Jump to content
GIGN Forum

4ava

Mirstīgais
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 4ava

  1. Vakar šeptējot pa serveriem un updeitojot tos uz latest build ,serveru monitorings vairs nespēj izvadīt esošo mapi ,kura patlaban tiek spēlēta. Googles tante ar šoreiz neizturami skopa. Serveri darbojas ar jaunāko amxmodx un metamod. Logos ar nekā nav . Ar pluginiem viss kārtībā , meta listā ar nekas Failed nav saskatāms. Skriptā ar nekā īpaša nav , citas adreses pievienojot visu izvada ok. Kāds ar ko tādu ir saskāries , no kura gala sākt ? Varbūt kādam nepieciešams redzēt monitoringa funkcijas ?
  2. lietotājs MašīnZaglis tev visu izskaidroja iemet pluginu , nomaini mapi . Un tālāk sekojošais amxmodmenu ->9. More -> 5. Stats settings
  3. KillX atvēris Capture The Flag Serveri . ctf.killx.lv:27015
  4. uz ātro iemetot aci googlē ar 3rd pluginu nosaukumiem + erroru neko jokainu neizmet . dproto ir ? Ja nav tad dodies
  5. priekš kam lietot maps.ini ? lieto /cstrike direkcijā esošo mapcycle.txt ar to pietiek
  6. tas bija arī pats pirmais ko izdarīju vienīgais plugins kas ir pievienots 4 mēnešu laikā ir šis. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=651444 - izņemot viņu nekas nemainās .
  7. tātad lieta kautkāda jokaina . vienu dienu iepriekš novēroju kad kāds playeris konektējas klāt serverim - tas konsolē izmet sekojošas rindiņas. Player connected Error: server failed to transmit file 'customization. Tādas rindas konsolē izlec aptuveni no 98 % spēlētāju . Izskatās ka tas netraucē servera darbību , jo viss darbojas labi , bet nu tās rindas pamatīgi kož acīs un ir vēlme viņas aizvākt . Varbūt kādam ir problēmas risinājums ? Googlē meklējos , bet tie atbilžu varianti vairāk attiecas uz klientu ( playeru puses ) nevis paša servera.
  8. tuvojoties puteņu laikam , serverī tika ievietota de_winderdust mape . + pievienots arī de_winterdust.res fails ar sekojošām rindiņām halflife.wad decals.wad as_tundra.wad gfx/env/snowlake_up.tga gfx/env/snowlake_dn.tga gfx/env/snowlake_lf.tga gfx/env/snowlake_rt.tga gfx/env/snowlake_ft.tga gfx/env/snowlake_bk.tga models/metalplategibs_green.mdl sprites/glow01.spr sprites/snow.spr sound/ambience/alienwind2.wav sound/ambience/alienwind1.wav Taču pie mapes maiņas serveris lejuplādē tikai mapi un izmet playeru no spēles ar erroru ka nespēj atvērt failu as_tundra.wad . Kādēļ as_tundra.wad netiek lejupladēts ? visi faili ir savās vietās.
  9. Read http://www.bildites.lv/viewer.php?file=cmyrox89couygdeahlqe.jpg]
  10. pēc jaunā iegādes iepostošu. ir iespēja kautka noteikt to access time ?
  11. jautājums ļoti vienkāršs . Kāda būs atšķirība hlds darbībai uz paveca Pata salīdzinot ar Sata2 ? Interesē ko tieši tas ietekmēs . Darbību ? stabilitāti ? Tieši šobrīd normālā servera kastē atrodas c2d 2.6ghz ,1.5GB DDRII 800 mhz un "lūznis Pata 80 GB" . viss stāv saslēgts pie Optikas 100mb/s taču latency ir nestabils , patīk uzlekt ļoti augstu ik pa brīdim. Tas varētu būt dēļ tā Pata hdd ?? *hlds ar 21 slotu *cpu usage 0-2 % *Ram usabe + - 660 mb *webserveris arī atrodas uz kastes *kaste only as host
  12. www.killx.lv atpakaļ tiešsaitē no 2009 gada pirmsākumiem . Homepage www.killx.lv Public server: cs.killx.lv Atgriešanas mērķis: Ceram uz lielāku aktivitāti ar laiku . P.S Vecajiem veterāniem īpašas privilēģijas.
  13. kas tad šis? atliek pajautāt googlei. pats 1 links O.o
  14. kas tad tas par izsmeļošu risinājumu . kā spēlētāji tiks pie vajadzīgiem failiem tāda gadījumā ? vieglāk tad jau nomainīt to failu , jo tam ir sakars ar autobuy . vnk gribu zināk kas tieši noved pie crasha.
  15. Lieta pavisam vienkārša . serverim piekonektējas viens īpašs spēlētājs , katru reizi pieslēdzoties serveris nokrešo izmetot vainu pie mp.dll faila . Palīdzība vajadzīga problēmas atrisināšanā -t.i kautkāds nonešanas paņēmiems vai kautkur citur vaina? iepriekš nav bijušas nekādas problēmas
  16. tagat problēma neapstājas pie mq tur man pašam viss ir skaidrs kā diena, bet gan pie tā ka uz nginx neiet amxbans 5 bet uz apache iet( šodien notestēju ). Neieteikt " lieto apache .." jo tas nav risinājums problēmai
  17. roleeks es arī liku šādi error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); .. tūlīt pačekošu logus vienīgais kas ar baniem bij saistīts bija [14-Apr-2011 20:23:16] PHP Notice: Array to string conversion in \server\www\amxbans\include\config.inc.php on line 31 [14-Apr-2011 20:23:16] PHP Notice: Array to string conversion in \server\www\amxbans\include\config.inc.php on line 32 bet tas bija dēļ to ka magic pribambass bija Off . Pārinstalēšana nelīdz . PS amxbans 6.0.3 darbojas , tieši 5 versija nedarbojas . Bet zinot ka 6.0.3 ir caur ***** izvilkta , nepieciešama tieši 5 versija . Nevar būt kautkas spešl @php.ini ? Varbūt kāds atribūts ir ieslēgts pa daudz @php.ini?
  18. roleeks van Helden php 5.2.17 amxbans 5 edīte: ar php 5.3 ar nekustas ban_list tukša lapa. tākā kautkam citam vajadzētu nebūt kā vajag O.o
  19. problēpa sekojoša http://kautkas.lv/amxbans Balta lapa. Pagooglēju tur tāda problēma mēdzot notikt pie deaktivizēta magic_quotes_gpc . Uzlieku uz ON , restarts kastei, nekā nemainās . viss ar datubāzēm čikiniekā , konekts ir . error reporting arī neko nesaka . Pats interesantākais ka citi linki piemēram http://.../amxbans/login.php strādā . Pēc logina pārsviežot uz ban_list balta laba jau sagaida . Viss zem nginx , php5 . Kādi ieteikumi ?
  20. ir ir chill hostings.. pats no viņiem esmu atkarīgs .. adrese ? nezini chill cs komunu ? spied sheit Sikak jautajumus uzdod X ID .. tepat forumā kautkur ir
  21. nuu es viennozīmīgi iesaku chill .. Te nu rodas jautājums kāpēc chill ?? Uzskaitīšu punktos. 1.Niecīgas izmaksas mēnesī. 2.tiešām super administrācija. 3. Supports ( jautā kaut nakts vidū, ja būs problēma neatstās tevi nomaļā) 4. Stabili Kvalitatīvi serveri.
×
×
  • Create New...