Jump to content
GIGN Forum

Nāve


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Bet dieviņš varēja visu vērst par labu, jo mirst nevainīgi cilvēki.

Kāds pie visiem velniem 'manam teiktajam sakars ar ģeogrāfiju ? Lūdzu paskaidro man, blondīnim.

P.S. Es neesmu sātanists un man uzkakāt uz reliģiskiem cilvēkiem - katrs jūk prātā kā var.

Edited by Ilvu4ka
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pēcnāves dzīvēj es ticu, tāpāt kā reinkarnācijai

jomajo, kāds idiņš. keda, ja tu būtu kaut bībeli vienu reizi pašķirstījis, vai pat vismaz būtu runājis ar nedaudz gudrāku kristieti (lai gan protams, gudrs ateists būtu daudz labāk - un arī daudz reālāk, jo gudru kristiešu nav daudz), tad tu zinātu, ka, ja tu tici reinkarnācijai, tad tu paradīzē nenonāksi. lolis. jā, tieši tā, kristietībā NAV reinkarnācijas, tikai "mūžīgā pēcnāves dzīve" un pat ja tu loģiski padomātu, uz ko tu acīmredzot neesi sevišķi spējīgs, tad tu kā 2+2 saprastu, ka abi jēdzieni viens otru noliedz. šaurpieres tirliņš :)

ehh, protams, man par jebkuru cilvēku, kas ir reliģiozs, nekad nebūs sevišķi labs priekšstats, un es arvien vairāk tādiem stājos pretim un braucu virsū, jo NAV PAREIZI, ka reliģija ir kaut kāds tabu un par to nevar runāt - ja man nepatīk, ka daudziem no mazotnes uzspiež vecāku ticību un līdz ar to stulbas, nepareizas dogmas, kas viņiem liek dzīvot stulbu dzīvi, tad es par to runāšu un tam pretošos.

pavisam vienkārši - iedomājieties pasauli bez reliģijas.

tieši tā - VELTIET TAM MIRKLI - ja vajag, aizveriet acis, un DOMĀJIET, kā būtu.

nekādu svēto karu - ne krusta karu, ne inkvizīcijas, ne džihādu, ne zinātnieku apspiešanas, ne kā no visiem tiem sūdiem, kas cilvēci postījuši entos gadsimtus. dvīņu torņi stāvētu, nekāds 11. septembris nebūtu bijis, VISI dzīvotu fckin laimīgi. par abiem pasaules kariem, protams, neņemos spekulēt, bet ja kas - Hitlers bija kristietis (fakts, ko daudzi nezina, jo baznīca grib, lai visi domātu, ka bija ateists). nu, karoče domu saprotat. un viss tas BS, kas ļauj vājiem cilvēkiem (pareizi izteicies, flashback, žetons tev) vieglāk dzīvot, domājot, ka "augšā kāds vīrīņš par visu viņu dzīvi ir atkarīgs" un ja kas notiek, tad tā ir dieva griba, utt. utjpr. - tiem vajadzētu beidzot nostāties uz savām kājām, iet skolā, mācīties domāt loģiski un racionāli un IZAUGT.

uff, vēl viens "rants" no manas puses. šī tēma man ir tuva. un sāpīga, jo taču ir tik daudz ar to saistītu sūdu pasaulē :(

Link to comment
Share on other sites

Esmu kristīts, bet baznīca man ne pārāk patīk. Tachu pēcnāves dzīvei un Dievam, kā augstākam spēkam ticu, jo gribas ticēt, ka ar nāvi nekas nebeidzas. Varbūt tā ir vājības pazīme, bet man tā ir vieglāk dzīvot :)

Reliģija ir palīdzējusi daudziem cilvēkiem palikt labākiem. Tachu daudz vairāk ta ir darījusi ļaunu, kā labu, to noliegt nevar.

Brīžiem ir tā, ka loģika manī liek neticēt, bet vājums manī - tieši otrādi :)

Link to comment
Share on other sites

Ne paldies, man vel visa dzive prieksa ir daudz lietas kuras vel nesmu izdarijis, tapec par pasnavibu vel nesmu domajis un pat nav bijusi tadi gadijumi ka gribetos.

Apskauzu cilvekus kuri var uztaisit pasnavibu, vini ir isti cilveki, kuriem ir drosme!

Link to comment
Share on other sites

arī + pie tam, EDD, cilvēka evolūcija nav iedomājama bez kaut kāda veida reliģijas, kurā tur caur rituālu komunicē ar dieviem, upurē, lai varētu normāli dzīvot utt, utj.

