Ziediņš Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Aiziet speram ārā savus variantus. Ziemā, vasarā, rudenī un pavasarī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Tējas namiņš tumšā, drūmā ziemas vakarā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 +1 Vasarā, jūrmalā skatoties saulrietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Ja runaajam par zinaamaam vietaam, tad gruuti pateikt, katrs var sev romatiku uzdziit, ja grib. Ir protams vietas, kur paljube ir romantika, grozies ka gribi, un teejas namins man liekas riiga ir the best place Latvija es dodu priekshroku, lauku maajai, mezha viduu ar pirtinju pie ezera ap jaanju laiku(iz pieredzes). Un kur tad Sigulda rudeni, ta ir rudens romatika nr.1 Pats sen neesmu bijis shogad noteikti jaaizmauc ! Pavasarii viss ir gauzhi vnk, atrodi parku kur zied cerinji un ievas un romatika pati tev sirdii pieduraas... Ziemaa viss kas vajadziigs - daudz daudz sniega un maja kalna galaa ! Labpraat uzzinatu veel kaadu romatisku vietu Latvija, kur savu toposho sievu aizvest Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 1) Zem manas segas manā milzīgajā gultā 2) pie jūras vasarā ar aliņa krājumiem. ah, es esmu tāds romantiķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Dobele - vieta kur tieshām tādu romantisku vietu ir maz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Macho, Tu gribi trijatā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 lūdzu, specifiskāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Nē, nu kā Viena no vietām bija minēta Tava gulta. Es nedomāju, ka Tu būtu tik laipns, un atstātu savu gultu bez uzraudzības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ar savu gultu es nedomāju publiski romantisko vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEIKMAN Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Man tā liekas ka baigi romantiskā vietiņa būtu Meža Kaķis, jo īpaši rudenī!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Nakšņainā parkā uz soliņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 lol, es nedomāju, ka ziemas laikā uz soliņa sēdēt un drebināties ir romantiski. Tā pati Sigulda & Cēsis rudenī/vasarā. Latgalē pie kāda ezera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Jā. piemēram Ziedoņdārzā. vai Grīziņkalnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Vai arī tajā superīgajā parkā kas ir pa ceļam braucot uz LU Socioloģijas fakultāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 pastaiga gar rundales pili vasaras vakara, kad tur fantastiska 20k rozhu izstade ir. uuu... un tad frezhenee shampiti pie zalja teatra uz egas turpat iedzert.. mm.naaiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 un tad frezhenee shampiti pie zalja teatra uz egas turpat iedzert.. mm.naaiis Uij pareiz taj parkaa pastaigaaties saulrietaaa... Un tie parki laba ideja, buus japamegina, panemshu lidzi dikti daudz mantas, fotoaparatu un arii 3 mobilos, lai romanika labaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Pastaiga ar piecīti rokā caur Maskačku Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Tējas Namiņš smird pēc vecām zeķēm. Tur vienmēr ir tik nenormāli pilns, ka nekāda romantika tur nesanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 Minority +1. Nesaprotu kā cilvēki tur var iet kopā ar savām draudzenēm, ja skaidri apzinās, ka novelkot zābakus viņi izdalīs smaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 vajag pasham uztaisiit romantisku plekji un viss buus shtokos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBeam Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Juuras krastaa,vasaraa,kad saule riet:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 +1 visiem par tējas namiņu Cik esmu bijis nekādu problēmu ar smakam nav bijis un ja tev gadās paņem riktīgi smaržīgu tējiņu un aizmirsti par viņiem... nododies romatiskam vakaram rīgas centrā vienk ideālu romatisko vakaru var uzmeistarot sev mājās ar daudz rožlapiņām un svecēm... ļoti labs variants ir ja ir kādā nomaļā vietiņā (vislabāk pie jūras) nomāla mājiņa (guļbūves) (ar apkuri)... Vēl var mēģināt okupēt vienu no ūdenspīpes pusapļiem PitaInn... + Protams rudenīgie skati Sigulldā, un pavasarīgi saulainās dienas ar putniņu ķivināšanu kādā parciņā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 nu kā cēsinieks varu minēt cēsu pilsdrupas vakarā, kad viņas ir izgaismotas, vai gabaliņu tālā aiziet līdz rožu laukumam un siltā vasaras vakarā pasēdēt pie strūklakām... bet tā. sameklē informāciju, kad būs anticiklons un ļoti skaidras debesis. aizbraucat uz kādu pļavu vakarā un vnk skataties uz zvaigznēm. vienreiz gadijās tāds superīgs vakars + vēl sākās zvaigžņu lietus, laigan nekur nebija teikts, ka tāds būs. savu mūžu nebiju redzējis tik daudz zvaigznes. super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Vakars/Vecrīga...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now