mumins369 Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Ta ka sim "krutajam" serverim vai serveru grupai hvz... ka vinu nosaukt pedeja gada vai pus otra neiet tik spidosi ka vinam gaja kkad pasen ,kad jebkura dienakts laika sis serveris bija pilns . Viniem lieki noderetu kkas jauns kas varetu pivilinat laudis vai kko tamlidzigu . Vismaz nonemt so debilo ielugumu vai maksas sistemu , kas jums nesa pelnu kadu laiku . Ja jus nesaksiet kko darit sis GIGN serveris ta pat ka visas noladetas pabiras paliks pagatne . Man vienalga ko debilu driz pateiks sie dazi nelaimigie admini vai moderatori . Tape viens no maniem ieteikumiem varetu but apvienot ar kadu serveri ( es nesaku ar kadu konkretu ) , kas butu diezgan populrs un jums butu daudzak lauzu un jus atkal ar so spelisu lietu , kko mazliet nopelnit , ja negribat tadu risinajumu varat sedet rokas salikusi klepi un gaidit kamer uzspides kkada laime vai ari gaidit kamer sis serveris beigs savu darbibu , jo vinu newiens neapmekles vairak . P.S. Vis parejais ir tik si servera rokas Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Idiots! Varbūt paliek mazāk CS spēlētāju? Kā kaut ko tik stulbu cilvēks ir spējīgs uzrakstīt? GIGN bija/ir un būs labākais Latvijā! ĀMEN!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumins369 Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Varbūt paliek mazāk CS spēlētāju? Kā kaut ko tik stulbu cilvēks ir spējīgs uzrakstīt? GIGN bija/ir un būs labākais Latvijā! ĀMEN!!! Dauni newis mazak speletaju paliek bet vairak serveri Hmm.. ja jau paliek mazak cs speletaju ta kapec citos neaimigos serveros 24/7 ir pilns ar cilvekiem . OOO un vel kas ja nezinaji ka ir ari citas valstis kur spele cs , ja zinu teiksiet ka tur ir steam serveri , bet ne jau visi grib pirkt pa naudu steam un spelet , pirms raksti padoma ko daunigu tu uzrakstiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 (edited) Cs'u tiešām daudzi pamet. Un ja tu tiešām nezināju, tieši izdevīgāk ir 10ls uz visu mūžu reģistrēts niks. KSO piemēram 10ls ir uz gadu un tā arī ir daudzos citos populāros serveros. Man liekas, tieši labāk, ja tu samaksā 10ls uz visu mūžu nevis ik pēc gada maksā 10ls. Steams nemaksā tik daudz ~5ls. Un tas nav daudz. Pats jau apdomāju par steama pirkšanu. Jo besī, Latvijas serveros daudz čīteru +urlas kas neko nejēdz. Edited February 14, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 (edited) man ta rekt gribas... diezvai gigns apvienosies ar kadu "popularo" serveri lai klutu popularaks... jo gigns ir labaks par jebkuru citu popularo serveri, skumji bet fakts naks jauna kaste naks jauni serveri un vis bus kartiba taka adziesti un ej paspelejies sava smilsu kaste Edited February 14, 2008 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumins369 Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Man jau vienalga ka sis serveris noies pa burbuli , man pietiks serveri kur spelet , tas bij tik Risinajums , par ko GIGN var padomat CLOSE TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 (edited) to4na viens murmulis kko sasapnojies. idiots 4ever!! bet par to ka gigns ir popularakais latvija vel var krietni pastrideties.. Edited February 14, 2008 by 4ava Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 (edited) Un ķipa tagad gignam ir baigā krīze? Un ja tu nesaprati par manu iepriekšējo postu "viss" nav jāuztver nopietni PS. Nosauc kādu LV serveri, kas ir pilns 24/7!!! Edited February 14, 2008 by r1lexY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Tāda servera, kas ir pilns 24/7 nav Un jā, ir populāri serveri, bet vai tik pat skilloti kā GIGNā? Tur tās nozares dalās, jo nav nemaz tik daudz skillotu serveru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumins369 Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 (edited) Ka nehuj varu nosaukt 24/7 cs.wos.lv PUB pa citiem vinu blakus severiem nezinu un skiloti da newiens normals skillots dzeks noladeta puba nespeles , tam ir domati KLANI Edited February 14, 2008 by mumins369 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Kļūdies, tādi spēlē gan, varbūt ne tikai pubos, bet arī CW piedalās. Kā piemēru varam ņemt bloodlord'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Nevēlos šeit popularizēt nevienu serveri, bet teiksim kso ir lielāko sutkas daļu pilns, ir pat bijis tā, ka 3.-4. naktī nevar tikt iekšā! Laiki mainās un cilvēki mainās un nekas nav mūžīgs! Tāpat arī gigns! Varbūt gign ir tik patukš dēļ adminu attieksmes pret spēlētajiem, un ne tikai adminu! Nez, ne man spriest un tiesāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Nu nezin vai wos ir labs serveris. Cik esmu dzirdējis, paši admini spēlējot ar wh. Nezinu vai tā ir patiesība, bet nu wos jau ir viena dziļa dziļa aiza. (Nezinu kapēc to pēdējo teikumu uzrakstiju tādu) p.s. lol , lol? LOL! lololololol!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Nu gign.lv ir labs serveris , bet nu nekas nemainas, tas gan ir ta =\ Nekasdas parmainas nenotiek! Nu pret administratoriem man neka nav! Normali Admini! Bet nu varetu kaut ko jaunu svaigu izdomat, kas nav bijis, bet nu katra zina nejau apvienoties ar kadu serveri, tas butu netikai stulbi bet ari apkaunojo6i! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Pazīstu vienu džeku, kuram serverim pa dienu piekonektē pie 12000 spēlētāju, latvijā nēsmu pagaidām redzējis nevienu serveri kuram būtu tik daudz konektu pat gign vai kso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now