Protams, būtu foršāk, ja nebūtu tās debīlās kristietības (ar kādu baudu es klausījos pasniedzējā, kurš stāstīja, kā agrīnos kristiešus Romā izbaroja lauvām, kad tie nāca pie romiešiem un noliedza visus oldschool dievus un teica, ka jātic tikai vienam, heh) un vēl debīlākās musulmaņu ticības (lasīju nesen http://valleywag.com/353698/107000-demand-...age-of-muhammed - vienkārši lol).

Bet nu mūsdienās ticēt dievam 99.9999999999% gadījumu ir muļķīgi un man iespaids par to cilvēku uzreiz pasliktinātos.

Link to comment
Share on other sites

edd, par vājiem cilvēkiem: mans krusttēvs ir patiešām ticīgs un patiešām turīgs. Bet tas viss ir dēļ tā, ka viņš sāka pievērsties kristietībai. Es nesaku, ka tas viss ir dēļ dieva, bet, dēļ tā, ka vismaz kautkas viņā radīja ticību sev, rosmi atgriezties dzīvē un turpināt to ar lielu sparu. Nezinu gan, vai vajadzētu noniecināt vai kādā veidā dalīt cilvēkus pēc tā vai viņi "tic" vai nē, jo tā ir paša darīšana, ko ar sevi iesākt. Atdzīstu, ļoti daudz slikta ir izdarīts dēļ ticības kam augstākam + tas patiešām ir neiedomājami stulbi

oh, btw: ar dvīņu torņiem tur nav nekāda sakara, jo ir pietiekami daudz informācijas, ka tas viss ir saplānots no asv puses.

Link to comment
Share on other sites

Ja pirms tam man par tevi nebija viedoklis, tad tagad skaidri zinu: tu esi stulbs. Piedod, bet, ja tu tici kaut kam tādam, tad man nekā cita ko par tevi teikt, nav. Nekādas informācijas par to nav. Ir viens čalis, kas ar video apstrādes programmu ir sazīmējis videomateriālā iezīmējot pāris dūmus. Lol. Šas editēšu šo postu un iedošu tev vienu linku tai sakarā palasīt. - o atradu - http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=911_morons

Kristietība par gejiem - http://www.chick.com/reading/tracts/1052/1052_01.asp Parēcu nedaudz lasot šo komiksu. Sāk jau likties, ka kristietība fantāzijas ziņā īpaši no scientoloģijas neatpaliek :)

Link to comment
Share on other sites

Visi ticīgie ir cilvēki bez mugurkaula... Ateisti, kā visiem zināms, ir cilvēki kas noliedz dieva eksistenci, tādējādi uzņemoties pilnu atbildību par savu rīcību, tur pretim ticīgie, cilvēki kam nav mugurkaula, tic dievam tādēļ, ka ir pārāk aprobežoti, lai atrastu zinātnisku skaidrojmu lietām, vai izprastu jau esošus zinātniskos skaidrojumus, piemēram jau minētā evolūcija... Ticīgie, kā mēs jau noskaidrojām ir aprobežoti, un arī gļēvi, uz to norāda fakts, ka ticīgie visu atbildību par sevis izdarīto noveļ uz dievu "Tāda ir dieva griba ! " <--- Noteikti esat dzirdējuši šādu teicienu...

Ko mēs esam secinājuši ?

Ticīgie ir gļēvi, aprobežoti parazīti, un kā jau macho minēja romieši bija atraduši vienīgo pielietojumu šiem parazītiem (izbarošanu dzīvniekiem).

Upurēšana:

Hmmmm... Jā, nu ja jau senās civilizācijas nespēja attīstīties bez reliģijas pastāvēšanas, un upurēšanas, tad kāpēc mēs mūsdienās turpinam eksistēt bez cilvēku, labības vai dzīvnieku upuriem ? Reliģija seatnē eksistēja tikai tādēļ, lai vienam cilvēkam, kas uzdevās par "dieva" sūtni būtu iespēja kontrolēt lielākas cilvēku masas...

Pirmais cilvēks, kas uzdevās par dieva sūtni uz zemes patiesībā ir ļoti apbrīnojams, jo aizdomāties tik tālu ir ģeniāli...

Tas protams ir mans subjektīvais viedoklis...

EDIT:

9/11 Interesants matereāls: VIDEO

Edited by Lecter
Link to comment
Share on other sites

;) Tāpat mani tavs viedoklis diži nesatrauc, tomēr, ja arī es kļūdos, tas nenozīmē, ka esmu stulbs.

