bencik Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) Taatad, shis buss fast defense, jo plaans nav iznicinaat pretinieka armiju, bet tieshi pasargaat muusejo biedru. Tieshi tapeec nebuus nekadas slepeniibas un x failu. Ja vins uzzinaas, kad suutam reinforcment paarstaas uzbrukt, un tas ir muusu meerkis. Armija ar kuru uzbruuk ir smiekliigi maza nieka 140 swordi + 170 TT, te buus pedejais uzbrukums Amado uzbruuk ! Gabals ir liels ko iet tapeec es domaju vajadzeetu jau vakaraa izsutiit troopus jo tie buus atpakal no nerealaa ciema. Ta kaa man iet 17 h, jo atraak troopi nonaktu tur jo labaak, bet man vienam pasham nav jeega sutiit, ta ka amado granary ir padauziits es domaju vairaak kaa 2k kopaa mees nedriikstam sasutiit, tapec te principaa vajadzetu paris chalus, kas varetu kopaa sasutiit troopus Nav tik svariigi sasutit ar 2 minushu precizitati, bet 1h vajadzeet ieklauties. Protams neatgadinashu lidzi dodam crop un scoutus Es saku suutam taa lai armija uz vietas buutu 29 janvari plkst 14:00 !!! Tiem, kam snaak loti neparociigs laiks, lai nesuuta, bes es zinu tie kas dzivo apkart man tas sanaak,kados 9 vakaraa suutiit, nav nemaz tik slikti ! Ceru uz juusu palidzibu, tapat kaa amado ! Pagaidaam p.s. Un atceramies tieshi shaadi aatri reinformenti mums ir vajadziigi ! Edited January 28, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 uj, 20 h jāiet.. psc, k-kā galīgi no savas armijas un vismaz 2 dienam atvadīties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 taaatad taa, es esmu amado netaalu bet nu diez vai vareeshu normaali atbalstiit, jo man ir 100 paladini un 40 speari un teiton knaiti kaadi 40 man ir doma ka es visus zirgus vareetu raidiit vinjam virsuu kameer shameejais uzbruuk. ko sakat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 bet nu diez vai vareeshu normaali atbalstiit, jo man ir 100 paladini un 40 speari un teiton knaiti kaadi 40 man ir doma ka es visus zirgus vareetu raidiit vinjam virsuu kameer shameejais uzbruuk. ko sakat ? Mees nezinam kaads vinjam ir defense Un tada gadijumaa tu varetu palidzeet ar resursiem, lai vins atraak granary uzcel normaalu Deadalive, ko dariit, ja vajag palidzeet, veel es nesaku, kad tev jasuuta, bet varbuut vajadzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 kas neriskee nevinee. puutiishu tik virsuu man ir zb tie FFH okei resursi jau ir celjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 okei resursi jau ir celjaa. Orc sheit risks neatmaksaasies, vaajgag visu izplanot, un tad sutiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Man ir 300 falanksi, kuri var atnākt pēc 2:52:17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 Tas labi, mums jau ir kaadi 500 kopaa ar tevi Tu izsuuti taa lai vinji riit 14:00 buutu pie Amado ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) 100 Spear no kedshot Arrival in 18:00:51 hrs. at 15:07:06 o'clock Edited January 28, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Nu es aizsūtīju viņam 1500 wood, 1500 clay un 2000 crop. Kas vēl piedalās armijas sūtīšanā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 in 16:32:04 hrs. un man tikai 50 phalanx ir, 400 pie nereālā, kamēr atnāks un izsūtīšu tālāk, tikmēr jau būs pagājis rītdienas 14:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jasuta ap 20 stundam, tatad gandriz vai divas dienas phalanxi bus prom un nevienam citam nevareshu palidzet, labak patureshu centraa, varbut tur kadam pekshnji ievajag - noderes vairak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 Nu es saku, kad nevajg jau visu armiju izsutiit, tur reaali pietiktu, ja tu randr aizsutiitu 200 phalanx. Pagaidaam esam mees ar ziedoni, un cik norptu veel cipruss ar zorg var piepalidzeet... Dereetu veel kadus 500 phalanx un viss butu bumbaas. Anyone 500 phalanx ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 nja, nu man vēl 6h40min nāks atpakaļ līdz tuvākajam ciemam pie Amado, tad vēl nosūtīt, nu es nevaru tik ātri, sorry. tagad main ciemā nekā nav no armijas , ko sūtīt : Troops: 1 Hero 48 Phalanxes 30 Swordsmen 70 Pathfinders 62 Theutates Thunders 10 Druidriders 1 Haeduan 7 Rams 6 Trebuchets 2 Settlers Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 Karoch es izsutu armiju 700 phalanx lai vinji riit 14:00 buutu uz vietas. Shoreiz ceru, kad nebushu viens, jo manus 700 phalanx labi atsitiis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 diemžēl nebiju online un izskatās, ka esmu jau nokavējis, tā jau varētu vēl kādus 300 aizsūtīt. ja vēl vajag (būs 17-18 klāt) tad ātri kontaktējiet mani mircā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Luuk arii rezulataats, vareja but sliktaak, nepaspeeja manejie veel 700 phaanx atnaakt, bet paljube dmg labu uztaisijaam Amado defense Luuk arii rezultaats, kad nepietiekoshi sasutijaam, 60 % armijas pakasaam, vareja noteikti zem 40 % iebraukt, tas taa lai juus saprastu, kad jo vairaak piedals, jo mazaakos minusos paliekam ... Edited January 30, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Amado defense Luuk arii rezultaats, kad nepietiekoshi sasutijaam, 60 % armijas pakasaam, vareja noteikti zem 40 % iebraukt, tas taa lai juus saprastu, kad jo vairaak piedals, jo mazaakos minusos paliekam ... Tad var sūtīt tautu atpakal? Lai arī cik viņi tur būtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Atstaajiet kaads kurs var atlauties 500 def unitus (vislabaak phalanx) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 nuja, es visvairāk norāvos.. -240 palaksi. galīgi nesmuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Nav svarīgi cik kurš norāvās - galvenais ka defenss noturējās un neaizgāja pa pieskari. Vēlreiz atgādināšu - mūri ir defensa armijas ekonomizators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Vēlreiz atgādināšu - mūri ir defensa armijas ekonomizators. Eu amado naak virsuu veel 2 attack, ja kaads 2h laikaa var kaut ko atsutiit, darat to jo man ir baigaa nojauta mani 800 phalanx smaaaagi atrausies Karoch nosargajam amado, pagaidaam ! Mission completed !!! Edited January 30, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts