Jump to content
GIGN Forum

Romantiskākās Vietas Latvijā ?

Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Ja runaajam par zinaamaam vietaam, tad gruuti pateikt, katrs var sev romatiku uzdziit, ja grib. Ir protams vietas, kur paljube ir romantika, grozies ka gribi, un teejas namins man liekas riiga ir the best place :)

Latvija es dodu priekshroku, lauku maajai, mezha viduu ar pirtinju pie ezera ap jaanju laiku(iz pieredzes). Un kur tad Sigulda rudeni, ta ir rudens romatika nr.1 Pats sen neesmu bijis shogad noteikti jaaizmauc ! Pavasarii viss ir gauzhi vnk, atrodi parku kur zied cerinji un ievas un romatika pati tev sirdii pieduraas... Ziemaa viss kas vajadziigs - daudz daudz sniega un maja kalna galaa !

Labpraat uzzinatu veel kaadu romatisku vietu Latvija, kur savu toposho sievu aizvest :muahaha:

un tad frezhenee shampiti pie zalja teatra uz egas turpat iedzert.. mm.naaiis

Uij pareiz taj parkaa pastaigaaties saulrietaaa...

Un tie parki laba ideja, buus japamegina, panemshu lidzi dikti daudz mantas, fotoaparatu un arii 3 mobilos, lai romanika labaka :D

+1 visiem par tējas namiņu

Cik esmu bijis nekādu problēmu ar smakam nav bijis un ja tev gadās paņem riktīgi smaržīgu tējiņu un aizmirsti par viņiem... nododies romatiskam vakaram rīgas centrā ;)

vienk ideālu romatisko vakaru var uzmeistarot sev mājās ar daudz rožlapiņām un svecēm...

ļoti labs variants ir ja ir kādā nomaļā vietiņā (vislabāk pie jūras) nomāla mājiņa (guļbūves) (ar apkuri)...

Vēl var mēģināt okupēt vienu no ūdenspīpes pusapļiem PitaInn...

+ Protams rudenīgie skati Sigulldā, un pavasarīgi saulainās dienas ar putniņu ķivināšanu kādā parciņā...

nu kā cēsinieks varu minēt cēsu pilsdrupas vakarā, kad viņas ir izgaismotas, vai gabaliņu tālā aiziet līdz rožu laukumam un siltā vasaras vakarā pasēdēt pie strūklakām...

bet tā. sameklē informāciju, kad būs anticiklons un ļoti skaidras debesis. aizbraucat uz kādu pļavu vakarā un vnk skataties uz zvaigznēm. vienreiz gadijās tāds superīgs vakars + vēl sākās zvaigžņu lietus, laigan nekur nebija teikts, ka tāds būs. savu mūžu nebiju redzējis tik daudz zvaigznes. super.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...