi, lai katrs lidzi dotu skautus maksimali cik iespejams.(lai kopaa sanaktu kaadi 400). Armiju lidzi arii jadod bet nevajadzeetu parspileet ar max 2kdefense unitiem pietiktu + crop. Suutam taa lai 1dien plkst 12:00 scouti un armija butu uz vietas. Mums shoreiz vajadzeetu to armiju notureet uz 10 h un tad arii pietiktu ! Paldies par sadarbiibu un ceru uz jusu atbalstu ! Edited February 24, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 Eu davai dzeki shitam cilvekam arii ir japaliidz, mees nedrikstam nolikt kaadu no alianses malaa Un shaja areizee vinjam nemaz nevajag tik daudz ta ka sasparojaas !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 aizsūtīju skautus kuri tur gan nokavēs 16 minūtes, neko citu paspēt aizsūtīt nevaru :/ EDIT: kaut gan pofig aizsūtīšu arī vēl kaut ko kaut arī tas būs novēloti Link to comment Share on other sites More sharing options...
karkas Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Nja bus smagi tauta labi kad jums ir liela armija:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 nu bļaģ skatos ka šakālis vienīgais bija aizsūtījis un es vēl savus skautus biju. šakālim reāli 75% apsita http://travilog.org.ua/en/7233995/83af32b3...075e6471b0b74a7 OK vismaz nosargāja tā ka jams neuzzin, bet ja būtu raid taisījis tad uzzinātu. nu kas ir resna pakaļa varēji 100 - 200 crap ēdājus aizsūtīt tagad kaut kā debīli sanāk pret šakāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Njaa , tam uzbrucejam ahuena apgreidoti axe meni!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Karoch man ir sakaam 1 teikums - s**i bl* paldies, kad kaut ko atsutijaat 3 cilvekiem nav vienalga, muus ar shakaali un vinciju normali apsita, tas vienalga, bet paldies par palidziibu Lai arii kaads members mees palidzam, nakamreiz es domaashu vai kadam vispaar jega palidzeet, kad pa visu aliansi saziedojaam 1200 unitus un tie pashi no 2 dzekiniem, respect ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 bļaģ, tikko apskatījos ka mani 600 speari, skauti un hero nosisti. liels paldies visiem dirsām kuri nevarēja pakustināt pēcpusi un nosūtīt kaut nedaudz čaļus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 un ko jūs teiksiet par maniem 2k palankiem, kas krita samuraja palidzībā? nu nevaram mēs visiem palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 nu nevaram mēs visiem palīdzēt. Nu bet tev vajadzeeja saprast, kad uz tevi shitas nav domaats.... ir runa pa tiem, kas sedeja un skatijaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 man gan drīzāk liekas, ka nevienam ar vairāk nav nekādi lielie troopi. tapēc jau neviens nepalīdz. to 2k viena ko pakasu man jau ir uzlikts trenēties 2,5k Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 mani troopi ir atgriezushies, veel vajag karkasam vinus suutiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 Nop nu jau par veelu tagad jaskataas kam nakamajam japaliidz it kaa armiju apsitaam tam dzekam, kas uzbruka, bet pashi forshi zaudejumus dabujaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
karkas Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 nja bija interesanti 2 cilveki atsutija un 3 ar pamatiigu nokaveshanos bet paldies par paliidziibu kas man paliidzeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts