Wodd. Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Kats nevaretu ielikt man xp parinsteleshanas pamacibu ? please Ja man sanaks tad vareshu tam aizsutit piem kautkadu kredditu vai ko tadu Amn. Es gribetu tadu sudd piem 1. noka4a xp 2. tad iliec cd iek6 to es saprotu tas man ir bet nu 4ip ta pec tam restarte dakji + ieliec to disku un viss talak. PLz kats varat pastastit ? Butu dikt labi Esmu lose nemaku netikas maksat lielu naudu par to ka parinstele pc ja man kats palidzes noprikshu kredd lidz 5 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Ja man sanaks tad vareshu tam aizsutit piem kautkadu kredditu vai ko tadu Amn. Es gribetu tadu sudd piem 1. noka4a xp 2. tad iliec cd iek6 to es saprotu tas man ir bet nu 4ip ta pec tam restarte dakji + ieliec to disku un viss talak. PLz kats varat pastastit ? Butu dikt labi Esmu lose nemaku netikas maksat lielu naudu par to ka parinstele pc ja man kats palidzes noprikshu kredd lidz 5 ls nu tur taču jau viss rakstīts priekšā! tik uzliec lai būtojas no CS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 CD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 (edited) Es noka4aju (Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.April.2007-ETH0) un man iek6a tur bija shitas skatieties bilde. Gribu zinat tadas lietas vai tas ir tas kas vajadzigs ? un ja ne tad pasakat kur lai dabudu to kas man vajadzigs. Un vai es to varu ielikt cd diska vai vajag dvd ? sudi tadi ka man dvd nelasa Un kas ir taas (tik uzliec lai būtojas no CS!) UN kur kas rakstits priek6a ?? Taja suda kad instele ? Nu un vsp tad kad instele ir jaizsledz dators nu 4ip restarte + ieliek iek6a to disku tad pats uz ruk vinjs uzmet kautko virsu un sak insteleties ? vai ka tur ir ? es ta4 nezinu nemaku neko plzz tapec prasu jussu palidzibu !! Edited February 19, 2008 by Kz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Vispirms uzzini, kas ir SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 to, kas tev vajadzīgs, var nopirkt veikalā katrā ziņā negribu te redzēt nekādas warez un krakošanas pamācības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Pasūdīga, bet tomēr ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Nu ok meginashu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 nevar editot. Eu es ta ari nesparotu. Es noka4aju. iemetu cd, ielieku to cd pc un rr pc. Bet nau ta ka pamaciba vnk rr pc un viss .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ielien BIOSā un uzstādi kā First Boot Device - CDROM, kaut kā tā bija. Tad pie restarta viņš ielādēs tavu CD. A BIOSā var tikt pie PC ieslēgšanas, lasi uzmanīgi, kamēr kompis startējas, tur jābūt rakstītam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now