Jump to content
GIGN Forum

Sugababes

Dream
 Share

Recommended Posts

Raxts njemts no www.apollo.lv

?Sugababes? uz Latviju nebrauks! [34]

?Apollo?

Ceturtdiena, 2. septembris (2004) 10:48

Vakar, 1. septembrī, koncertaģentūra FBI saņēma oficiālu paziņojumu no grupas ?Sugababes? menedžmenta, kas paziņoja, ka grupa ?Sugababes?, kura plānoja kompensēt savu nenotikušo koncertu festivāla ?re:loud? ietvaros, 3. septembrī Rīgā neieradīsies.

au šodien, 2. septembrī, Tallinā notiks festivāla hedlainera ? grupas ?The Rasmus? koncerts, pēc kura grupa dosies uz Latviju. Mežaparka Lielajā estrādē nobeigumam tuvojas festivāla sagatavošanas darbi. Koncertaģentūra FBI pašlaik strādā, lai aizstātu grupas ?Sugababes? priekšnesumu festivālā, un par to paziņos tuvāko stundu laikā.

Koncertaģentūra FBI apliecina, ka grupas ?Sugababes? nu jau otrā neierašanās Latvijā nekādā veidā neietekmēs festivāla ?re:loud? norisi. Visas biļetes, kas iegādātas uz festivālu vai uz grupas ?Sugababes? koncertu ir derīgas festivāla ?re:loud? apmeklējumam.

?Es esmu grupas ?Sugababes? menedžeris un izsaku dziļāko nožēlu par to, ka man ar šo elektronisko pastu jums diemžēl jāpaziņo šādi apstākļi. Mutya Buena vakar vakarā tika uzņemta slimnīcā. Par hospitalizācijas iemeslu tiek minēta nieru infekcija un galējs dehidrēšanas/atūdeņošanās stāvoklis. Ārsti devuši Mutya padomu palikt slimnīcā, līdz tiks veiktas pilnīgas analīzes un viņas stāvoklis būs uzlabojies un nostabilizējies,? teikts paziņojumā.

Pāris nākamo dienu laikā ?Sugababes? dalībniece saņems medicīniska rakstura palīdzību. Keisha un Heidi nolēmušas atteikties no uzstāšanās pasākumā, pamatojot to ar faktu, ka grupa savu programmu izpilda dzīvajā, tāpēc Keishai un Heidi nav iespējams izpildīt visas dziesmas bez Mutya vokālās partijas.

?Es vēlētos uzsvērt, ka šāds lēmums tika pieņemts pēc ilgām apspriedēm un visas 3 grupas dalībnieces uzskata, ka nebūtu godīgi pret faniem sniegt zema līmeņa priekšnesumu vai uzstāties ar pilnu fonogrammu. Grupa ?Sugababes? un tās menedžments pilnībā apzinās, ka šā koncerta atcelšana nesīs vilšanos gan koncerta organizētājiem, gan tūkstošiem fanu, un mēs izsakām visdziļāko atvainošanos visām pusēm par šo negaidīto notikumu gaitu,? teikts paziņojumā.

Koncertaģentūra FBI informē, ka festivālā ?re:loud? neizmantotās grupas ?Sugababes? koncerta biļetes būs iespējams nodot SIA ?BDG koncerts? birojā pēc 10. septembra.

Jau ziņots, ka mobilajā festivālā ?re:loud? uzstāsies pašmāju grupas ?Detlef?, ?Z-Scars?, ?R.A.P.?, ?Tumsa?, kā arī slavenā somu grupa ?The Rasmus?.

vismaz shoreiz buus rasmus naughty.gif

hahahaha, lol.

nieru infekcija my ass. shis viss bija izplaanots, veelaakais, tuuliit peec taa nenotikushaa augusta koncerta. es jums to galvoju, taa bija, kaa es te staavu!!

pie tam rasmus - shmasmus, wahahahaaa laugh.gif

sugabeibes nerullee confused.gif

tas koncert pats par sevi nerullee, bet takaa ir iespeeja tik pa velti, buus vien peec darba garaam ejot tur jaiegriezhas..........un peec tam vakaraa jaapiedzeras smile.gif

Guest TradeMAAK

Es uz to koncertu pavadīju savus piedzērušos draugus, jā, tur pa visu perimetru bija suņi izvietoti n' stuff. Vispār, visu mūziku (jā tā to var nosaukt) varēja dzirdēt arī neēsot iekšā estrādē. Vispār srasmus un sugebabes nevalda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...