Jump to content
GIGN Forum

Defense Karkas


bencik
 Share

Recommended Posts

Labdien !

Shoreiz palidzibu sniegsim shim subjektam, atrodaas gan patalu no parejiem, bet tas nenozimee, kad nepalidzeesim. Lieta tada, kad shis ir uzbruceejs, kas vienmeerr skauto, tapeec neatgadinahsu, kad daudzi pashi vainigi, kad pilsetas sataisa lielu defense armiju ar 0 skautiem. Shoreiz tieshi svariigi, lai katrs lidzi dotu skautus maksimali cik iespejams.(lai kopaa sanaktu kaadi 400). Armiju lidzi arii jadod bet nevajadzeetu parspileet ar max 2kdefense unitiem pietiktu + crop. Suutam taa lai 1dien plkst 12:00 scouti un armija butu uz vietas. Mums shoreiz vajadzeetu to armiju notureet uz 10 h un tad arii pietiktu !

Paldies par sadarbiibu un ceru uz jusu atbalstu !

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

nu bļaģ skatos ka šakālis vienīgais bija aizsūtījis un es vēl savus skautus biju. šakālim reāli 75% apsita

http://travilog.org.ua/en/7233995/83af32b3...075e6471b0b74a7

OK vismaz nosargāja tā ka jams neuzzin, bet ja būtu raid taisījis tad uzzinātu. nu kas ir resna pakaļa varēji 100 - 200 crap ēdājus aizsūtīt tagad kaut kā debīli sanāk pret šakāli.

Link to comment
Share on other sites

Karoch man ir sakaam 1 teikums - s**i bl* paldies, kad kaut ko atsutijaat 3 cilvekiem nav vienalga, muus ar shakaali un vinciju normali apsita, tas vienalga, bet paldies par palidziibu :slap:

Lai arii kaads members mees palidzam, nakamreiz es domaashu vai kadam vispaar jega palidzeet, kad pa visu aliansi saziedojaam 1200 unitus un tie pashi no 2 dzekiniem, respect !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...