bencik Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Peedejais upgrade liekam tomeer uz 13:00 man svetdien ir barmena kursi, kaados 17:00, tapeec varetu 3 h paspelet a to baigi maz sanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 spēlējam kamēr krītam un rusty tā ko tu domāji ir katanas ieceļotāji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 jūs jau tur kaut kad saspēlējāt? nja, černis, ka nedzīvoju Rīgā, vienmēr patikušas galda spēles reti gadās saspēlēt ar kādu. labprāt uzspēlēt, bet jūs jau pavisam vakaros ? tad man nav iespēju aizlaisties no Rīgas vēlāk, no Jelgavas braucot tā jau varētu. tikai ne 16. tad jau gan nebūšu Rīgai ne tuvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 reti gadās saspēlēt ar kādu. labprāt uzspēlēt, bet jūs jau pavisam vakaros ? tad man nav iespēju aizlaisties no Rīgas vēlāk, no Jelgavas braucot tā jau varētu. tikai ne 16. tad jau gan nebūšu Rīgai ne tuvu Es tak teicu parliekam uz 13:00 erix Vieniga problema, kad mums vajag iegadaties veel vienu speeli ... Anyone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 var jau kādu no sošajām spēlēt. kautvai monopolu btw. tad jums no 13:00 līdz tiem kursiem ilgs viss? vnk, ja ierodos, tad drošvien uz bišk ilgāku laiku tā, lai ar autiņu uz kādiem 8-9 brauktu mājās. ja tā varētu un ja varētu kāds mani nogādāt pie tevis vai vnk piem ar cipruss tikties un tālāk kopā maukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 nu ta sanak, ka vinam tie kursi. Eu bencik es tev paris trikus paradisu un tu apsolies neiet uz tiem kursiem Un vispar tad notiek svetdien tas pasakums? Jebsu varam ari ja velaties kada darba diena pievakare. Domas? Ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 lai es no Rīgas aizbēgtu uz mājām autiņš pēdējais 19:05 iziet. uz jelgavu gan tieku atpakaļ 23:19 pat vēl ar vilcienu bet tā kā man brīvlaiks sākās, tad 7dien diez vai uz Jelgavu tēmētu atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Nu man tajos kursos veelaakais jabuut ap kaadiem 17:00 Respektiivi ja gribam riktiigi atlaist tad janem darba diena.... izvelaties pie maniim nav probleema neko rikot tikai ir jasaskanjo jo man ir diezgan noslogots grafiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ja jūs šonedēļ kādu 3dien vai 4dien taisat, tad ļoti labprāt aizbrauktu bet nu tas jau ir rīt un parīt, baigi īss temiņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Ok daram taa - vienojamies par datumu un laiku no 17 - 21 martam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 Sorre dzeki no manas puses tiek atcelts jamegina bus darba diena kada isteniba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 jamegina bus darba diena kada isteniba. Njaa nu neko jasabiida(no tavas puses) kada cita reize Redz kaa ir vairaak cilveku grutaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 jaa nakamnedel varam 22. marta der. 23 - neder galigi, jo man ir jabut baaraa un jaskatas fuuzis. Vienkarsi man pat kazas butu jaatliek , jo Liverpool speli pret MU Bastards nevar atlikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 emz.. lieldienas.. nez, nez.. man liekas bushu pali visas dienas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ja darba dienaa kas notiek,tad arii man butu interese! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 kādi datumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now