2+2 = 5. Ja kļūdos, tas nenozīmē ka esmu stulbs. :bduh:

Lecter - lol - mūsdienās upuri nav nepieciešami varbūt tāpēc, ka mums Labības un Jūras Dieva vietā ir sinoptiķi un vispār visām lietām, kam sen atpakaļ nebija izskaidrojumu un kuras vajadzēja "piesiet" Dieva darbiem, ir rasts izskaidrojums. Doh.

Link to comment
Share on other sites

te izskanējis vairākas reizes, ka kļūdās vainu noveļ uz Dievu, Viņa gribu un tādā garā. nē. Kristietībā Dievs ir šķīsts un Viņam vienmēr ir taisnība, kristieši nav jau pirmo reizi grāvī, tādēļ jau izsenis izdomāja "visos pasaules sūdos tagad vainot velnu, izdomāja kreiso, kur vālēt melnu"(Armands - Kā tur ir?). precīzāk, tas nav latviskais velns, bet gan kristiešu uzlabotais ļaunums - Sātans.

pats esmu spēcīgs materiālists un neticu nekam no visām šitām garīgajām drazām.

man vienīgi radās jautājums. nomiršanu aizrijoties var pielīdzināt nosmakšanai sadegot vai noslīkšanai, vai tas ir atsevišķs gadījums? kā ar nomiršanu miegā?

Link to comment
Share on other sites

hmmm.... ja tā kārtīgi iedziļinas, tad aizrīšanās varētu tikt uzskatīta par sava veida pašnāvību bez iepriekšēja nodoma, jo tā nevar tikt uzskatīta par dabīgu nāvi... Cilvēks pats valda pār savu ķermeni, tātad atliek secināt, ka visi kas mirst aizrijoties (pēc ticīgo domām) nonāks ellē :D

Edited by Lecter
Link to comment
Share on other sites

Uz tādiem ticīgajiem gudrāki cilvēki (runāsim bez aplinkiem) - krāpnieki nopelna sev maizīti. Ar savām dzīvokļu attīrīšanām un visiem citiem brīnumiem, kas vinnozīmīgi palīdzēs dzīvot un atbrīvos no sātana. Nesaku, ka tādi ir visi. Dažiem tiešām ir jumtiņš aizbraucis un tam pieiet nopietni.

P.S. Es nekādā veidā neesmu saistīts ar sātanismu vai citu her*u, takā to lūdzu te nemaz neiejaukt. Nemēģinu arī nevienu pārliecināt vai sanaidot - tā vienkārši ir.

Āmen!

Edited by Ilvu4ka
Link to comment
Share on other sites

Starp citu, bez reliģijas cilvēce izmirtu. Veselīgai, dzīvotspējīgai sabiedrībai ir nepieciešams noteikts skaits reliģiozu cilvēku. Nevar likt cilvēkam domāt racionāli, ja tas nemaz nav spējīgs izprast pasaules uzbūves, antropoloģijas, kosmoloģijas utt. pamatprincipus. Ja reliģija tiek mākslīgi apspiesta, neizbēgami rodas ideoloģijas, kas to aizstāj, piemēram, totalitārais komunisms, tā kā iesaku padomāt nedaudz plašāk.

Link to comment
Share on other sites

Nelielu ieskatu naavee varat ieguut piedziivojot kliinisko naavi :) Ja tieshaam ljoti interese, tad vajag atrast cilveeku, kursh kko taadu ir piedzivojis, un parunaties :)

Man bija muuzikas skolaa uchene viena, kas ar bij piedzivojusi, redz, peec tam ljoti pieversaas ticiibai :) taa kaa, kas zin

Link to comment
Share on other sites

Mans vecaistēvs piedzīvoja klīnisko nāvi, cik viņš man stāstīja, nekādus tuneļus un citas dīvainas lietas neesot redzējis, ienārši aizmiga ( operacijas sakumā) nomira, kad atdzīvināja vienkārši esot pamodies kā pēc miega... Visas tās stulbības par gaismām tuneļa galā un vēl nez ko ir fufals pēdējais.... Draugs medicīnas skolā par ķirurgu jau kuro gadu studē, un stāstīja jau se, ka itkā šo effektu radot cilvēka tīklene... Nu protams to mēs visi uzzināsim kad pienāks mūsu laiks (cerēsim, ka līdz tam vēl ilgi, ilgi....)

Link to comment
Share on other sites

Ilvu4ka pastāsti man kā Dievs var piespiest zemestrīci trīcēt?

Lūdzu izskaidro visu sīkumaini, jo citādāk es domāju ka neesmu mācījies labā skolā, jo skolā mācīja ka visi Zemes spēki ir atkarīgs no pašas Zemes.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...