Jump to content
GIGN Forum

Ta..viss.. Es Ari Gribu


dyversant
 Share

Recommended Posts

tatad .. uzrakstiet man luudzu kads konkreti kas un ka jadara.. tatad es novilku tf2 instaali ( caur kso bija links) sha pateikshu : 1.0.0.6 versiju..

kadi konkretie patchi man jaliek lai es varetu spelet serveros.. viena teica par kkadu higher client, cita mape kko nesaderot or smthng else.

luudzu pamaciibu konkretu, skaidru pat man shodien

Link to comment
Share on other sites

ivary vispār pilnīgā beztēmā iedirsa.

dyversant, cik sapratu, tad gignam ir stīmotais tf2 serveriss (ja vispār vēl ir), tātad ar tf, kas novilkts no kso, iekšā šā vai tā netiksi. Labojat, ja kļūdos.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Taatad iisa instrukcija tiem kas nesaprot- pavisam vienkaarshi -

1) Ja gribi speeleet pilniigi pilniigi visos serveros, tad tev jaapeerk tf2 ( kautvai caur www.steampowered.com lapu nokachaajot pashu stiimu, kursh ir bezmaksas, uzinstaleejot vinju, ielogojoties vinjaa ar ieguuto akountu) Tai gadiijumaa tev vaidzees vismaz Visa Classic krediitkarti vai tmldziigu (electron nederees). Kad buusi nopircis, stiimaa vareesi vinju nokachaat.

2) Ja gribi speeleet tikai non-steam serveros (tf2.gamerx.lv, tf2.kso.lv, tf2.file.lv utt), un ja esi jau uzinstaleejis tf2 no kso lapas versiju 1.0.0.6, tad tev atliek sainstaleet visus patchus attieciigaa seciibaa uz augshu (linki http://www.kso.lv/download.php?10.list.12....ownload_id.DESC un http://www.kso.lv/download.php?list.12 ).

Kad esi to visu izdariijis, vari iet speeleet un atverot konsoli raxtot connect serveraadrese konekteet klaat non-steam serveriem. Veel kaut kas neskaidrs?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...