Jump to content
GIGN Forum

Defense Nerealajam

bencik
 Share

Recommended Posts

šeit. Uzinstalē, un ieraksti /s irc.lv, tad viņš piekonektēsies serverim, bet pēc tam ieraksti /j travian.lv, lai piekonektētos kanālam, kurā mēs sēžam.

Kaut kur tak bija pinned pamācība par mircu.

Btw, kā ar heros? Man viņš no sākuma ir jānosūta uz ciematu, kurā atrodas man spearmeni, lai no turienes varētu viņu kopā ar speariem sūtīt nereālajam?

netaisos neko kačāt... <_<

<_<

Mle crushy es netaisos ar tevi strideties, nav mirca :byebye: . Diemzheel mees nevaram visu runaat caur forumu, taa nu tas ir :)

Un nekada gadijumaa tie, kas piedalas neizpauzh nekadu info par to kad un cikos viss notiek !!!

Edited by bencik

Benciks - jau otraa postaa gribas man tev pieskirt bonusa noziimi!

Man patiik redzeet, ka veidojaties par nopietnu allianci jau - siiis aktivitaates pieraada, ka speejat par sevi pastaaveet un organizeeties. Taadaa gadiijuma FFH daudz zobus atsitiis.

Par kropu - maximums var suutiit tik daudz lai uztureetu savu armiju 3x34 stundas. Deelj sii iemesla gan es nezinu vai buutu kaads nobanots - tiesi krops reinforca vajadziibaam.

Par paliidzibu - s7.com speeleejaam alliance, kuraa speeletaaju atdeve bija liidz pat taadam liimenim, ka pashiem ciemi palika tuksi, lai tikai saveejos atbalstiitu (tai skaitaa ar kropu). Rezultaats - trīs līdzvērtīgu allianču uzbrukumi tika atsisti. ... bet kad viena no siim allianceem gaja pret reitingaa krutaaku #3 vietas allianci - tad tur juka un šķīda ... izvaroja tur daudz akkauntus.

Pirmais mēģinājums uzlaust mūsu cietoksni ^__^

Es ceru, vins neko neredzeeja, kas lacitim vederaa :D Tas dzeks kaut kur nosvidis, jau 24 nav neko dariijis... Veel 4 h mes varam taas armijas patureet, bet pec tam jasuuta mjaas dammit !

Es saku jaa jo mees nevaram gaidiit, akd vins izdomas atkal uzbrukt, vismaz tagad mees zinam vins skautos noteikti pirms uzbruks, tapec nerealais turi labi daudz skautu !!!

Neteikshu, kad misija neizdevas, teikshu taa vareja buut sliktaak... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...